Popotniški forum

VPIS ZA STATUS

Dodan 11.11.09 @12:07:40
pino | Gost | odg. 22.09.2014 @14:30 Prijavi neprimeren komentar

oj nada kakšno višjo strokovno u Novi Gorici?? tista na TŠC-ju?? pa a se da še upisat za status namreč imam 26 let pa misamo še to preostane, hvala ti za odgovor lp

šola | Gost | odg. 22.09.2014 @15:14 Prijavi neprimeren komentar

nada, plačaš na višji strokovni šoli v Novi Gorici tudi celo šolnino?

sija | Gost | odg. 22.09.2014 @15:45 Prijavi neprimeren komentar

Na prvi strani Višje šole v Novi Gorici piše, da se študent obveže, da bo plačal šolnino za prvo leto. Ali so ti že kaj odgovorili iz Litije?

nada | Gost | odg. 22.09.2014 @16:22 Prijavi neprimeren komentar

vsepovsod se obvezeš, da boš plačal celo leto, haloo

vsi imajo možnost to izterjati..

na Geossu mi je rekla, da januarja izpišejo vse, ki ne študirajo - na suaš pa, da obstaja en seznam, kjer preverijo, ali imaš še status..

nada | Gost | odg. 22.09.2014 @16:24 Prijavi neprimeren komentar

na Geossu je vpis 300 evrov za višjo in potem še posebej izpiti.. če nočeš, da te izpišejo

srednja šola enako..

nada | Gost | odg. 22.09.2014 @16:26 Prijavi neprimeren komentar

ekola kontakt:

Šolski center Nova Gorica. Višja strokovna šola. Cankarjeva 10. 5000 Nova Gorica. Tel. 05/62 05 770. Faks: 05/62 05 774. E-pošta: vss@scng.si.

npr. za informatika se vpišeš..

muci | Gost | odg. 22.09.2014 @16:35 Prijavi neprimeren komentar

ojla, na sredni na geossu je 200 eurov upisnina, pol pa en izpit za nardit in enga tud plačat, to je pa 70, tko da ni tok grozn, kokr pravte.. pa ful fajn so vse tm

sija | Gost | odg. 22.09.2014 @16:58 Prijavi neprimeren komentar

Ali kdo ve kolk je izpit za višjo na Geosu in kolk izpitov moraš plačat oz. narest, da ti pustijo status celo leto? Kolk pa je vpisnina v Novi Gorici.

Sory za vsa ta vprašanja, sem šele danes začela razmišljat, da bi se bilo treba nekam upisat za status (rabim bone in zavarovanje).

pino | Gost | odg. 22.09.2014 @18:04 Prijavi neprimeren komentar

Na geosu se lahko upišeš samo če si izpolnila prijavnico (elektronsko), dns sm jo dobil na mail, plačaš 300€ mislim d tudi na obroke plus usak izpit je 150€. da se pa na obroke samo do jutri moreš poslat skenirano osebno, davčno itd. js ne vem al se bom upisal al ne do jutri mam čas, če ne bom delal prek napotnice od enga frenda, je pa res d če ne pristopiš k izpitu te januarja izpišejo, ubistvu itak nima veze ker študentski servis to ne preverja tako da ko prvi dan neseš potrdilo tja je to to.

frenk | Gost | odg. 22.09.2014 @19:21 Prijavi neprimeren komentar

Torej za geoss izpolniš elektronsko prijavo in ti pošlejo pol ostalo?
Pa nič ne komplicirajo, čeprav si samo za status vpisan ?

cv3 | Gost | odg. 22.09.2014 @19:48 Prijavi neprimeren komentar

A se je sploh še možno vpisat na kakšno srednjo šolo za status po 23.9 ?

namreč na fakulteto sem že bil redno prvič vpisan letos a sem ugotovil da ta smer ni zame zdaj pa fakulteta ki me zanima nima več prostih mest zato se nameravam vpisati naslednje leto in si to leto želim opravljati delo prek napotnice, ali mi sploh še ostane kakšna možnost za status ali sem prepozen?

hvala za odgovor

sija | Gost | odg. 22.09.2014 @19:55 Prijavi neprimeren komentar

Hvala Pino/a za odgovore. Ker je men pomembno, da mam zdravstveno celo leto mi Geoss ne pride v poštev, ker jim še nekih dodatnih izpitov pa res ne mislm plačvat. No še to a kdo ve kako je z zdravstvenim zavarovanjem, če nimaš statusa. Če poguglam mi piše samo o dodatnem zavarovanju,ki je cca 27 Eur. Vem pa, da je potrebno met tudi osnovno zavarovanje. A ve kdo kaj več o tem bila bi vam hvaležna za kakšno info.

khm | Gost | odg. 22.09.2014 @20:14 Prijavi neprimeren komentar

Pa sigurno se da še kam vpisat za status, saj so se lani vpisovali še oktobra...
Tko da če se je kdo še kam vpisal naj le napiše kam..

(sej vemo da tak način ni pravilen, sam druge ni....)

Ina | Gost | odg. 22.09.2014 @21:47 Prijavi neprimeren komentar

Nada, te sme vprašat kolikšna je vpisnina v Novi gorici?

Hvala!

upanje | Gost | odg. 22.09.2014 @22:19 Prijavi neprimeren komentar

a je že kdo pridobil informacije koliko je za plačat na višji šoli ŠC PET? se lahko plača samo vpisnina al je potrebno plačilo celotne šolnine?

Nastja | Gost | odg. 22.09.2014 @23:06 Prijavi neprimeren komentar

Se opravičujem za pozen odgovor. Stara sem 26, vpisala sem se ker je gospa zagotovila da lahko delam prek studenta. Sedaj sem izvedela da ne morem, razen v primeru ce imam status REDNEGA DIJAKA. sem klicala na solo, vendar mi niso znali povedat za kaksno potrdilo o vpisu se gre.. jutri zvem kaj vec, sicer pa imajo zapolnjena mesta.. 

vmk | Gost | odg. 23.09.2014 @00:42 Prijavi neprimeren komentar

A ve kdo, kakšen je postopek izpisa iz IO? Vpisala sem se na SUAŠ, ampak se bom mogoče izpisala (spremembe na faksu). A se dobi nazaj vpisnina oz. vsaj del vpisnine?

Bibi | Gost | odg. 23.09.2014 @08:38 Prijavi neprimeren komentar

Mene zanima, če kdo ve kako je na ekonomski v Celju z IO.

Vpisujejo ta teden še, ampak ne vem, koliko kaj komplicirajo. Ali kdo ve, če je treba res izpolnjevat vse obveznosti? (Na spletni strani piše tole: Potrdilo o vpisu bo veljavno samo, če bo udeleženec izpolnjeval  obveznosti, določene v OIN.) Če bo treba, bom že naredila kakšen izpit, samo da ne komplicirajo z ostalimi stvarmi (govorilne ure in tako).

khm | Gost | odg. 23.09.2014 @09:25 Prijavi neprimeren komentar

@vmk
Jst bi mogoče rabu statu.
Mogoče se da kaj zment da me namesto tebe vpišejo jaz ti dam za vpisnino.
pusti mi mail pa se zmenva kako in kaj....

Bey | Gost | odg. 23.09.2014 @09:55 Prijavi neprimeren komentar

Ve kdo kako je s pomorsko v Piranu ali s kakšno drugo šoli na obali?

Bodi informiran

Ne zamudi naslednje akcije ali pomembnega obvestila!

Si avanturistični popotnik ali vsakodnevni potnik? V vsakem primeru zate pripravljamo ažurne, zanimive in koristne popotniške in potniške informacije, ki ti jih dostavljamo v tvoj poštni nabiralnik enkrat do dvakrat na mesec.