VPIS ZA STATUS
Začetek tedna sem tja klical, ker se tud mislim pri njih za status vpisat. Pravjo, da je vpisnina 200€.
A na geossu vpisujejo samo na srednjo al tud višjo šolo? Hvala
Živjo, a mi lahko kdo pove kako to sploh zgleda, če se nekam vpišeš samo za status?
Plačaš vpisnino kot, da boš pač hodil na predavanja potem pa pač ne hodiš na predavanja in izpite?
Pozdravljeni,
zanima me kakšen je postopek za prijavo na GEOSSU za status. A po telefonu jim lahko rečem da se mislim vpisat samo za status ali šele ko sem tam osebno?
Živjo,
danes sem klicala na Geoss in sem povedala da me zanima samo za pridobitev statusa, je rekla naj si izberem program in izpolnem elektronsko prijavnico, pa da me bodo kontaktirali. Zanima me če kdo ve, ali moraš nujno nareiti še kakšen izpit da te ne izpišejo al je pač to to...lani sem bila vpisana na STŠ KP - 200€ pa mir celo leto.
hvala !
Teh 200€ vpisnine pri Geoss-u... to velja za srednjo šolo, ne? Pa je potrebno najprej izpolnit e-prijavnico ali lahko greš direktno tja in urediš?
Meni je rekla da najprej izpolnem obrazec,izberem pač en program in da me bodo kontaktirali. Zdej kdaj me bodo ne vem, bi pa rada to čimprej uredila da mam mir.
Mogoče bom danes poklicala še enkrat da vprašam kdaj bodo vpisi okvirno potekali.
Če bo pa kdo drugi dobil to informacijo bi prosila če jo lahko tukaj deli
Vpisnina znaša 200€.
aja...velja za srednjo šolo, za ostalo nisem spraševala
Pa veš mogoče če te izpišejo iz srednje šole, na Geossu, če ne opravljaš obveznosti?
Sem klicala, so rekli da bodo danes začeli obveščat vse ki so poslali izpolnjen obrazec.
Upam da res..
Je pa tako, oni ne smejo direkt rečt da te lahko vpišejo samo zaradi statusa zaradi inšpekcije, je pa rekla po ovinkih da poskušajo vse »dijake« motivirati da opravijo
Izpite, vendar če sami niso pripravljeni da nimajo kaj. Z drugimi besedami je želela povedat da pač ne izpisujejo, bi ti pa svetovala da ko se boš osebno zglasil omeniš kaj se zgodi v primeru da ne opraviš nobenega izpita
Sem klicala, so rekli da bodo danes začeli obveščat vse ki so poslali izpolnjen obrazec.
Upam da res..
Je pa tako, oni ne smejo direkt rečt da te lahko vpišejo samo zaradi statusa zaradi inšpekcije, je pa rekla po ovinkih da poskušajo vse »dijake« motivirati da opravijo
Izpite, vendar če sami niso pripravljeni da nimajo kaj. Z drugimi besedami je želela povedat da pač ne izpisujejo, bi ti pa svetovala da ko se boš osebno zglasil omeniš kaj se zgodi v primeru da ne opraviš nobenega izpita
Sem klical prej. Je rekla da je fajn če vsaj kaki izpit narediš v primeru da jih kdo kontaktira da lahko rečejo da opravljaš obveznosti. Si pač izbereš taki izpit ko samo seminarsko narediš.
Upam da sem jo vredu razumel in je tak tut za srednjo šolo.
V kateri program pa si vpisana?
aja ? hmm... no seminarsko bom pa že spacala skupi, sam upam da se da prek spleta to uredit.
Ti je pa mogoče že dala rok kdaj lahko prideš al se boš kar oglasil tam ?
aja ? hmm... no seminarsko bom pa že spacala skupi, sam upam da se da prek spleta to uredit.
Ti je pa mogoče že dala rok kdaj lahko prideš al se boš kar oglasil tam ?
vpisala sem se na logistični tehnik
vpisala sem se na logistični tehnik
Kontaktiraj me na trcen.mato@gmail.com pa tam rečema kako
Zdaj mi pa ni čisto jasno ali je mogoče se vpisat osebno na šoli ali moram izpolniti elektronsko prijavnico. če je potrebno z elektronsko prijavnico bi prosil če mi kdo posreduje link ker jaz je ne najdem.
evo link za geos
http://www.ic-geoss.si/prijavnica-za-srednjo-solo
js sm lani eno seminarsko neki na približn naredu pa je blo vse kul, pa nč mi ni blo treba tja hodt. Pomoje bo letos isto