VPIS ZA STATUS
še je možen kje vpis? hvala za odgovor.
Z avtošole Ježica so mi sporočili, da se lahko še vpišem v program Logistični tehnik. A s končano gimnazijo vpišejo, ali bi moral imeti samo triletno poklicno narejeno?
Zanima me za izobraževanje pri Cenetu Štuparju, v kateri program se je treba vpisat, da dobiš status za vsaje eno leto?
LP
VEM, da sem pozen. Se je kdo vpisoval te dni, se imajo kje prosto ?
VEM, da sem pozen. Se je kdo vpisoval te dni, se imajo kje prosto ?
Kolegica se je vpisala na Štuparju in prav d morš sam na neke izpite se prjavt. Sam k sm jst zanč tja klicala pa rekla d bi se za status vpisala so mi rekl d ne gre, pol je pa kolegica klicala pa rekla d bi se v administrativno vpisala so pa rekl nej pride d še majo prosta mesta. Tko d jst grem zdej en dan tja pa se vpišem. Itak so rekl d ceu let vpisujejo. Pa rečš d bopš hodu sam na izpite k popoudne delaš in ne morš jit na predavanja pa plačaš takoj 350 EUR, doma se prjavš na kšn izpit in je mir.
Nujnooo rabm status ce kdo kej ve kam se, da se upisat naj me kontaktera..
Sandzo23@gmail.com
Hvalaaaa...
a se da ta teden še kje vpisat za status? vseeno, če je treba še kak izpit narest ali kakšno malenkost, da te ven ne izpišejo, samo da je status. Help please.
Ja, mene tudi zanima prosim
Imam namen se vpisati za status na gimnazijo poljane, je ze kdo vpisan tam? ali imajo kake pogoje ali šolnino? hvala za odgovor
imam koncano triletno srednjo solo in me zanima ce kdo ve kje se vpisujejo na obmocju gorenjske ali ljubljane ?
luka.zontar@gmail.com
imam koncano triletno srednjo solo in me zanima ce kdo ve kje se vpisujejo na obmocju gorenjske ali ljubljane ?
luka.zontar@gmail.com
Mogoče kdo ve kje se še lahko vpišem? teksas na Bežigradu je poln, vsaj tako so mi rekli, na avtošoli ježica pa se ne morem vpisat ker nimam narejene 3letne poklicne šole ampak 4letno in s 4letno so mi rekli da nemorem na program logističnega tehnika... Probala sem tudi landis izobraževanje odrsalih, nekej srednjih pa je bilo že vse polno,... zdej pa bi bla hvaležna za vsaaaako informacijo kam se sploh lahko še upišem? Groza...
Mene tudi zanima, kje je še možnost vpisa zaradi statusa in koliko to približnos stane.
Mail: skubicp@gmail.com
Hvala za mail že naprej (=
živjo, jaz sem vpisan na izobraževanje odraslih v ljubljani, prišlo je do sprememb in iščem zamenjavo. Vpisnina je 200 € več info na lbrecelj@gmail.com
A so komu že zagrozili z izpisom ? A se splača tvegati in še naprej delati preko študenta? Hvala za odgovore
Jaz sem tudi ostal brez statusa in potrbujem rešitev
squngy@gmail.com
Jaz bi tudi potrebovala status, ker sem diplomirala in se ne morem letos vpisati na magistrski program še obstajajo kakšna prosta mesta? Prosim, da me kontaktirate tisti, ki imate kakršnekoli informacije o tem na sandra.meglic@gmail.com
Do kdaj se lahko vpišeš za status pa kakšne so sploh šanse da se dobi šolo z pod 300€ vpisnine da dobim status?
če ima kdo kakšne informacije mlgdenzy@gmail.com, hvala.
Če še kdo ve kje se lahko še vpiše za status bi lepo prosila če me kontaktirate na ivaoblak6@gmail.com
Hvala!