Popotniški forum

VPIS ZA STATUS

Dodan 11.11.09 @12:07:40
ccc | Gost | odg. 23.09.2014 @16:40 Prijavi neprimeren komentar

@Legolas
Lahko kaj vec poves o vpisu na avtošolo Ježica?
Lahko tudi na mail:
miran.barent@gmail.com

Legolas | Gost | odg. 23.09.2014 @17:32 Prijavi neprimeren komentar

ti sam ke poklič pa praše na fini način če še vpisujejo, sj bodo vedl za kva se gre drgač so se pa eni kolegi vpisval ke.. poklical plačal mislm da 200€ in toj to.. nobenih komplikacij..

@yolo | Gost | odg. 23.09.2014 @18:32 Prijavi neprimeren komentar

@Wifi in @ihfiasn hvala za informacije. @ihfiasn A potem šele, ko se greš osebno vpisat izpolniš/dopolniš oz.obkrožiš opcijo, al boš vsak izpit plačeval posamezno al pa da plačaš šolnino? 

žika | Gost | odg. 23.09.2014 @19:21 Prijavi neprimeren komentar

ja sam potem če se na geossu vpišeš na višjo za 300 eurov, moreš še izpite plačvat al maš zagotovljen status za celo leto??

žika | Gost | odg. 23.09.2014 @19:31 Prijavi neprimeren komentar

ihfiasn, bi mi lahka ti to malj bolj natančno razložil kako si se vpisal, kje je to na netu ker js nisem nič zasledila, pa kak je pol glede izpitov in statusa, al se sam vpisnina plača pa je pol vredu za celo leto al kako gre to??

aaaaa | Gost | odg. 23.09.2014 @21:42 Prijavi neprimeren komentar

Za vse ki se mislite upisat na višjo šolo v ng je vpisnina je za prvi letnik 33€ samo vam iz izkušnj povem, da če se mislite upisat dol moraste hodit na predavanja in vsaj kak izpit nardit(cena za en izpit je 60€ se mi zdi), ker če ne opravite teh obveznosti vas po 3 tednih izpišejo in zgubite vse pravice

zajeb | Gost | odg. 23.09.2014 @21:51 Prijavi neprimeren komentar

a ma kdo kakšno informacijo glede upisa na pomorsko v portorožu?

hvala za odgovor

Nastja | Gost | odg. 23.09.2014 @23:57 Prijavi neprimeren komentar

Živjo, a si se poskusila izpisati? Ker meni ne želijo povrniti šolnine, tako da ne vem če obstaja sploh kaksna moznost, da jo dobim nazaj? Ali ti kaj vec ves? Lp

jao | Gost | odg. 24.09.2014 @00:53 Prijavi neprimeren komentar

heeej,

je bil že lani kdo vpisan na VIŠJO  na GEOSSu in kako je potem z izpisovanjem itd. Ful hvala : )

statusar | Gost | odg. 24.09.2014 @09:00 Prijavi neprimeren komentar

Jst sm se vpisu na ceneta štuparja in plačaš 350 eur. včer so še mel prosta mesta, pravjo d se itak lahko kadarkol čez let vpišeš. edin kar so eni pred mano zatežil je k je povedala d je za status. tko d pogledaš kere progame majo in je..pa težijo d morš izpite delat sam mi je kolega reku d se sam prjavš na kšnga in ne greš pa je. 

Reef | Gost | odg. 24.09.2014 @09:06 Prijavi neprimeren komentar

Glede Višje šole na GEOSSu me zanima, kako je potem recimo stanje s študentsko prehrano? Lahko to še vedno koristiš, tudi če gre za obliko izrednega študija? hvala!

Trgovc | Gost | odg. 24.09.2014 @12:11 Prijavi neprimeren komentar

Js se bom najbrž jutr izpisal iz srednje trgovske šole v Ljubljani - Poljanska, tako da če koga zanima se najbrž lahko namest mene vpiše. Je pa vpisnina daleč najcenejša, 206,5 eur, pa še ene 50 eur men ker sem držal vrsto, pa čakal ko butl pred 14 dnevi za vpis. Pa tut težijo nobenmu po pol leta če ne nardiš nobenga izpita in imaš zagotovo celo leto status.

Trgovc | Gost | odg. 24.09.2014 @12:17 Prijavi neprimeren komentar

Če koga zanima vpis na trgovsko naj napiše tu gor, da jaz povem potem da se bo en kolega namesto mene vpisal

MAJA | Gost | odg. 24.09.2014 @12:25 Prijavi neprimeren komentar

Prosim za nasvet...

danes sem prejela obvestilo, da sem sprejeta v višjo šolo: ŠOLSKI CENTER KRANJ, smer ekonomist, redni študij (kljub temu, da moram še diplomirati na UNI - torej visoka šola - pač 2 leti sem si vzela prosto) in sem stara 26let.

Glede na to, da naj ne bi bila sprejeta po novem zakonu če sem obiskovala visoko me zanima ali naj jim napišem kaj ali ne, glede na to, da mi piše, da me lahko izpišejo in zahtevajo šolnino. No, tudi meni se gre samo za status, ne mislim obiskovati. Ali vejo za kaj se gre...

Prosim za pomoč kaj narediti v takem primeru...

Najlepša hvala, Maja

urskica | Gost | odg. 24.09.2014 @12:43 Prijavi neprimeren komentar

živjo, mene zanima glede tega GEOSSa...a to za status se da vpisat sam še na srednjo šolo al je mogoče še možnost tudi za višjo (da lahk bone koristiš )?
In za to šolo Cene Štupar za Bežigradom? Tu je spet sam izobraževanje odraslih al je to višja, srednja?

Hvalaa

izgubljen | Gost | odg. 24.09.2014 @12:43 Prijavi neprimeren komentar

Tudi mene zanima vpis za trgovsko, če je še na voljo prosim!!

Bodi informiran

Ne zamudi naslednje akcije ali pomembnega obvestila!

Si avanturistični popotnik ali vsakodnevni potnik? V vsakem primeru zate pripravljamo ažurne, zanimive in koristne popotniške in potniške informacije, ki ti jih dostavljamo v tvoj poštni nabiralnik enkrat do dvakrat na mesec.