VPIS ZA STATUS
Legolas, a misliš da bi se lahko izmuznila da ne bi naredila seminarske, sprašujem ker bi si rada prihranila teh 70€.. Pa tudi če me izpišejo, pri vpisu bi si lahko vzela več potrdil da jih imam za celo leto in to je to a ne?
Bom tko reku.. bolš da nardiš da se izogneš morebitnim sitnostim. mogoče pa letos ne bo treba nič delat..težo rečem ns so tm nekje po zimi kontaktiral šele za tele seminarske...
Evo sporocam, da se je men ratal upisat na suas nc ne komplicirajo, ful so prjazni. Placala sm 200€ in pokazala vsa zakljucna spricevala iz gimnazije. Je pa velik naval, tko da pohitte
Hvala @biba , samo verjetno bi čudno pogledali če bi jim jaz rekla da sem bila že vpisana tam....
Še to mi manjka da me kakšen profesor prepozna :S si to šla samo v referat?
@biba a pa si jim rekla direktno, da si sam za status? A si bla ob 10h tm al kej prej? Jest še zmir nevem, če se loh tja upišem kr sm bla ekonomska gimnazija prej :/
http://www.hvu.si/index.php/izobrazevanje-odraslih/68-srednjesolsko-izobrazavanje-odraslih.html
Tle se je dlih zadnic en kolega vpisu. Poglej ce se majo vpise, hehe, drgac je pa 160€
Justone, hvala ti za info. Bom pogledala če se sprejemajo. A kaj veš če te izpišejo sredi leta?
trenutno še čakam obvestilo, če sem sprejeta na faks..za vsak slučaj se bi vpisala na suaš da imam zagotovljen status. KAJ STORIŠ ČE SI SPREJET NA FAKS IN HKRATI VPISAN V IZOBRAŽEVANJE ODRASLIH?? je to dovoljeno?
Na SUAŠ se lahko vpiše vsak, razen tisti, ki je obiskal že prej šolo za ekonomskega tehnika (torej tudi Ekonomska gimnazija), tisti, ki ste bili že prej na SUAŠ vpisani pa sploh nimate težav, ker vam ni treba prinest spričeval, ker imajo že vse v evidenci.
KK, sicer pa dvomim, da se boš zmogla vpisat, če tri strani foruma nisi sposobna prebrat. Pa brez zamere! (Ampak za ene imam občutek, da bi status mel, pa vam je še sprehod do šole prenaporen.)
Nekaj strani nazaj imaš nekaj napisanega o tem.. ce citiram tajo : Nerabš se nč izpisovt ker Izobraževanje odraslih pa faks sta dva različna pojma....Drgač za SUAŠ lani ni blo nobenih položnc na dom.
XYZ hvala za info, pol grem pa probat jutr.
KK nwm
Kolega se je vpisu, pa je reku da tam enga pozna pa da lan niso nič izpisval, tko da vrjetno je letos isto. Ne me pa za besedo držat.
Cepral sej ce dobis potrdilo o vpisu ki ti vela do avgusta, potem mas tko do avgusta status na studenskem servisu neglede nato ali te izpisejo iz šole, ali mogoce kontaktirajo študenski servis glede tvojega izpisa in zgubis status???
.xyz,pazi na svoje besede, še posebej ker me ne poznaš. No,sama že ne bi hotela poznati ljudi kot si ti. In odjebi od mene.
Iščem šole na katere bi se lahko vpisal samo za status, ker nepoznam natanko celotnega postopka me zanima na katere stvari moram biti pozoren pri vpisu?
Opazil sem tudi da ponekod kot udeleženec samoizobraževanja odraslih ne dobim potrdila o šolanju. Kako je s tem? Je tako samo ponekod ali povsod?
Oj! A mi kdo loh svetuje kdaj je pol najbl pametn pridt na SUAŠ, k od 10h talajo vpisne obrazce, vpis je pa šele ob 14h. Nisem iz Ljubljane, pa ne bi lih dala ceuga premoženja za parking =)
Živjo
Morda še kdo ve za kakšno drugo opcijo vpisa na srednjo šolo v Ljubljani, in če se je, še vedno kam možno vpisati v začetku oktobra.
LP
A mi lahk kdo pove,ce se vpises pa da te pol izpisejo oni,sami al to studentski servis kaj preverja?? Nujno bi,rabla odgovor hvalaaa