VPIS ZA STATUS
A je možn, da ti priznajo izpite iz srednje šole v taki meri, da lahko preskočiš letnik ?
ekonomska celje, izobrazevanje odraslih, vpis 120 eurov, pogooglat pa je to to! preverjeno!
a pozna kdo kako višjo šolo kjer bi se dalo vpisat samo za status, pa da nebi bilo preveč za plačat?
Ježica je 250€ ...lansko leto sem prinesla samo osnovnošolsko spričevalo in me je gospa vpisla -nnobenih dodatnih obveznosti..
če rabiš pogooglaj, pokliči in reci da se želiš vpisat.l
imajo pa smer voznika in logističnega tehnika.
to je vse kar vam lahko rečem....
tudi tisti, ki iščete cenejše varijante, jih ne boste najdi ...
STŠ Koper, probite... nikjer nism zasledila, da bi blo že polno..
Pri meni pride v poštev samo višja šola in ne izobraževanje odraslih, ker bom v kratkem 26
Če se vpišeš pred 26 in imaš stalno napotnico za delo, ti velja do konca leta. za začasno je pa odvisno od štud.servisa..
a ni tako, da ko dopolniš 26 več ne moreš delati preko študentskega servisa, tako so mi povedali na šs
hmm, potem bo pa najbrž tako. Jaz imam info, da če je izdana stalna napotnica lahko delaš. Verjetno imaš ti prav, če si se osebno pozanimala žal..
Zivjo.
Lani sem se vpisala v GEPŠ Portorož... Ali kdo ve, če je slučajno možnost kakršnegakoli ponavljanja letnika, ali se moram letos vpisati v novo šolo za status?
Lp
Od kje pa zdaj informacija, da se ne da več vpisat v SUAŠ?
Julchy od kje ti pa zdej ta info?
114 stran, zadnji post...
Aha vidim, sem spregledala. na njihovi strani pise, da so vpisi se jutri tako, da mislim , da se vseeno splaca it pogledat
na suaš vpisujejo še ju3..jst sm bila danes,pa nisem imela sreče pri vpisu ker imam ze narjeno ekonomski tehnik na trgovski..obvezno mejte samo vse spričevala obvestila o vpisih..drgač kr pošiljajo ven..
na suaš vpisujejo še ju3..jst sm bila danes,pa nisem imela sreče pri vpisu ker imam ze narjeno ekonomski tehnik na trgovski..obvezno mejte samo vse spričevala obvestila o vpisih..drgač kr pošiljajo ven..
Wooow pol sem mela pa sreco. Jaz sem se vceraj vpisala pa mi manjka spricevalo od 2 letnika pa je rekla da lahk v petek prinesem
ali lahko z statusom izobraževanja odraslih delam še po dopolnjenem 26 letu...nujno...vsak drgač pove???odvisno verjetn od šs
Po 26 letu lahko delas preko studenta ce imas status studenta! V primeru da imas status dijaka po 26 ne mores vec delati! Izobrazevanje odraslih=status dijaka
Vsaj tako sn js prebral na enem od formov.
Lp