VPIS ZA STATUS
Mene zanima, če se da kje dobit status rednega dijaka in ne izobraževanje odraslih, ker po 26.letu ne moreš potem več delati prek študentskega servisa...? hvala za info
str sm 24 let. meu sm sabo spričevala od sredne pa osebno. pa zatežil so mi k nism meu daučne tko d sm jo mogu pol naknadno poslt.
Jaz sem bila zdaj dve leti zapored vpisana na ljudsko v Slovenski Bistrici - izobraževanje odraslih. Ni bilo nobenih problemov. Vpisnina je bila 275 eur. Vedo, da se vpisuješ samo zaradi statusa.
Aco na kateri program si se pa vpisal? In a je potrebno placati solnino in ce tezijo ce ne hodis na predavanja?
Serš ma 200€
Lahko več informacij? Tja pošlješ vpisnico ki je na njihovi strani? Prijava za poklicni tečaj? Kateri program se naj vpišem??
Upisu sm se na administrativno. Nc ne tezijo zarat predavanj zato kr sm se upisu d delam po izpitih in pol nerabs hodt na predavanja. Sam kao izpite bi mogu delat.
kaj pa SMGŠ v ljubljani? sem videla, da imajo izobraževanje odraslih za 180€ ... ampak nikjer ne dobim podatka, če vpisujejo za status ... direktno si pa tudi ne upam vprašat
@Jure, samo vpisnino sem plačala nč druzga
Učer sm bla na cene štuparja upisala sm se na trgovsko bres problemov. plačaš upisnino in tri izpite in to je to. aja pa ne smeš povedat da si samo zarat statusa.
A mogoč kdo ve, kako je s statusom septembra, če te kličejo s servisa, da ti velja le do 31.8. ? Dobim ga pa potem šele 1.10. z vpisom na fakulteto.
Prosim za pomoč!
Ja zdej ne moreš delat če ti poteče status, pa zavarovanje si pejt uredit, osnovno velja mislim da še 8 dni, dopolnilno pa poteče takoj.
Drugače za se vpisat na Geoss, ko se prijaviš, kam se vpisat na SSI ali PTI program, katero je izobraževanje odraslih? Kaj je sploh razlika?
@Rebeka koliko si plačala na cenetu? A si jim nesla kaksno spricevalo?
To je res neumno. Se pravi si moram za 4 tedne rihtat zavarovanje in potem spreminjat nazaj na študentsko varianto?
Sploh mi ni jasno...
na cenetu sm plačala upisnino in tri izpite use skp me je pršlo 335€. sabo morš met spričevalo zadnje šole pa osebno.
na cenetu sm plačala upisnino in tri izpite use skp me je pršlo 335€. sabo morš met spričevalo zadnje šole pa osebno.
Zdravo, na katero srednjo šolo v Mariboru se lahko vpišem samo zaradi statusa? Pa ve mogoče kdo kakšne so cene tega?
@Rebeka A so kaj rekli, da moras prit pisat izpite, drugace te bodo izpisali?
Zdravo tudi jas imam eno vprasanje na to temo sem studentka 2letnika fakultete in mi v letosnjem letu ni uspelo dobiti dovolj tock za ponavlanje zato bom morala pavzirati,ker bi v letu izredno rada delala me zanima ali se je se sploh kam mogoce upisati samo za status ceprav pavziras letnik in na katerih solah je to sploh mozno?ce kdo ve karkoli na to temo bi bila zelo vesela odgovora saj iz useh strani dobivam zelo drugacne informacije
a kdo ve na katero izobrazevanje za odrasle se lah vpises tut kasnej septembra, tam po 20.9? Kako je z Cdi in Geoss? Na katerih po novem izpisujejo?