VPIS ZA STATUS
Zdaj sem ugotovu, da se bom izpisoval verjetno nasledn teden do 1. oktobra. Tako da takrat ko se bom zagotovo izpisal bom sporočil en dan prej tu gor pa se domenimo.
se je vpisal v zadnjih dneh kdo v koper na stš? meni ne odgovorijo na mail pa ne vem al je še kej fraj al ne... status pa rabim nujno :S
dej mi ker kontakt pa da se zmenva da greva, k jz bi to nujno rabu
Živjo trgovec. Mene zelo zelo zanima tale vpis. Ti plačam čez 50E. Torej, plačam največ. Kontakt na ad.asd@mail.com.
LP
Kako pa zgleda ta uvodni razgovor ? me zanima, da bi probal vendar me skrbi zaradi možnosti izključitve/prnehanja študija izgubil zdravstveno zavarovanje.
Gre se za Cene Štuparja
Se opravičujem za dvojni post, sem mislil da sem quotal.
Jst bi se vpisala
Mi Lahko kdo svetuje, na kateri program se potemtakem splača vpisat na Cenetu Štuparju?
Se lahko vpišeš in ne opravljaš obveznosti, ne da bi te zbrisal?
Lp
@Anja sodeč po prejšnih postih se da vpisat in neopravljat obveznosti. Ravnokar sem klicala tja in pravjo, da bo vpis možen tudi še v drugem tednu, ker je mest še dovolj.
Ali kdo ve katere šole brišejo tiste ki so tam samo zaradi statusa? pa kako je možno da delaš še naprej kljub temu? kdo naj bi javiu komu da si brez statusa?
kam se še da vpisat za status, ker vidim da ogromno pišete, pa sem čist zmeden, hvala za odgovor. lp
Sem preverla ta GEOSS pa piše da je šolnina čez 1000€, ne 300. Pa lahko potem delam preko študenta, četudi sem 26?
Živjo, ce se kdo zanima za status, sem se jaz vpisala na SUAŠ, ker sem stara 26, mi potrdilo ne pomaga, tako da tisti ki bi potreboval,naj me kontaktira, saj sem dogovorjena s šolo, da ce najdem koga drugega, dobim solnino povrnjeno. Stane pa 200 eur in to je to, nic dodatnih stroskov tekom leta! Moj kontakt : nastja6vricko@gmail.com
Zivjo, ce si pod 26, se lahko preko mene na SUAŠ, vec info na mail : nastja6vricko@gmail.com
Ce se vedno potrebujes, me kontaktiraj prosim ! nastja6vricko@gmail.com
nastja imas se kar ponujas mesto za status?
Sicer morm za vpois najdt najprej svoja stara spričevala od srednje ampak naceloma bom sla na center Cene Štupar.
Zdj sm šla sam po informacije pa je nasmejana blond guspodična prijazno razložila vse, v ker program se vpisat, kolk dnarja, kakšna je fora da tablico dobiš zastonj....itd. MEnda u dobre pol urce vse porihtaš! Kolegica je tm že lani bla pa je tud mela vse porihtan tko na nivoju.
Angela, kolk pa stane vpis v Ceneta Štuparja?
Angela, kolk pa stane vpis v Ceneta Štuparja?
angela lahko prosim poveš kaj več o tem kaj si tam izvedela?