Popotniški forum

VPIS ZA STATUS

Dodan 11.11.09 @12:07:40
{julchy} | Gost | odg. 17.09.2014 @22:20 Prijavi neprimeren komentar

A vpisne liste dobimo tam? Kako pa je s plačilom? Plačamo prej al tam? 

Honey | Gost | odg. 17.09.2014 @22:25 Prijavi neprimeren komentar

A pol jutr še vpisujejo al ne oz. od kje informacija da je že use zaseden ? So to povedal tam al je nekdo slišu od nekoga ... ?

SUAŠ | Gost | odg. 17.09.2014 @22:26 Prijavi neprimeren komentar

Vpisni listi se dobijo tam, skupaj jih izpolnite, dobite tudi poloznico, ki jo placate in pridete cez par dni se po potrdila o vpisu. tisti ki smo se vceraj vpisali, so rekli naj pridemo s potrdilom o placilu v petek po potrdila o vpisu. 

di di | Gost | odg. 17.09.2014 @22:27 Prijavi neprimeren komentar

Kako so ti lahko dovolili vpis, ce sem jaz z istim primerom morala ven in najprej dobiti vsa original spricevala? ni mi jasno. A je potrebno res dati odrezek od položnice, ali lahko plačaš vpisnino kar tam?

petra | Gost | odg. 17.09.2014 @22:29 Prijavi neprimeren komentar

okej to sem tut jst prebrala na forumu d s stausom dijaka ne moreš več delat po dopolnjenem 26 let..a danse na suašu je rekla da lahko delaš s tem statusom dijaka oz izobraževanje odraslih tudi po 26  letu...in tudi na m študenskem servisu je rekla da če imaš status dijaka oz iz.odr. lahko delas z napotnico tudi po dopolnjenem 26 letu

petra | Gost | odg. 17.09.2014 @22:31 Prijavi neprimeren komentar

ju3 se vpisujejo jst sm bla dns tm..vpisne lite dobiš tm..plačaš ko spovneš obrazce...ni se zaseden

.. | Gost | odg. 17.09.2014 @22:32 Prijavi neprimeren komentar

kako veste da so vpisi samo do jutri? ker sem slisal da so vpisi 2 tedna! od kje vam to?

..... | Gost | odg. 17.09.2014 @22:37 Prijavi neprimeren komentar

Copy paste 

Uradne ure referata za izredno izobraževanje so od 1. 9. do 11. 9. 2014 od 8.00 do 14.00 ure. 

VPIS V IZREDNO IZOBRAŽEVANJE (IZOBRAŽEVANJE ODRASLIH) 

Z VPISI BOMO ZAČELI 15. 9. 2014. 

Vpis bo potekal ob ponedeljkih, torkih, sredah in četrtkih ob 14., 15. in 16. uri.

Vpisati se je možno samo osebno.

S kandidati bomo opravili uvodni razgovor, kjer jih bomo seznanili z izobraževalnim načrtom, priznavanjem predhodno pridobljenega znanja in sklenili pogodbo o izobraževanju.

Ob vpisu v izobraževalni program je potrebno priložiti: 

- Spričevalo zadnje dokončane veljavne izobrazbe – original na vpogled in fotokopijo

- Vsa letna spričevala oz obvestila o uspehu, potrdila o izpitu, indeksi – originali na vpogled in fotokopije

- Kandidati za vpis, ki so se šolali v tujini potrebujejo na originalnem spričevalu žig apostilo in overovljen prevod

Za di di | Gost | odg. 17.09.2014 @22:40 Prijavi neprimeren komentar

Nevem, jaz sem dobila danes original spricevalo, kar sem ji tudi povedala, pa je potem rekla naj ga prinesem ko pridem po potrdila o vpisu

di di | Gost | odg. 17.09.2014 @22:44 Prijavi neprimeren komentar

No potem si imela pa res srečo da si se takoj vpisala, jaz moram namreč za mojo "kraljevsko" šolo čakat 3 dni, da mi pošljejo spričevalo. Upam da mi do petka use rata uredit, drugače vrv za okoli vratu že čaka name ha ha, hvala

Za di di | Gost | odg. 17.09.2014 @22:49 Prijavi neprimeren komentar

Haha meni je v enem dnevu naredila

novo spricevalo in zaracunala 22€ -.- saj ti bo

uspelo )

12 | Gost | odg. 18.09.2014 @08:16 Prijavi neprimeren komentar

A je kir uprasu kaj je s tistimi 8x80€ na SUAŠu???

A to so kao za izpite ce jih hoces it delat? Da se slucajno ne vpisem pol dobim pa se te poloznice domu :S

visja | Gost | odg. 18.09.2014 @09:41 Prijavi neprimeren komentar

sm klicala na Geoss... pravjo, da so še prosta mesta na višji in na srednji... sam hitr je treba prjavnco izpount

o_O | Gost | odg. 18.09.2014 @09:59 Prijavi neprimeren komentar

A kdo ve kje so še fraj mesta in da ni treba hodit na predavanja in izpite tako da te ne vržejo vn?

o_O | Gost | odg. 18.09.2014 @10:01 Prijavi neprimeren komentar

A ve kdo kje so še fraj mesta in da ni treba hodit na predavanja in izpite? tako da ti ni grozijo da te vržejo vn?

MAJA | Gost | odg. 18.09.2014 @11:04 Prijavi neprimeren komentar

Hoilaaa, je kdo že kaj uredil glede statusa (nad 26.let) in dela preko ŠS?

Za vsako inf sem vam hvaležna:!!!!

goku | Gost | odg. 18.09.2014 @12:08 Prijavi neprimeren komentar

Živjo, mene zanima, če mi lahko nekdo pomaga glede vpisa oz. statusa.

Namreč, na ljubljanski univerzi sem izkoristil že vse možnosti za redni vpis. Enkrat sem bil vpisan na eni izmed višjih šol v Novi Gorici. 

Zanima me, kakšne možnosti še imam in kaj mi prinašajo.

Hvala in lep pozdrav.

khh | Gost | odg. 18.09.2014 @12:35 Prijavi neprimeren komentar

@goku; izredni vpis in izobraževanje odraslih ti še preostane. Če se ti gre samo za status daš okoli 200e za IO, izredni študij je pa okoli 5x dražji

Petra | Gost | odg. 18.09.2014 @13:59 Prijavi neprimeren komentar

Vpisat se je mogoče na Cene Štupar za Bežigradom. VPlačat moraš vpisnino pa tri izpite, da boš kao delal izpite, ampak da le enga ali dva narediš apa maš ceu let mir...

Js sm tam vpisana že tri leta vsak let kak izpit anrdim pa mi noben ne teži, pa ful so prjazni drgač, edin ena bjonda mlada je mal ... ampk znjo itak nimaš velik opravka!

Bodi informiran

Ne zamudi naslednje akcije ali pomembnega obvestila!

Si avanturistični popotnik ali vsakodnevni potnik? V vsakem primeru zate pripravljamo ažurne, zanimive in koristne popotniške in potniške informacije, ki ti jih dostavljamo v tvoj poštni nabiralnik enkrat do dvakrat na mesec.