VPIS ZA STATUS
na predavanja ni treba hodt js sm se zmenla da bom hodila sam na izpite. plačaš pa tri izpite in maš status za celo leto. lahko se prideš sam podpisat na izpit al pa sploh ne prideš, izpisat te ne umes ne morjo.
Lahko vprašam zakaj so izpisovali na SAUŠ in Landis-u. A zato ker ne narediš nobenega izpita, a če narediš 2 izpita se pred tem zavaruješ?
Pozdravljeni
rabla bi vašo pomoč,ker mi čisto nič ni jasno. Oktobra bom stara 26 let. Nujno rabm status,tko kot verjetno vsi.
Zdej status dijaka po vsej verjetnosti odpade (?) ...z vsakim k govorim mi pove drugače. Nekaj sem tudi zasledila da lahko delaš preko študenca,vendar ti v tem primeru država vzame 20-25 %
-spet nekdo drug mi pravi,da če ga vzamem pred oktobom(rojstnim dnevom) da ni panike.
a je kkšna dobra dušica pa da mi objasne zdej vse to?
Lp
Na SUEŠ so verjetno izpisali tiste, ki niso izpolnili tiste razpredelnice, katero so okoli novega leta pošiljali okoli. Na vpisu so večkrat poudarili, da jo moramo izpolniti. Sam sem jo izpolnil in me niso izpisali.
Pozdravljeni!
Tudi mene znaima nekaj v zvezi z statusom študenta.
Vpisal sem se na višjo strokovno šolo smer:informatika in sicer samo zaradi statusa.
Zanima me ali me lahko izpišejo, če ne bom hodil na predavanja, ker mi je ena punca govorila, da se je njen fant vpisal na višjo šolo smer: ekonomija in so ga po treh mesecih izpisali?
Če kdorkoli potrebuje študentski status oziroma pozna koga ki ga naj me kontaktira na mail: manja.ahec@gmail.com.
Lp,
Manja
zdravo mene tudi zanimajo nekatere informacij ein sicer jaz bom tudi moral pauzirat na svoji fakulteti kjer študiram izredno.. star bom oktobra 26 let .. tako da mi status dijaka ne koristi nič.. odločil sem se da se vpišem na drug izredni program fakultete, vendar dobivam informacije da to več ne gre da je sedaj omejeno tako kot na rednih programih tudi na izrednih in če si pokoristil vpise na rednem izrednem bilokje uni vsš da se ne moreš vpisat to bi baje naj veljalo od letos.. ima mogoče kdo kake informacije glede tega ? lepo prosim
rebeka v kaksen program pa si se vpisala in kje tocno je ta sola?
rebeka v kaksen program pa si se vpisala in kje tocno je ta sola?
Hej
mene pa zanima a zdj se se da vpisat na sredno solo za status glede na to da se je sola ze zacela al to nima veze..
na geosu ceu let vpisujejo, jz sm se lan po novmu letu pa so še mel neki placa
pa ti ni treba nc hodt al pa kksnga izpita nrdit al pa kej?
LadyM....
Sama bom konec leta dopolnila 26 let in prav tako iščem možnost glede statusa... Kot so meni razložili na študentski svetovalnici je možnost, da se nekam vpišem kjer bom dobila REDEN status dijaka. Najbrž veš, da ti izobraževanje odraslih onemogoča delo po 26. letu, status imaš, vendar si v prekršku ti in delodalajec, če delaš na napotnico po 26. letu. Kar sem preverila tudi na e študentskem servisu in je temu res tako. Oni se tega držijo. Mi je pa rekla, da nekateri izmed servisov ne, vedar je to nezakonito. Kot REDEN dijak pa ni omejitve do kdaj lahko delaš na napotnico. Res pa je, da po 26. letu ne glede na to ali si študent ali dijak, je najboljše da ti delodajalec izplačuje po 88 € na napotnico, kar ni nič zapletenega. Samo razdeli znesek in je to to.
Sama še nisem našla, kam bi se dalo vpisat in dobit status rednega dijaka. Če je kdo izmed vas tukaj, ki je to možnost našel se priporočam za informacijo. Hvala
bella90 a mi lahko poveš kaj več o tvojem vpisu?kakšni so pogoji za vpis?kaj vsempotrebuješ pri vpisu?
Najbolje da poklices in vprasas, sem ze pozabla
Dobis poloznico kr takoj ob vpisu in gres dol na banko placat pa je to to. Izdajajo tudi potrdila k vpisu, koliko jih potrebujes.
Za kakršnekoli informacije in pomoč glede statusa pišite na manja.ahec@gmail.com
Dons sm klicu na štuparja pa sm uprašu za vpis za status in so rekl d ne vpisujejo za status!! In zdj sm tle brau kaj so prej napisal ostali tko d pazte d ne poveste d vas status zanima k vas ne bojo hotl vpisat.
Je ze bil kdo na vpisu v srednjo solo na geossu?
Kaj sterekli, da se vpisujete za status al zares?
Je kdo že "ponavljal" na srednji trgovski šoli v LJ?
Jih kličem in pošiljam maile, pa ni odgovora. Lani sem bila vpisana tja za status, pa me zanima, kako je letos s tem. Vem, da se v nekaterih primerih da ponavljati... je tudi pri njih to možno, ve kdo?