VPIS ZA STATUS
Pozdravljeni,
imam dve vprašanji, prosim za odgovor tiste ki se spoznajo.
1.) Ali je možen vpiš na SUAŠ, glede na to da se bom tudi evidenčno vpisal na višjo šolo,ker mi je do konca ostal le še 1 izpit. Torej ali se ti dve izobraževalni šoli nekako križata da ne bi mogel biti vpisan na obe hkrati?
2,) Kje lahko dobim spričevalo iz drugega letnika, ker originala ne najdem, imam pa od vseh drugih letnikov.
HVALA !
Pozdravljeni!
Tisti, ki ste se sli vpisat na Landis, ste ob vpisu morali podpisati neko pogodbo, kajne? Malo me skrbi, da sem dolzna placati vpisnino, sedaj ko sem podpisala to pogodbo ... Ste jo tudi vi podpisali? Naslov pogodbe je sicer o vpisnini in solnini, vendar solnina ni nikjer vmes omenjena, le stroski vpisnine in izpita. Na vpisu pa nisem bila ravno pozorna, saj mi verjetno ne bi dala potrdil, ce ne bi podpisala. Ali je mozno le to, da bo poloznica za solnino naknadno prisla po posti domov?
Pozdravljeni!
Tisti, ki ste se sli vpisat na Landis, ste ob vpisu morali podpisati neko pogodbo, kajne? Malo me skrbi, da sem dolzna placati vpisnino, sedaj ko sem podpisala to pogodbo ... Ste jo tudi vi podpisali? Naslov pogodbe je sicer o vpisnini in solnini, vendar solnina ni nikjer vmes omenjena, le stroski vpisnine in izpita. Na vpisu pa nisem bila ravno pozorna, saj mi verjetno ne bi dala potrdil, ce ne bi podpisala. Ali je mozno le to, da bo poloznica za solnino naknadno prisla po posti domov?
Lep pozdaru
mene pa zanima če kdo ve na kateri fax bi se lahko vpisal da so še prosta mesta ter da ne preverjajo pristnosti oziroma da me nebi izpisala. Vpisal bi se na neki visoko šolo,ker na višji sem bil že vpisan
hvala že v naprej za pomoč.
Zanima me se ce tole, kar je bilo napisano lansko leto 1.10. drzi, za Landis namrec?
"NIČ NE SKRBET GLEDE ŠOLNINE, bilo nas je kar nekaj tam, nikomur ni nihče rekel da je treba šešolnino plačat. V primeru, da pride kaj po pošti, kej za podpisat, tega ne podpisujte in ne pošiljajte nazaj."
Help?
Jaz sm se danes na SUAŠ vpisala-zaenkrat majo še frej :-) lansko leto mi je uspelo tudi na Ježici- če komu zmanjka naj poskusi tam. Je pa 200€
pardon - letos so vpis na Ježici podražali in je 250€....ampak če druge ni..... so pa tudi tam prijazni in štekajo
Zanima me se ce tole, kar je bilo napisano lansko leto 1.10. drzi, za Landis namrec?
"NIČ NE SKRBET GLEDE ŠOLNINE, bilo nas je kar nekaj tam, nikomur ni nihče rekel da je treba šešolnino plačat. V primeru, da pride kaj po pošti, kej za podpisat, tega ne podpisujte in ne pošiljajte nazaj."
Help?
a lahko prosim izvem kje na ježici, lahko tudi zs.
A mi lahko lepo prosim odg nekdo, ki se je LETOS vpisal na LANDIS in placal 200eur za vpis pove, ce ste tudi vi ob vpisu podpisali pogodbo? Ali ste potem se kaj dobili po posti domov?
Res me skrbi, ker kot sem brala temo za nazaj, je lansko leto prisla pogodba o solnini po posti in ne vem, ce je tudi letos tako ali smo to dejansko podpisali ze ob vpisu?
Prosim pomagajte! Bom kontaktirala Landis, a kolikor vem, jutri ne delajo.
Kolegica se je vpisala na Landis pa je rekla da more it še 2x ali 3x na izpit drugače jo izpišejo da je to važn da gre na izpite, tist kar si prebrala je blo lani lahko da so letos druga pravila lani tudi ni blo potrebno na izpite če se ne motim. Najbol pa da vprašaš tam saj vejo zakaj se gre dvomm da bi kej s šolnino težili.
Ali mogoce veste, ce komplicirajo glede spriceval, ker jaz svojega iz drugega letnika ne najdem? Lp
Zanima me samo to, če se je kdo ki je star +26 vpisal na SUAS? A tukaj dobiš potrdila o vpisu in delaš preko študentskega servisa? Ali pridejo samo višje šole v poštev. Ima kdo iskušnje z vpisom na višjo šolo izraz?
Jaz sem se vceraj vpisala na SUAS z manjkajocim spricevalom iz 2 letnika in je rekla da ga lahko naknadno prinesem ko ga dobim, nic ne komplicirajo. Res so prijazni
A se grem lahko danes vpisat na SUAŠ in jutri izpisat iz faksa al morm bit najprej izpisana?
pomoje se ti ni treba izpisat iz faxa, razn če nimaš tm nobene obveznosti več...
kok si pa stara nastja, +26? Namreč zanima me če lahko delaš preko študentskega servisa po 26 letu če se sm vpišeš
No, da še jaz povem. Danes sem se vpisala na SUAŠ, nič gužve, okoli 20 nas je bilo, skupaj s profesorico izpolniš par obrazcov, se podpišeš na miljon listov, pokažeš original spričevala in oddaš kopije spričeval, dobiš položnico in to je to. Vsi zelo prijazni.
Na SUAŠ-u je baje že vse zasedeno :/ kaj pozna kdo kako drugo opcijo?
A je možn, da ti priznajo izpite iz srednje šole v taki meri, da lahko preskočiš letnik ?