Popotniški forum

VPIS ZA STATUS

Dodan 11.11.09 @12:07:40
cherry | Gost | odg. 19.09.2014 @07:40 Prijavi neprimeren komentar

Hey! imam en problem in sicer sem se že vpisala na SUAŠ, včeraj pa sem stuhtala, da bom morala zaradi statusa dijaka, plačati diplomo. sem pa na svojem faksu že izkoristila vse ugodnosti - 3 leta sem bila redno vpisana, plus absolvent, manjka mi samo še diploma. zanima me kakšne so moje možnosti? ali pride v poštev vpis na višješolski program na geossu, da bom imela status študenta in zastonj diplomo? ali se šteje to le če sem študent na svoji "matični" fakulteti? hvala

bnana | Gost | odg. 19.09.2014 @09:51 Prijavi neprimeren komentar

cherry, zakaj bi mogla plačati diplomo, od kje ti to? daj me prosim kontaktiraj : maja.petek@yahoo.com

Sami | Gost | odg. 19.09.2014 @09:57 Prijavi neprimeren komentar

Hvala za vse informacije. No pa da še jaz nekaj vrnem forumu. Sem klical na CDI univerzum in so rekl da je vpis možen še drugi teden.

k. | Gost | odg. 19.09.2014 @10:11 Prijavi neprimeren komentar

diplomo se plača, če v 2 letih ne diplomiraš. cherry, če je temu tako boš morala plačati v vsakem primeru, ne glede na to kakšen status si boš pridobila.

bnana | Gost | odg. 19.09.2014 @10:15 Prijavi neprimeren komentar

aja, sem se že ustrašila, da jo je potrebno plačati če si vpisan na IO. a mogoče veste kako je s tem, če imaš status izrednega dijaka preden ti poteče status študenta? torej, če imaš status študenta do konec oktobra, status izrednega dijaka imaš pa že npr, 2 tedna pred tem?

oi | Gost | odg. 19.09.2014 @10:56 Prijavi neprimeren komentar

Ali kdo ve, če imaš lahko hkrati status študenta in udeleženca IO (izredni dijak)?

nada | Gost | odg. 19.09.2014 @11:07 Prijavi neprimeren komentar

meni so rekli po tel, da tožijo za šolnino, če ne plačaš vse..

pa da naj preberem pogodbo!

bla | Gost | odg. 19.09.2014 @11:30 Prijavi neprimeren komentar

a bomo pa šolnino plačal po reglcih sej lahko delaš pa zaslužiš, pa še greš na izpite in je to to nardiš še to šolO al kaj

B | Gost | odg. 19.09.2014 @11:46 Prijavi neprimeren komentar

Jaz sem zdaj na SUASU vprasala glede teh pritozb in je rekla, da to ni res. Da to se placa v primeru, ce se nadaljuje solanje in pa placas te izpite

cherry | Gost | odg. 19.09.2014 @13:19 Prijavi neprimeren komentar

Konec oktobra mi poteče status, diplome pa še začela nisem pisati - nimam teme, mentorja, skratka nič, na strani naše fakultete pa piše da v primeru da če nimaš statusa študenta pač plačaš zagovor diplome 600 €

model | Gost | odg. 19.09.2014 @13:59 Prijavi neprimeren komentar

Jst sm se vpisu na Cene Štupar v Logističnga tehnika in sm jim reku d nimam cajta na predavanja hodt, tko d sm plaču 350 eur in so mi dal potrdila. Pravjo d morš sicer neke izpite delat sam mi je kolega reku d on se je sam prjavu pa šou dva izpita na blef pisat tko d ne težijo d nisi nč delu in to je to. 

kinda | Gost | odg. 19.09.2014 @16:36 Prijavi neprimeren komentar

Torej, mene pa zanima ali se je mogoče vpisat v IO sam za status, kje v Mariboru? Mogoce kfo kaj ve o tem? Kakrsnakoli informacija bo zelo dobrodošla.

bla | Gost | odg. 19.09.2014 @18:15 Prijavi neprimeren komentar

cherry

To imate potem na tvoji fakulteti taka pravila zgleda... drugače je potrebno narediti diplomo v enem letu od prijave teme diplome oz. v dveh letih od prenehanja statusa. V nasprotnem primeru je plačljiva. Glede tega dvomim, da ti bo pomagal kakšen drug status, ker se to tiče tvoje fakultete. najboljš da se obrneš na referat od tvojga faksa...

bla | Gost | odg. 19.09.2014 @18:23 Prijavi neprimeren komentar

Cherry- diploma je na naši fakulteti plačljiva, če ne diplomiraš v enem letu po preteku statusa - informacija iz našega referata

Maja | Gost | odg. 20.09.2014 @09:54 Prijavi neprimeren komentar

Tečejo zadnji dnevi možnosi vpisa samo zaradi statusa. Nujno potrebujem kakšne odgovore , ki bi prišli v pomoč. Zanima me, če še je vedno možnost vpisa samo za status v Ljutomeru? Kajti sem iz okolice Ptuja in Ljubljana ali kaj dlje ne pride v poštev. In kake so kaj cene. Že vnaprej se zahvaljujem za pomoč.
LP

x | Gost | odg. 20.09.2014 @12:04 Prijavi neprimeren komentar

Maja, vpisnine oz. 1. obrok šolnine ponavadi znaša cca 200 eur.  

ann | Gost | odg. 20.09.2014 @15:32 Prijavi neprimeren komentar
@Maja - js sem se lani vpisala na GFML... je pa nekdo tu na forumu napisal, da se letos baje ne da vpisat za status. Tak da najbolš, da jih pokličeš in vprašaš.
Ziva | Gost | odg. 21.09.2014 @13:35 Prijavi neprimeren komentar

Pozdravljeni,

Letos se zaradi statusa nisem imela namena vpisati, sem pa en teden nazaj dobila službo in me ne bodo obdržali, če ne bom imela statusa. Prejšnje leto sem bila vpisana na SUAŠ, kjer letos ne sprejemajo več, zdaj pa sploh ne vem, kaj naj naredim. Nočem izgubiti službe, nimam pojma, kam naj se vpišem.

Stara sem 23 let, izkoristila sem vpis na faksu, sem pa iz Ljubljane. Imate kakšne predloge, nasvete? Sem res obupana.

Živa

Bodi informiran

Ne zamudi naslednje akcije ali pomembnega obvestila!

Si avanturistični popotnik ali vsakodnevni potnik? V vsakem primeru zate pripravljamo ažurne, zanimive in koristne popotniške in potniške informacije, ki ti jih dostavljamo v tvoj poštni nabiralnik enkrat do dvakrat na mesec.