VPIS ZA STATUS
hey...mene tudi zanima če je še kje možnost vpisa za status..če kdo kaj ve prosim naj napiše na meil
malecka9@gmail.com
hey...mene tudi zanima če je še kje možnost vpisa za status..če kdo kaj ve prosim naj napiše na meil
malecka9@gmail.com
Če še kdo slučajno ve za kakšno opcijo kako priti letos do statusa prosim če mi lahko to sporoči na skatman87@gmail.com
Mene tudi zanima, če kdo ve kje se še da vpisat za status. Če kdo ve naj mi sporoči na
nives.fatur@gmail.com
Živjo,
jaz poznam enega, ki bi se tudi vpisal na Academio. Si še za?
Javi na 041 224 277,
Manca
Prvi odgovor je bil namenjen Žigu...
Če pa se še kdorkoli najde, ki ga tudi zanima vpis na Academio in bi želel polovične stroške šolanja, lahko tudi javi. Lažje morda preko telefona 041 224 277.
http://www.academia.si/visja-sola-maribor
Tenkju
IC Geoss...
A je kdo bil lani vpisan na višjo šolo geoss litija? Vidu sm na tem forumu da so jih lani nekje februarja obvestil, da jih bojo izpisal, če ne bojo opravl izpita, sam kokr sm razbral je blo to za sredno šolo, ker so pisal o ekonomskem tehniku. A ma kdo izkušnje s tem, k te na forumu so vsi pisal da so pol opravl seminarsko in je bil mir. Kaj pa če nič ne nardiš, a te izpišejo? A so koga res izpisal?
Za vpis v višjo šolo tudi mene kontaktirajte na romc46@gmail.com.
Jst sm se dones vpisu na Cenenta štuparja in še sprejemajo vpise za vse, cena je 350 € moreš pa it pisat 1-3 izpite enkrat v celem letu, hodt na predavanja ti pa ni treba 0
Če kdo ve kje se je še možno vpisat za status, srednja/višja šola: madiodill10@gmail.com. sem preklicala vse bolj znane šole ki dajejo statuse vendar je že vse zasedeno.
Kak je z tem, sem študent, trenutno ostal brez statusa, ali se lahko vpišem tudi v srednjo šolo samo za status? Poleg tega bi pa še vseeno rad opravljal manjkajoče izpite za letnik na trenutnem faxu, na kateremu pavziram. lpm
Hej, jaz bi se tudi morala nekam vpisat. Če kdo ve za kako ugodno rešitev, mi naj prosim javi na lussel13@gmail.com.
Lp, Lucija
Živijo, če bo kdo našel še kakšno rešitev s statusom, naj še mene obvesti, prosim. Mi je ena zadeva padla v vodo, tako da sem zdaj kar v škripcih. Hvala v naprej. rokometas7@yahoo.com
Če kdo rabi naj piše meni na andreja.bce@gmail.com LP
moni mal mejl počekiri
Tudi jaz bi rabil kakšen nasvet kako pridobiti status dijaka/študenta za to leto. Ali kdo ve kje še sploh sprejemajo nove vpise zdaj?
Sem iz okolice Domžal.
Če ima kdo kakšno informacijo prosim na feat.glac@gmail.com
živjo. jst sm pa vpisana samo za status v landis in me zanima ali je dejansko treba narediti katerikoli izpit do decembra da te drugace ne izpišejo? Hvala ze za vnaprej
Pozdravljeni,
tudi sama sem se znašla v podobnih težavah in še vedno iščem status.
Če bi kdo imel kakršnekoli koristne informacije se priporočam.
Hvala!
marusa.props@gmail.com
Zdravo
Tudi jaz bi rabil pomoč za vpis za status :/
ceneborovac@gmail.com hvala