Popotniški forum

VPIS ZA STATUS

Dodan 11.11.09 @12:07:40
abc | Gost | odg. 13.09.2014 @22:48 Prijavi neprimeren komentar

Suaš ne izpiše, to se loh prej zgodi na kšni privat šoli ala Landis, Geoss itd. zato pa morš tm tud narest kšn izpit zrd evidenc da nisi vpisan samo za status.

kakav | Gost | odg. 13.09.2014 @22:59 Prijavi neprimeren komentar

a drgač kakšne sankcije za nas ki se vpisujemo le zarad statusa ne obstajajo? najhuj kar je ta lah sam izpišejo? 

Matej | Gost | odg. 14.09.2014 @09:09 Prijavi neprimeren komentar

Torej, v ponedeljek se grem vpisat na SUAŠ. Na spletni strani piše da je vpisnina 200 €, potem pa vsak izpit posebej plačaš, oz. nekaj podobnega. Torej, če grem tja in plačam samo teh 200 evrov, bo kdo kompiliciral če celo leto ne bom ni delal? Pa še to, da sem izgubil spiričevalo 4. letnika, od vseh drugih letnikov in mature pa imam. Bo to problem?

Legolas | Gost | odg. 14.09.2014 @10:56 Prijavi neprimeren komentar

lunca.. js sm biu in NE niso ns =) pjte ke ker je gut.. drvarnica 5x5 m toj to..

lunca | Gost | odg. 14.09.2014 @11:58 Prijavi neprimeren komentar

Aja še to a nej jim rečem, da sm sam za status, al nej se rajš delam, da se resno zanimam? A ti nisi šu na noben izpit? 

nekdo | Gost | odg. 14.09.2014 @13:06 Prijavi neprimeren komentar

Na tej SUAŠ šoli piše pod cenik, da je 1. obrok 200,00 € (vpisnina in 1 izpit) + 8 obrokov po 80,00 €

a pol bo samo 200 eur za plačat ob vpisu?

Legolas | Gost | odg. 14.09.2014 @14:57 Prijavi neprimeren komentar

amm.. poklič pa se delej najprej fino kao da te zanima vpis na enga izmed programov bla bla poj bodo pa itaq sami vedl da se gre zaradi statusa ne komplicirajo,sam ne it na prvo žogo =) drgač so me pa nekje v marcu mislm da kontaktiral za seminarsko,to smo mogl nardit pa 70€ plačal in toj to.. gre se predvsem zarad plačila

študentka | Gost | odg. 14.09.2014 @15:36 Prijavi neprimeren komentar

ali se je mogoče že kdo vpisal na ŠC PET višja šola in koliko je plačal? ali je res samo 300€?

Legolas | Gost | odg. 14.09.2014 @17:56 Prijavi neprimeren komentar

no sj boste vidl kako bo letos an.. glede na to da ni treba hodt in da maš stroške cc 270€ za celo leto statusa mislm da ni to tak baw baw ali pač??

mirko | Gost | odg. 14.09.2014 @19:45 Prijavi neprimeren komentar

LP,

Okej vem da sem zelo pozen... pa bi me vseeno zanimalo kje je še možnost vpisa ta teden, cena nekje do 300€? sem bral prejšne poste pa ni nobenega konkretnega odgovora, razen ekonomska smer katere pa ne smem vpisat :/

biba | Gost | odg. 14.09.2014 @21:05 Prijavi neprimeren komentar

mene pa zanima, če ste prejšn let vpisani na šoli SUAŠ dobival položnice na dom (če ste, jih pač niste plačal???), ker piše vpisnina + 8.obrokov po 80€

Na strani piše, da vpisni list dvignemo od 10.ure dalje, od 14.naprej pa so vpisi. zdej ne vem al naj tvegam pa že plačam vpisnino (200&euro, ker ne bi rada potem plačevala še unih 8 položnic. ne upam pa se jih uprašat direktno, da se upisujm sam zarad statusa.

Pa še nekej....a ti priznajo kkšne predmete od prejšnje srednje šole in si na nek način že "opravil" nekaj od obveznosti

karmy | Gost | odg. 14.09.2014 @21:11 Prijavi neprimeren komentar

Oj. Zanima me ali je med vami kakšen tak, ki je star že 26 let oz 27 in ima/ve kam se da vpisati glede statusa? Nujno,nujno rabim! 

Bodi informiran

Ne zamudi naslednje akcije ali pomembnega obvestila!

Si avanturistični popotnik ali vsakodnevni potnik? V vsakem primeru zate pripravljamo ažurne, zanimive in koristne popotniške in potniške informacije, ki ti jih dostavljamo v tvoj poštni nabiralnik enkrat do dvakrat na mesec.