Popotniški forum

VPIS ZA STATUS

Dodan 11.11.09 @12:07:40
Jure | Gost | odg. 01.10.2014 @19:53 Prijavi neprimeren komentar

Mene zanima, če imam jst opravljeno poklicno maturo in zdej 1 leto ne bom hodu na faks ali kamorkoli v šolo. A bi se lahko jst prjavu na opravljanje 5 matureitenega predmeta in s tem pridobil status dijaka na kakšni šoli. Pa če ja me zanima kje, pa cena tega ker je baje cenejše kot teh 250€, pa nše to če je potrebno obiskovat ure na teh predavanjih al se samo na izpite in maturo prijaviš in se doma naučiš, ker jst bi to dejansko delov

Lp hvala

matrix67867 | Gost | odg. 02.10.2014 @08:35 Prijavi neprimeren komentar

Hija, jaz bi bil zainteresiran, ampak koliko pa je šolnina?

Tudi, če kdo ve za kakšno opcijo da plačaš samo vpisnino v mariboru ali okolici, prosim, če mi sporoči.

ghost | Gost | odg. 02.10.2014 @11:37 Prijavi neprimeren komentar

Pozdravljeni! Mene pa zanima kakšen status si pridobiš če se vpišeš v tisto avtošolo kot ste se eni vpisali in plačali 300€? študent? ali dijak? ali kako?

hvala in lp

vpis14 | Gost | odg. 02.10.2014 @12:08 Prijavi neprimeren komentar

pozna kdo kako sredjno šolo v mariboru ki še vpisuje. Pa zanima me tam ko moreš nest osnovnišolsko spričevalo, ali je dovolj če neseš od samo od zadnjega razreda. hvala za odgovor. lp

Aleks | Gost | odg. 02.10.2014 @13:08 Prijavi neprimeren komentar

Se še kje vpisuje, da se pridobi status dijaka in da te ne izpišejo, če ne hodiš ?

vpis 19999 | Gost | odg. 02.10.2014 @13:22 Prijavi neprimeren komentar

Se kdo ve za kako šolo ki vpisuje za status v mariboru ali okolici?

mail: axwell89@gmail.com

Angela | Gost | odg. 02.10.2014 @13:22 Prijavi neprimeren komentar

Evo v pondelk sm pol bila na vpisu na CenetuŠtuparju, prinesla vsa spričevala, so mi svetoval, vse razložil, me vpisal, dobila potrdila, vplačala sem si tri izpite in se na prvega že dons od doma na enga lahkega prijavla... Počas bom skoz po malem delala pa bom mela mir. Priporočam!

sonce12 | Gost | odg. 02.10.2014 @13:26 Prijavi neprimeren komentar

Vpisan sem na trgovsko šolo Ljubljana, že od 1.9, pa še danes mi piše, da zdravstveno zavarovanje ni urejeno, kljub temu, da smo že bili 1.10. Ima še kod neurejeno zavarovanje, kjub vpisu na srednjo šolo??

cHESTBRAHH | Gost | odg. 02.10.2014 @14:21 Prijavi neprimeren komentar

Po novem zakonu pošlje srednja šola / faks direkt na ZZZS potrditev o šolanju, ni treba več osebno nositi. 

krneki | Gost | odg. 02.10.2014 @15:33 Prijavi neprimeren komentar

Pozdravljeni, nujno bi potrebovala status. Ima kdo kakšno ponudbo?

krnekijeto2014@gmail.com

HVALA!

sergej | Gost | odg. 02.10.2014 @15:39 Prijavi neprimeren komentar

Zivijo, izgubil status, moram pa delati, ker druge ni. Se pravi, samo status zaradi servisa rabim. Hvala: sergejgajich@gmail.com

NisemŠpijun | Gost | odg. 02.10.2014 @15:49 Prijavi neprimeren komentar

Avtošola Ježica je polna (vsaj men so tako rekl ko sem omenil, da sem končal samo osnovno šolo), srednja za gostinstvo in turizem ne sprejema več na Poklicne Tečaje, Cene Štupar se mi zdo da bo preveč temeljit in bi moral obiskovat vaje in predavanja...

Kva pol ostane? Teksas? Ne vidim nobenega PT-ja, edino k je na voljo z osnovnošolsko (tudi gimnazijsko v mojem primeru) izobrazbo je NPI:

Pomočnik v tehnoloških procesih

ali

Preoblikovalec tekstilij

Je sploh še kaka možnost? Ne najdem nč več ...

žiga | Gost | odg. 03.10.2014 @09:33 Prijavi neprimeren komentar

Zdravo! Še nekdo, ki bi se vpisal na Academio MB- akcija 2 za 1?

študentka10 | Gost | odg. 03.10.2014 @10:54 Prijavi neprimeren komentar

kakšna je cena? 

drugače je še kdo najdu kakšno možnost za vpis?

sonce12 | Gost | odg. 03.10.2014 @14:49 Prijavi neprimeren komentar

Očitno bo treba res letos nesti potrdili na upravno enoto zavoda, ker prejšna leta so sami iz šole poslali in nibilo treba nikamor nič nosti.

Tisti, ki pa še nimate status, pejte na kakšno tiletno šolo in se probajte vpisat, tam večinoma vpisujejo skozi celo leto. Sam vem za gradbeno v Ljubljani, da so vpisoval še prejšni teden, samo ne rečt,da za status. Pa tudi dekleta se lahko vpišejo.

vseeno | Gost | odg. 03.10.2014 @19:17 Prijavi neprimeren komentar

hej..

na katerih srednjih šolah še lahko dobim statu?

hvala

jesen | Gost | odg. 05.10.2014 @07:24 Prijavi neprimeren komentar

Živjo!

Mi zna kdo povedati, če lahko še vedno koristim delo preko študentske napotnice. Stara sem 26 let (letos bom 27). Prejšnji teden sem se vpisala v 1. letnik višje šole-izredno.

Lahko še vedno delam preko študentske napotnice, kljub temu da sem pred tem že 3 leta bila vpisana na visoko šolo in 1krat redno na višjo šolo?

Upam da nisem zastonj metala denarja za vpisnino

Bodi informiran

Ne zamudi naslednje akcije ali pomembnega obvestila!

Si avanturistični popotnik ali vsakodnevni potnik? V vsakem primeru zate pripravljamo ažurne, zanimive in koristne popotniške in potniške informacije, ki ti jih dostavljamo v tvoj poštni nabiralnik enkrat do dvakrat na mesec.