VPIS ZA STATUS
Se je kdo že letos vpisal na geoss in kaj vse potrebuješ? Bi se šla vpisat v ponedeljek...
hvala : )
@bibi tut jest mam namen it, upam da uspe ... Tut nevem točn kaj se rab, drgač mam use prpravlen kar se ponavad rab, razn original davčne ne najdm :/
kaj ni pr SUAŠ-u šolnina? men so odgovoril da za status ne vpisujejo.
Ja itak so ti to odgovoril kaj si pa misla, sj tko reče usaka šola če sprašujš direkt za status.
ja, maš prav.. kaj na SUAŠ potem samo prideš tja brez kakega predhodnega dogovora? ti dajo položnico, plačaš in te vpišejo?
šolnina na SUAŠ.. to tudi mene zanima...? Lp
Lansko leto je blo tko, da je pisal na njihovi strani kdaj so vpisi prinesel si vse dokumente tud to je pisal kere, šli smo v učilnico, izpovnl papirje dubl položnco in k si plaču si prnesu odrezk in dubu potrdila. Šolnina je za tiste ki bojo res delal šolo seprav usak izpit se sproti plača. Sam mislm, da je pr Suašu fora, če si ekon.tehnik se nemorš vpisat k tm vpisujejo sam v ta program.
ve kdo za vegovo ce je res mogoc vpis? ker je kar fajn ce je res samo 150
SUAŠ kr ok deluje, sam kaj pa ce potem ne hodis na te predavanja? Te po pol leta izpišejo pa zgubis status?
Živjo! Mene pa zanima kam bi se še lahko vpisala za status v Ljubljani. Trgovska je polna, obstaja še kaj drugega?
Vegova:
....da za status ne vpisujemo in da bomo letos vpisovali načeloma dijake naše šole, ki se jim je čez leto zalomilo. Predlagam, da se prijavite še na kakšno šolo.
Cena na ŠC PET je 220 evrov vpisnine na začetku, potem pa decembra izpit 60€ (ni ga treba it pisat, samo plačat), potem pa enkrat februarja, marca še enkrat 60eur za izpit.
Izpite moraš plačati, opravljati pa jih ni treba. Status tako velja celo leto.
Za status velja tako, da dlje kot boste odlašali, več boste plačali.
Lani so vpisovali tudi na eno srednjo v Fužinah, več ne vem.
HEJ. MENE TUD ZANIMA ČE KDO SLUČAJN VE KAM SE ŠE DA VPISATI NA VISOKO ŠOLO, KER MEN TUD VODA V GRLO TEČE ZARD STATUSA. NOVEMBRA BOM 27.TAK DA MI V POŠTEV PRIDE SAMO VISOKA ŠOLA... ŽAL JE V NAŠI DRŽAVI TAK DA ZAPOSLIT TE NOBEN NOČE IN SI PRISILJEN PREK ŠTUDENTA DELAT, ZA NA BORZO PA OD SOCIALNE ŽIVET MI PA NI...;( PROSIIIMM POMAGAJTE LP
Jaz bi se pa rad vpisal na SUAŠ pa sem videl da majo v ponedeljek vpise in bi rad vesel koliko znaša šolnina, če mogoče kdo ve. Te lahko izpišejo med letom?
pri landisu zahtevajo da se naredi 3 izpite čez leto, ali te dejansko izpišejo? je sploh možno da te izpišejo? kakšne so posledice? status ti itak velja celo leto..
Če kere skenslajo zarad statusa jim sam rečte da jih boste inšpekciji povedal pa se bodo hlačke mal zatresle :p mogoče rata..
Zdravo, mi lahko prosim pomagaš. Za kakšno vrsto prijave gre na ŠC PET? (izobraževanje odraslih?) Hvala
@Ana
Lan se je dal na višjo na B2 vpisat, nevem pa kok je cena.
Djte si eni prebrat kšno stran al pa dve nazaj k dvomm da bo kdo ogovarju 10x na ena in ista vprašanja.