Popotniški forum

VPIS ZA STATUS

Dodan 11.11.09 @12:07:40
kokolo | Gost | odg. 21.09.2014 @16:24 Prijavi neprimeren komentar

pojdi v tujino delat. tam te ne izkoriscajo v kolikor nekaj znas in posteno delas.

drzava bi morala ukinit delo preko studenta in vse te statuse. to je edina resitev pred suzenjstvom in izkoriscanjem ki vlada.

Legolas | Gost | odg. 21.09.2014 @16:38 Prijavi neprimeren komentar

Tujina nm je spas ja.. tole slovenijo treba sam v luft vržt bem jim bando komunajzrsko.. Živa priporočam da pokličeš v Geoss

Maja | Gost | odg. 21.09.2014 @19:18 Prijavi neprimeren komentar

Najlepše hvala za odgovore. Bom probala poklicat in bomo videli če bo kaj iz tega. 
Sem skoraj že obupala nad iskanjem. Upam da bo kje sreča in se bo dalo vpisat. Če izveste še kaj novega, bi prosila da sporočite. 
Lp

123 | Gost | odg. 21.09.2014 @21:19 Prijavi neprimeren komentar

A kej veste, a na višjo strokovno se da redno vpisat če je sem že vpisan 3+ leta na univerzitetnem štud. prog? Ker kolkr sem najdu, piše ta zakon za visokošolske programe, ampak mi ni čist jasn, ponekod na spletnih straneh piše da je pogoj manj kot 3 leta vpisan na fakulteti...

bla_bla | Gost | odg. 21.09.2014 @21:26 Prijavi neprimeren komentar

Dej človek bod tolk prjazn pa mal poguglej...
http://filternet.si/pd/clanki/konec-fiktivnih-vpisov-za-status/

Da ne boš smetil tle po forumu....

guestt | Gost | odg. 21.09.2014 @22:12 Prijavi neprimeren komentar

če sem študent prava (izredni vpis) in še nisem koristil reden vpis se še lahko vpišem na kakšno višjo/visoko šolo samo zaradi statusa?

bla | Gost | odg. 22.09.2014 @07:20 Prijavi neprimeren komentar

samo izredno, če si imel status študenta 3 leta(redno sli izredno na visokošolskem)

TiNka | Gost | odg. 22.09.2014 @08:53 Prijavi neprimeren komentar

Pozdravljeni! A mogoče kdo ve, če še lahko kje v okolici Murske Sobote, Maribora vpišem za status? Je mogoče kdo bil na GMF Ljutomer?

jazzz | Gost | odg. 22.09.2014 @08:59 Prijavi neprimeren komentar

če sem bil že 3x vpisan na uni/visokošolski program in se izredno vpišem na višjo šolo, lahko delam preko študentkega servisa?

bejba | Gost | odg. 22.09.2014 @10:01 Prijavi neprimeren komentar

kam bi se še dalo vpisat za status, čeprav pozno...kraj ni pomemben

Wifi | Gost | odg. 22.09.2014 @10:25 Prijavi neprimeren komentar

Sama sem klicala v izobraževalni center Litija- GEOSS in so mi rekli, naj izpolnim elektronsko prijavnico. To sem naredila, zdaj pa čakam, da me pokličejo. Skrbi me samo to, ker nikjer ne dobim cenika glede vpisnin/šolnin in se bojim, da bo visoka cifra. A se je kdo že vpisoval in bi mi znal povedat? Jaz bi plačala samo vpisnino (ponavadi 200- 350 EUR).... pa upam, da ne bojo komplicirali, ker nimam več živcev.

scuka | Gost | odg. 22.09.2014 @10:47 Prijavi neprimeren komentar

@Wifi a si jim mogoce povedala, da se vpisujes za status? Drugace je pomavadi na GEOSSU za srednje sole vpis 200€, no vsaj lani je bil.

Wifi | Gost | odg. 22.09.2014 @10:51 Prijavi neprimeren komentar

Ja, sem jim kar rekla, da zaradi statusa in pol je previdno rekla, da njihova šola ne vpisuje zaradi statusa in da naj izpolnim tisto prijavnico. Sicer se v te pridobitve statusov nisem spuščala, ma tudi srednje šole so izredne in pol ti nanese šolnina tudi do 2.000 EUR. Tega se bojim... Kako boš pa ti s statusom uredila?

miskc | Gost | odg. 22.09.2014 @11:16 Prijavi neprimeren komentar

A na kakšno drugo srednjo se da kar še enkrat vpisat, ali preostanejo potem samo izobraževanja odraslih in poklicni tečaj?

nada | Gost | odg. 22.09.2014 @11:54 Prijavi neprimeren komentar

na geossu moraš plačat vso šolnino, na suas je vse polno..

super je višja strokovna šola Nova Gorica, sam dekan mi je odgovoril na mail..

pa še poceni.. sem rekla, da mam nono v Brdih

dobiš potrdilo za celo leto

kaj? | Gost | odg. 22.09.2014 @11:56 Prijavi neprimeren komentar

Nada, od kje ti, da morš na Geossu vso šolnino plačat? sej ni res

uros | Gost | odg. 22.09.2014 @11:57 Prijavi neprimeren komentar

Zdravo

Mene pa zanima, če ima kdo kakšne informacije ali izkušnje o tem, če bi sedaj še bilo možno redno vpisati na katero izmed srednjih šol??

Na ta način je namreš možno delati preko napotnice tudi po 26. letu. Na študenstkem servisu so mi povedali, da imajo tudi take primere, tako da se očitno nekje da.

Hvala in lep pozdrav

kokolo | Gost | odg. 22.09.2014 @12:25 Prijavi neprimeren komentar

pa dajte no ze nehat izkoriscat studentski status!!!! se posebej ne 26 letniki!!!!!!! tudi zaradi tega ni dela nikjer. OK, vem da je to zal edina resitev v Sloveniji. vendar saj ni samo Slovenija dezela v kateri se da delati.

najti resitev zunaj meja domovine. ko bodo vsi odsli se pa bo morda kdo tam pod alpami vprasal kaj je narobe z drzavo. ze tujci iz vzhoda so spoznali, da v Sloveniji nekaj ne stima in jim je majhna dezelica le kratkorocen cilj proti obljubljeni dezeli.

ce ste kaj v zivljenju delali, boste videli da se da v tujini delo najti. sam sem ga brez tezav in izredno hitro.

KAROLINA | Gost | odg. 22.09.2014 @13:42 Prijavi neprimeren komentar

ZDRAVO, DANES SEM KLICALA NA GEOSS V LITIJI. SEM DIREKTNO POVEDALA, DA SE VPISUJEM ZA STATUS NA SREDNJO ŠOLO. MI JE REKLA, DA ZA STATUS NE VPISUJEJO POTEM PA DODALA, DA MOREM NA VSAJ NA IZPIT IN TO JE TO. VPISNINA JE 200 EVROV+70EVROV EN IZPIT. DA SE ŠE VPISAT, REKLA MI JE NAJ SE PRIJAVIM ZA TRGOVCA IN DA NAJ POŠLJEM SKENIRANA SPIČEVALA NA MAIL. KONTAKTIRALI BI ME NAJ SE TA TEDEN OZ. ZAČETEK NASLEDNJEGA

Bodi informiran

Ne zamudi naslednje akcije ali pomembnega obvestila!

Si avanturistični popotnik ali vsakodnevni potnik? V vsakem primeru zate pripravljamo ažurne, zanimive in koristne popotniške in potniške informacije, ki ti jih dostavljamo v tvoj poštni nabiralnik enkrat do dvakrat na mesec.