VPIS ZA STATUS
V petek grem via Gornja Radgona poskusit srečo za vpis. Uzput se lahko vstavimo tudi v Celju in pogledamo če je tudi tam vpis še možen. Štart je iz Bele krajine, pobiram pa lahko tudi v Ljubljani in na poti do Gornje Radgone. Če rabi kdo prevoz naj me pokliče na 040588827.
PS: V četrtek, 20.9.2012 v Gornji Radgoni vpis najverjetneje ni možen, zaradi odsotnosti gospe, ki je odgovorna za vpis.
LP
a ma slučajno kdo od vas kake podatke kere šole na primorskem upisujejo za status, ker gornja radgona je pa malo predaleč zame
a ma slučajno kdo od vas kake podatke kere šole na primorskem upisujejo za status, ker gornja radgona je pa malo predaleč zame
stari, če ti je Gornja Radgona predaleč, pa tud žalostno. mene bi bolj skrbelo, da bi bil eno leto brez statusa, kot pa koliko km je do vpisne točke. da se ti ne bo še kolcalo čez en mesec, dvakrat premisl. Glede Primorske ti pa povem, da je bila takorekoč desetletje najbolj priljubljena in oblegana destinacija za status, tako da ne računaj preveč. Probaj še na SUAŠ - baje je še frej, sm jz tud slišu.
tud tebi bi blo žau se vozit 400 km stran zarad enga statusa verjami
na kero šolo v gornji radgoni pa greš
a to na suaš je izobraževanje odraslih?
Oj. Če bo kdo dobil na kakšni šoli po ugodni ceni potrdila o vpisu, se priporočam za informacije. Po možnosti v okolici Ljubljane, ni pa nujno.
Za vse tiste, ki želite iti v radgono na vpis. Sem sedaj klicala in se mi je javila ta gospa, ki ima prek vpise ter je rekla, da bo danes in jutri službeno odsotna, tako da se lahko komaj v ponedeljek vpišete (da ne boste zastonj hodili tja ta teden). Lahko pa probate v celju ta teden kaj zrihtat če bo šlo.
rakica11: nič se nisem vnaprej dogovorila...tja sem šla...nesla vse potrebno dokumentacijo,plačala 150 evrov in je to to...res sploh niso komplicirali...še v hecu so spraševali če jih je še dosti Na tej šoli ni nobene šolnine...plačaš to vpisnino, šolnine pa ni,ker plačuješ vsak izpit posebej.
@pia
A si ti rabila fotokopije ali si prinesla originale pa so ti tam skopirali? Nevem kako je zdaj s tem izpiskom iz rojstne matične knjige, jaz mam enega ful starega iz prejšnjega tisočletja, upam da bo veljaven še xD Se pravi, da te prošnje z opisom izobraževalne poti ne rabimo z sabo nositi? Samo še davčna pa uspeh na maturi? Al spričevalo iz OŠ?
pia 4
Si dobila tudi potrdila o vpisu??
Hvala za odgovor
pia4
še to me samo zanima če lahko prosim poveš ali vpisnino plačaš pri njih ali moraš to na pošti zrihtat?
Lp
@ nm
Meni je gospa včeraj rekla da bo samo danes službeno odsotna, ne pa tudi jutri. in kolikor sem razumela je tako rekla še nekaterim...
Verjetno je plačala tam, ampak imam tudi jaz vprašanje...to ti se vpisala v izobraževanje odraslih? pa kjlub temu dobila potrdila????
----------------------GOSTINSTVO IN TURIZEM CELJE-------------------------
Cenik za šolsko leto 2012/13
Vpisnina za vse udeležence: 150 €
Vpisnina za slušatelje: 50 € (slušatelj ima opravljene vse letnike in imajo samo še del zaključnega izpita oz. poklicne mature)
Cene izpitov:
ustni izpit: 36 €
ustni in pisni izpit ter praktični pouk: 44 €
praktični izpit (strežba/kuharstvo): 50 €
Cene izpitov iz modulov so različne. Odvisne so od števila enot.
zaključni izpit: 130 €
poklicna matura: 220 €
@gostja
Nevem kako je vam povedala, verjetno odvisno kdaj ste jo klicali. jaz sem jo klicala na mobitel in se mi je osebno javila ter mi rekla, da bo vpis možen komaj v ponedeljek, ker bo danes in jutri odsotna. Možno da je prišlo do spremembe, ker sem jo klicala 5 po osmi uri. Lahko pa jutri pogledate, če bo slučajno tam. To sem samo informativno napisala kaj mi je gospa rekla, da se ne bo folk od daleč brezveze vozil tja (če bo res odsotna, tako mi je vsaj rekla).
@nm
Jaz sem ji sicer poslala e-mail, in mi je nanj odgovorila včeraj dopoldne, da bo odsotna samo danes. Ker mi Gor. Radgona ni ravno blizu sem rekla da rajši še povprašam.Hvala za info...
@Gostja
Ja, saj jaz sem tudi včeraj vidla, da je nekdo napisal, da je danes ne bo in sem jo danes zjutraj klicala, da se prepričam. Sem imela namen danes iti tja zato sem prej poklicala in mi je rekla, da bo komaj v ponedeljek tam, tako da so to čist sveže informacije lahko pa jo še sama pokličeš in vprašaš, je njena številka objavljena na spletni strani od ljudske univerze gornja radgona, sam jo kliči na mobitel, ker se na pisarniško številko ne bo javila (ker je ni tam).
A lahko prosim kdo napiše, če se mu je danes uspelo vpisati na srednjo šolo za gostinstvo in turizem v celju, ker se nameravam jutri odpraviti tja pa če še vpisujejo bi bila hvaležna za odgovor, da ne hodim brezveze ker nisem od tam
Mene tudi zanima za Celje, če še vpisujejo oz. a majo tm sploh omejeno št. mest, če je to samoizobraževanje? A lahko delaš prek študenta, če se vpišeš tja?
Pia4, a se prinese papirje od srednje šole (npr. spričevalo zadnjega letnika, potrdilo o maturi) al tud kej od OŠ? V kateri program si se vpisala?