VPIS ZA STATUS
Sam vpisnina 125€ ampak moraš še tri izpite po 75€ doplačat tko da nanese 350€ vse skupaj. V ponedeljk se greve obedve vpisat, kolegica ponovno js pa prvič... Sm jo še enkrat prašala pa prav da nimam kej skrbet....sam še zdej spričeval ne najdem...bo treba mal prebrskat
kaksna spricevala pa rabis?
Angela, 350 € plačaš takoj ali najprej vpisnino in potem izpite takrat ko pač so?
Angela, 350 € plačaš takoj ali najprej vpisnino in potem izpite takrat ko pač so?
tudi jaz sem tja klical
vpisnina je 125€ vsak izpit stane 75€ zato da te kao prepricajo da bos hodu mores 3 placat torej ko se vpises placas 350€ ceprav je vpisnina 125€
Plačat morš takoj ob vpisu ...spričevala svoje gimnazije pa sem nasla na dnu predala...đizs..dej bom vsej vedla kje jih mam... Na štuparju je rekla da jih nujno rabiš za vpis da ti priznajo izpite...i guess da brez njih ne gre da tok dokumentacije pač morjo met?
U pondelk napišem kako je blo... pol pa mir s to temo (za en let )
Js sm tud na Ceneta Štuparja kontaktirala in se odločla za kao to 350€. Čakam še da mi ta gospa Renata da termin da se pridem vpisat. Upam samo, da ne izpisujejo sred leta (baje da ne)
jst sem rahlo zmeden ker vsi pišete kako plačač sm vpisnino pa par izpitov, dans sm bil na šolskem centru novo mesto, in nisem povedal da se upisujem za status čeprou so skos spraševali, ker predvidevam da bi me odslovil če bi kej reku, pa je ta vpisnina 300 ampak je to samo prvo plačilo, skupaj nanese 1.250 pa nič niso omenjal da treba izpite plačevat, a bi jim mogu povedat da gre za status a kako to gre?
Vpis je mogoč celo leto oziroma do zapolnitve prostih mest, vpišete se osebno. Predavanja potekajo od oktobra dalje 2-4 krat tedensko v popoldanskem času med 16.00 in 19.00, večinoma na Linhartovi 13. Vpisnina znaša 125 EUR, izpit 75 EUR, izpit s predavanjem pa 120 EUR. Lahko izberete tudi šolnino, kjer imate vštetih 10 izpitov in 10 predavanj. Šolnine stane 1200 EUR – lahko jo poravnate na 10 obrokov. V ceno izpita sta všteti dve opravljanji izpita. Ob vpisu je potrebno poravnati vpisnino in tri izpite ali vpisnino in prvi obrok šolnine. V primeru vpisa na »šolnino« vam podarimo tudi tablični računalnik. Vsak udeleženec si tako lahko ustvari sebi najbolj primerno izobraževanje in pri tem plača samo tisto, kar dejansko koristi. to sm js dobila odgovor pomoje da to kar dejansko koristi pomen lih za nas
se prav, da se ne zavežeš za plačilo cele šolnine ampak pač sam vpisnina plus trije izpiti ostalo pa pač sam izpite plačuješ (katere itak sploh ne greš ane se pravi jih ne bo&scaron
Js se bom v začetku naslednga tedna izpisal iz Trgovskev Lj. - Poljanska, pa se lahko eden ob mojem izpisu namest mene vpiše. Vpisnina je daleč najcenejša, 206,5 €, status pa imate celo leto in ni teženja glede izpitov. Zdej ker je bilo že kar nekaj interesentov jaz pa res ne vem koga naj izberem bom za moje držanje mesta na trgovski in za čakanje ob vpisu pobral nek denarni prispevek. Ponudbo mi lahko napišete tu gor, pa potem enega kontaktiram konec vikenda.
+26 prosim za informacije na mail
marioboy1000@yahoo.com
hvala
A lahka kdo pove kako je z vpisom na CDIju? A se lahko vpises sam za status?
Trgovc... a te lah prosim za info na katja.pupika@gmail.com hvala
Napište ponudbo tu gor.
Eno vprašanje za tiste ki ste se vpisali na SUAŠ??
Ko sem se jaz vpisoval sem jih prosu, če lahko plačam proti koncu mesca, ker pač nimam keša do takt še. Mi je prijazna gospa rekla da ni nobene panike v primeru, da bojo mel ful gužvo pa da bojo klical po telefonu tiste ki še niso plačal in vprašal zakaj niso plačal. Danes grem plačat položnico, grem na spletno stran njihovo da najdem cifro in vprašam če lahko v pondelk po potrdila pridem in kaj najdem? Na spletno stran so napisal da je bil rok za plačilo do SREDE in kao če si zamudu oni to štejejo kokr da si odstopu od vpisa. Poslal sem jim dolg in prijazen mail, da upam da bojo zastopl situacijo (ki so jo sicer sami mal zakuhal), ampak se bom vrjetn do pondelka morou trest, da ne govorim o tem, da sem jim keš že nakazal.
Ma kdo kakšno podobno izkušnjo. Je kdo plačal recimo včeraj pa da so mu rekli da so ga vn vrgli?
Pozdravljeni! Mogoče kdo ve kako je s vpisom v Gornji Radgoni?
dady v kateri program se boš pa vpisal?
ziv, sprejeta in vpisana sm na Solski center Kranj, poklicni tecaj-ekonomski tehnik. so rekli da ravno zaradi tega ker vedo da je vecina tam samo za status, in je dolga cakalna se zadaj za tiste ki mogoce niso tam samo zaradi tega, bodo izpisali kogarkoli, ki se vsaj prvi teden ne bo udelezeval pouka. to pomeni, da oni kaj posiljajo studentskemu servisu potem da so me izpisali? al mislte da se splaca potrpet ta teden in hodit na predavanja?
hvala lepo in lep pozdrav !
Evo dons se grem izpisat iz trgovske. En se lahko namest mene vpiše. Cena vpisa 206,5 € + še men neki ker sem držal mesto... pustte mail tu gor da se zmenimo.
lp
je danes se mozen kej vpis samo za status? ne glede na stroške