Popotniški forum

VPIS ZA STATUS

Dodan 11.11.09 @12:07:40
uros | Gost | odg. 20.11.2014 @11:28 Prijavi neprimeren komentar

Tudi jaz potrebujem vpis za status če kdo kaj ve
uros.brcan@hotmail.com

heel | Gost | odg. 20.11.2014 @16:56 Prijavi neprimeren komentar

Ali je to tak tezko? Poklices na srednjo solo in vprasas pa se med letom vpisujejo tako,da ne vidim kje je problem.

dina | Gost | odg. 22.11.2014 @16:40 Prijavi neprimeren komentar

Mah če jih pokličeš 40+ pa je use zaseden, pač uprašaš ljudi okol mal če kdo ve za kako opcijo slučajno, zravn pa seveda kličeš in kličeš. Tko, da nevem zakaj kakšen inside scoop neb bil dobrodošel.

smex3 | Gost | odg. 26.11.2014 @09:16 Prijavi neprimeren komentar

Zdravo zanima me če je tukak kdo ki se je vpisal na suaŠ in me zanima če je kdo že prejeu kakšen e-mail da slučajno ne pozabim odpisat na njega (lahko bi se nardila kakšna skupina da se ovestimo)

pikapoka | Gost | odg. 27.11.2014 @12:04 Prijavi neprimeren komentar

star sem 26 let in bi rabil info če še kje vpisujejo na višjo šolo, visoko, srednja šola ne pride v poštev. Če koga zanima srednja šola-preverjeno vpisujejo na ceneta štuparja

Hvala in lp

Gapy | Gost | odg. 30.11.2014 @00:04 Prijavi neprimeren komentar

Mogoče kdo ve kako je s Cene Štuparjem? Ali tolerirajo vpise za status oziroma te izpišejo če ugotovijo da si se vpisal samo zaradi statusa?

Je kakršna koli obvezna prisotnost ali uspešna upravljenost izpitov?

Kdorkoli s kakšnimi izkušnjami?

Prosim za info na: feat.glac@gmail.com

Barbi | Gost | odg. 02.12.2014 @16:19 Prijavi neprimeren komentar

Živjo, mogoče kdo pozna ceno vpisa oz. šolnine v srednješolski program na Cene Štupar?

hvala

XY | Gost | odg. 02.12.2014 @16:53 Prijavi neprimeren komentar

Kako je z Landisom in opravljanjem izpita? Ob prijavi je bilo rečeno, da moramo en izpit opraviti do novega leta.

matilda | Gost | odg. 02.12.2014 @16:58 Prijavi neprimeren komentar

Ampak matr ljudje ste leni, da je groza! Kamor sem jaz šla "za status", je bil pogoj, da opraviš 2 izpita med letom. Ojej, a je tako težko it odpisat tist test iz angleščine na nivoju srednjega poklicnega izobraževanja? Ali pa matematike? Res, mukaaaa, ojeja, če niste v srednji čisto nič počeli, pol je treba ene 3 dni mal prebrat zadeve pa osvežit znanje, sicer ste pripravljeni že sami po sebi. Pa imaš status lepo celo leto, brez trepetanja, in ne ostaneš decembra brez. Tistih +/- 250e, ki te pride vpisnina pa plačilo izpita pa itak notri potegneš z delom v 10ih dneh, če dosti delaš. 

Ampak enim je za status in zavarovanje pretežko tudi z mezinčkom mignit...katastrofa lenobe do neba, vse bi po najlažji poti, bohnedej se mal potrudit.

freedom | Gost | odg. 02.12.2014 @23:16 Prijavi neprimeren komentar

Pozdravljeni vsi,

Kdorkoli ve, kje se da dobiti status? Vseeno mi je, tudi ce placam tistih 200€.. jih bom ze dobila nazaj z delom; vecji problem bo ce ne dobim statusa.. vem,da sem malo pozna in me skrbi,da nihce vec ne vpisuje.. (cdi univerzum preverjeno ne vec).

Hvala za info, lp

Hom | Gost | odg. 04.12.2014 @11:20 Prijavi neprimeren komentar

Sam bi prav tako bil zelo vesel kake informacije, nanašajoče se na pozno pridobitev statusa oz. programe/šole, ki še vpisujejo. Bil sem v kontaktu že z nekaterimi tu omenjenimi, ampak do zdaj brez uspeha, saj je izgleda že dobršen del mest zapolnjen. Pomurska/podravska regija bi bila idealna, ampak glede na situacijo ne bom izbirčen. Hvala že vnaprej.

majl: xodiumnostrumx@gmail.com

jonystar | Gost | odg. 04.12.2014 @14:50 Prijavi neprimeren komentar

Živjo mene pa zanima če na Ljudski univerzi v Tržiču dobiš status, da lahko pol delam preko študentskega servisa in imam urejeno zdravstveno zavarovanje.

Štajerc89 | Gost | odg. 17.12.2014 @12:47 Prijavi neprimeren komentar

Pozdravljeni,

Veste kdaj slučajno pošilja SUAŠ na maile tiste tabele za sprotno izpolnjevanje, o katerih so nam govorili na vpisu?

digi | Gost | odg. 13.01.2015 @18:18 Prijavi neprimeren komentar

A je še kdo dubu email od Geoss višje šole, da more poslovno logistiko it delat februarja?

ajda | Gost | odg. 14.01.2015 @17:15 Prijavi neprimeren komentar

jp, js sm dobila email od geossa, ampak izpit za organizacijo in menedžment

ajda | Gost | odg. 14.01.2015 @17:15 Prijavi neprimeren komentar

jp, js sm dobila email od geossa, ampak izpit za organizacijo in menedžment

šmeks | Gost | odg. 14.01.2015 @19:39 Prijavi neprimeren komentar

A to je treba it delat? Ob vpisu je blo rečen, da priporočajo, da greš izpit delat, ne pa da moraš. A kdo ve kej več o tem?

Nejcc | Gost | odg. 16.01.2015 @14:49 Prijavi neprimeren komentar

ja kokr sem jest seznanjen je fajn it kak izpit delat, da nimaš težav s kakim izpisom... ker nisi aktiven študent... ja kva je pa problem, greš pisat, pač nč ne napišeš in to je to. Al pa da te kdo preverja pa maš pol kake štale.. jest grem.

Blondie | Gost | odg. 16.01.2015 @17:45 Prijavi neprimeren komentar

A maste ostali tut v 5. členu pogodbe o izobrazevanju napisan, da morte vsake 4 mesce en izpit nardit? Jz tega ob podpisu pogodbe nism opazila in so mi isto rekl, da je samo priporočeno it pisat. Da ne bojo se maja zahteval, da je treba it delat kej. 

Kar se tiče izpisovanja pa itak sola izpisuje, tko da je ta dodaten izpit sam, da denar poberejo, ker ministrstvo ne preverja, kokr jz vem. Sola pa itak ve zakaj smo se vpisal. Men so se sami rekl, da ce se zarad statusa vpisujem lahko tko pogpdbo nardimo. 

Bodi informiran

Ne zamudi naslednje akcije ali pomembnega obvestila!

Si avanturistični popotnik ali vsakodnevni potnik? V vsakem primeru zate pripravljamo ažurne, zanimive in koristne popotniške in potniške informacije, ki ti jih dostavljamo v tvoj poštni nabiralnik enkrat do dvakrat na mesec.