VPIS ZA STATUS
ola.. jp za seminarsko je treba ke pridt :/ za vsega 3 min dela sm mogu tut js iz gorenske pridt :S fora je da se tm podpišeš an..
@Legolas,hvala ti, se pravi samo narediš jo po njihovih navodfilih in ne rabiš je predstaviti a ne?
Aja, a na GEOSS se vpises v program - srednja sola? se pravi GEOSS 200€ vpisnina ' seminarska 70€ in to je to? Hvala vnaprej
Aha ok, hvala. Zej se morm sam še hit odločt al CDI Šiška al Geoss Litija :/
Pinky na istem sve
Glede na mojo orientacijo se mi zdi, da bom mal težko najdla tist u Litiji x)
Sem že prou zmedena od vseh teh podatkov ki sem jih prebirala in ne vem katera od teh dveh je najbolj cenovno ugodna.
Jest isto ja :S Ma ne naizbiraš pomoje, bo treba nek probat, predn bo prepozn
Se strinjam. A si si zapomnila mogoče če na CDI plačas samo vpisnino in to je to?
mislim da je cdi 270, geoss pa 200+70/seminarska.. pomoje je boljsi cdi pa se ne rabs do Litije hodit..ne vem,čisto sem zmedena. Pinky če se boš odločila mi lahko poveš da se lažje odločim,ker sem res neki neodločna?
Ma se skrivajo nekje med bloki tko da res prou težko najdt za prvič =) drgač pa ja nardiš seminarsko daš na mizo podpišeš in čao =) js sm meu seminarsko ker sm v srednji šoli že meu sociologijo.. drgač eni kolegi so "pisal" kao soco.. itaq se umes zguvarjal neki na lari fari rešil in toj to.. nubene panike sploh
Na CDI nej bi blo to to ja, sam se pa pomojm ni noben javu, da bi biu že lani tja vpisan, da bi se vedl za zihr ... Men je tut CDI bliži, sam isto še kr neki mutim kle, k se ne morm odločt x)
jst isto :/ Js se bom pomoje jutri,glede na to da nimam prevoza oz. mtke še ne bo domov
Tut jst ja, je vrjetn dopoldne tut bl smisln, k pa zdej zadnih 5 minut to urejat.
Ja, Pinky,jst isto mislim Če kdo še bere ta forum,naj plis pove če so koga sredi leta vrgli iz CDI Univerzuma
A kdo ve še za kakšno študentsko delo? Nujno rabim $$$
Hvala Legolas, pa hvala za vso pomoč
Np če bo kakršnkoli šmorn sm tukej.. tko da :p
A kdo ve za kje, da je nižja vpisnina? Rabil bi status samo za par mesecev, pa ne bi glih 270 plačeval...
Hvala Legolas,lepo je videti,da še obstajajo dobre duše
Lp