VPIS ZA STATUS
Izpisujejo, pa so striktni glede tega.
super :/ se pravi cene štupar
Cene izpisujejo če ne plačaš izpit in ne greš. Predavanja niso obvezna izpiti pa cena izpita je 75€
Kako je potem pri cene štuparju? Se pravi 350€ in nimaš nobenih problemov skozi celo leto?
se pravi moraš na Ceneta kaj opravljat izpite tud al tiste ki si pač plaču moraš it? ne razumem čist
http://www.ssgtlj.si/
pozna kdo to foro na gostinski v fužinah? 305€ je vpisnina.
Landis ne izpisuje če greš na izpite mislm da 3x morš it.
Bi se kdo slučajno vpisal na višjo šolo Academia v Mb? Imajo akcijo 1 šolnina za 2 osebi, če koga zanima, let me know. chloe.maja@gmail.com
http://www.academia.si/2za1
Na Cenetu Štuparju sicer grozijo z nekimi izpisi sam te nikol ne izpišejo. Pa težijo d morš na izpite, sam se lohk sam prjavš pa ne greš..al pa greš na blef pisat in misljo d si pač mal posebn
men vsepovsod govorijo da ne vpisujejo več. Klical sem tudi v koper, ki je bil včasih kr popularen glede tega, ampak pravjo da ne sprejemajo več (verjetno se bojijo kazni)...je še kakšna opcija?
kako je pa s srednjo šolo za odrasle? kakšne so tam obveznosti če se vpišeš za status? Meni se gre samo za to, da lahko grem delat ker me brez statusa nihče ne bo zaposlil (zakaj bi me, če delodajalca nekdo s statusom veliko manj stane....)
Vem, da sem pozen, ampak do zdaj sem še iskal, če me kdo zaposli, pa očitno ne bo šlo brez fiktivnega vpisa -.-
katere so še opcije za status, verjamem da ni vec veliko praznih mest ampak zagotovo se še kaj dobi.
Avtošola ježica?
Naprimer Avtošola Ježica ima 250€ samo a si ti obvezen plačat potem tisto celo šolnino? vrjetno ne?
Lani se je dalo vpisat na GFM v Ljutomer. Mogoče kdo ve, če je letos tudi možno?
mislim, da ne
ampak so neaktivni, ne oglašajo se na teleofn ne odgovarjajo na mail.
Aha... Kaj pa v Gornji Radgono na ljudsko univerzo? Tudi tam se je lani dalo vpisat.
Pravkar sem s vpisal v Avtošolo Ježica, 250e, nič obveznosti s predavanji, izpiti in status do 30.9.15.
@Lonec. v kater program s se pa vpisal?
V kater program logistični tehnik? a so te kej spraševali? ?
V kater program logistični tehnik? a so te kej spraševali? ?
sm lihkar klicala na avtošolo ježica in mi je reku d logistični je pol da se lahko edino še v program voznik.plačaš 250 euru in nerabš nč delat