Popotniški forum

VPIS ZA STATUS

Dodan 11.11.09 @12:07:40
xenya | Gost | odg. 25.08.2015 @12:54 Prijavi neprimeren komentar

Živjo!

Mene pa zanima, če je bil kdo vpisan na izredni študij na IC-GEOSS, samo za status? 

XoXo | Gost | odg. 25.08.2015 @19:50 Prijavi neprimeren komentar

Tudi mene zanima glede vpisa za status na višjo na Geoss-u, kako je s tem? Grem namreč proti 26. letu in zame srednje šole odpadejo, le še višje in visoke IZREDNO. Kdo ve, kje bi se dalo vpisat, ima kdo kakšne izkušnje?

Piki | Gost | odg. 26.08.2015 @08:56 Prijavi neprimeren komentar

Lahko greš na CDI Univerzum. Na enih ljudskih tut vpisujejo za status. Ampak pravjo da to ni status. Eni pa grozijo da te izpišejo če ne delaš izpitov ne vem če misljo resno

Ivy | Gost | odg. 26.08.2015 @09:04 Prijavi neprimeren komentar

Kateri šolski program na CDI univerzum pa? Mogoče kdo ve, do kdaj vpisujejo? Ka kakšna je cena? 

DanTan | Gost | odg. 26.08.2015 @09:17 Prijavi neprimeren komentar

Me je klicala iz GEOSSA danes glede prijave na višjo šolo. Vpisnina znaša 300€, vsak izpit pa 150€. Oni sami sicer ne preverjajo prisotnosti in ne izpisujejo, je pa rekla, da je dobro opravljati 2 izpita, ker nekje v januarju lahko preverjajo, kako opravljaš obveznosti. Če greš opravljati 2 izpita, naj ne bi bilo poblemov glede izpisovanja.

Tako, da potem to skupaj znese 600€, status pa naj bi imel zagotovljen za 1 leto.

Highflyer12 | Gost | odg. 26.08.2015 @09:57 Prijavi neprimeren komentar

Cdi Universum ne vpisuje več za status, vsaj tako mi je bilo rečeno včeraj, ko sem klical tja. Kako je s tem Geoss-om? Pokličem tja in direktno vprašam, da se vpisujem samo zaradi statusa? 

roxy | Gost | odg. 26.08.2015 @10:45 Prijavi neprimeren komentar

Hoj, js se grem zdej vpisat v petek na Geoss za status, pride vpisnina baje 200eur, sam nekak nevem a je to to, al morm še kej delat. Prek telefona so zelo skopi s podatki.

Klara | Gost | odg. 26.08.2015 @10:47 Prijavi neprimeren komentar

Mene pa zanima če ima kdo kakšno izkušnjo s srednjo tehniško šolo v Kopru, glede vpisa samo za status, ali izpisujejo itd. 

Hvala. 

Vid | Gost | odg. 26.08.2015 @11:47 Prijavi neprimeren komentar

Kaj bi poj rekl za geoss da je vredu, legit izbira? Mene že rahlo skrbi vseskupej in bi rad čimprej opravil s tem... 

DanTan | Gost | odg. 26.08.2015 @12:59 Prijavi neprimeren komentar

Jaz sem gledal za izredni študij ja (Višja šola). Za srednjo šolo ne vem kako je, ker mi status izrednega dijaka nič ne pomaga.

Vid | Gost | odg. 26.08.2015 @13:08 Prijavi neprimeren komentar

DanTan: Meni je blo rečeno da se ne morem vpisat na višjo, ker sem bil 3 leta vpisan na Uni, je B daje po novem zakonu... 

Mihc | Gost | odg. 26.08.2015 @13:15 Prijavi neprimeren komentar

Men so isto rekli za višjo. Če si bil tri leta na UNI, odpade..

Vid | Gost | odg. 26.08.2015 @13:31 Prijavi neprimeren komentar

Sem klicu na geoss in kar direkt povedu da me zanima status in je legit, samo pravjo da je fajn kkšno obveznost izpolnit če slučajno študentski servis preverja... A si mesečnih vozovnic si opravičen s tem statusom? 

jasmina | Gost | odg. 26.08.2015 @13:35 Prijavi neprimeren komentar

hej, glede tega, da si tri leta že vpisan uni, pa potem vpis na višjo šolo, je tako , da zaenkrat še nimajo enotne evidence in lahko vseeno "probamo", če rata - no jst mam tak odgovor.

zanima pa me glede rokov in vpisov npr. na Geoss, a to isto velja , od 31.8-4.9 ali je dlje?

jasmina | Gost | odg. 26.08.2015 @13:39 Prijavi neprimeren komentar

Vid, do kdaj pa se lahko vpišemo na geossu, če slučajno veš? drugače pa : "S statusom na višji šoli imaš enake ugodnosti kot če bi bila vpisana na fakulteto – študentsko delo, študentska prehrana, štipendija (kar ti ne priporočamo, če se boš naslednje leto prepisala), zdravstveno zavarovanje "..

Vid | Gost | odg. 26.08.2015 @14:36 Prijavi neprimeren komentar

Jaz sem vprašal za srednjo šolo... Pravjo da vpisujejo celo leto :l

Kako pa je s srednješolskim statusom?

A to za višje šole, potem če ne rata, te sred leta ven vržejo al kako? Nevem če bi se ful zajebavov s tem...

jasmina | Gost | odg. 26.08.2015 @15:50 Prijavi neprimeren komentar

Aja verjetno je potem za srednješole celo leto? Samo ne more bit še cel september ali?

Ker zdej, ko se odpre 2. rok vpisa za višje šiole ( 31.8.) traja  do 4.9. , zato sem misla , če je tuki podobno .

Glede statusa iz srednje šole, vse ugodnosti ti enako veljajo, razen študentskih bonov.

gost | Gost | odg. 26.08.2015 @15:56 Prijavi neprimeren komentar

a to na geossu je status kot udeleženec izobraževanja odraslih al kakšen pomen ima? Zanima me, ker se mi gre za družinsko pokojnino in me zanima točno kater status ponujajo, da vem preverit naprej, če s tem statusom lahko še prejemam pokojnino.

A drugač še kdo pozna še kakšno drugo šolo, kjer bi lahko letos pridobil status udeleženca izobraževanja odraslih?

Bodi informiran

Ne zamudi naslednje akcije ali pomembnega obvestila!

Si avanturistični popotnik ali vsakodnevni potnik? V vsakem primeru zate pripravljamo ažurne, zanimive in koristne popotniške in potniške informacije, ki ti jih dostavljamo v tvoj poštni nabiralnik enkrat do dvakrat na mesec.