VPIS ZA STATUS
Za katero srednjo si se to pozanimala?
Katja, koliko te je lani prišlo na ekonomski da si se vpisala? pa si rekla da je samo za status ali si bila raje tiho?
Živjooo,
Danes sem zarezal sprejemca na drugo stopnjo in sem sedaj rahlo izgubljen ...
In trenutno edino rešitev vidim da eno leto pavzeram z statusom in iščem neko službico preko študetnske napotnice..
Kje kupit status? PLIS HELP!
Dons bla na Cenetu Stukarju tm za Bezigradom,rekla sm da se hocm upisat na administratorja,dala 300 in dubla status brz problema. Dal so mi ga za en let.
A mi lahko kdo pove kako je bilo na Landisu lansko leto? Kaj je s solnino?
Mene pa zanima a ste tisti ko ste se na štuparja vpisovali prej poklicali tja da ste se dogovorili za termin, al ste kr direkt tja šli?
Na ceneta štuparja poklič prej ker baje jih učasih ni tm..tko d ne čakaš za đabe..vsaj men so tko rekl... jst grem jutr tja...
Hej. Zanima me za stuparja ste kej povedal da bi sam za status al kako? Kaj pa v litiji geos?
Nesmes povedat d si sam za status.Recs da se hocs vpisat v nek program k ga majo pa te vpisejo.men niso nc tezill niti spraseval
Hej pa to je kakšen rok omejitve pa morš potem slučajno hodit na kakšne izpite itd?
Hotla sm napisat če je kakšen rok do kdaj moreš to zrihtat?
Landis - vpisnina 200€ v to je vštet 1 izpit. Poleg tega moraš čez leto opraviti 3 izpite, 1. Do konva decembra, 2. Do konca marca, 3. Do konca solskega leta. Če ne, te izpišejo. Prvi izpit je vstet v vpisnino druga 2 sta 70€ vsak.
Živjo, stara sem 24 let in se mi izteka status. Na faksu ne morm nič več podaljšat, in bi si ga rada kupila. Se to še da? A sem že prepozna? Kje lahko dobim te info? Že vnaprej hvala za info! Pozdravček
Pozdravljeni! Kar nekaj se vas zanima za status, s katerim lahko delate po 26. letu. Delate lahko tudi s statusom REDNEGA dijaka, v kar so všteti poklicni tečaji in NE izobraževanje odraslih. Ampak pozor! Kot rednega dijaka vas po uradni poti ne bi smeli vpisati, če ste že dopolnili 26 let. Če jih dopolnite tekom šolskega leta ni problema.
Obstaja pa vedno še možnost vpisa na višjo ali visoko šolo (izredno/redno v kolikor imate pogoje)
Če kdo najde ali izve za kakšno opcijo kjer vpisujejo v poklicne tečaje za primerno ceno, brez da te izpišejo tekom leta ali kakšnokoli drugo opcijo, se priporočam za informacije.
V celju oz. Mb kera sola vpisuje za ststus, pa da ne izpisejo vmes? Lp
Živjo!
Jaz sem bil danes na ŠC PET in je ženska tam takoj vedela, za kaj gre in začela pisati položnice. Položnici sta bili 2 in sicer ena za 120 € za 2 izpita in ena za 220 € vpisnine, zraven pa sem dobil še 3 priloge, ki jo moraš izpolniti + spričevalo 9.razreda, vse letnike srednje, fotografijo, davčno ter seveda plačane položnice. Vse lepo in prav, 220 € je sprejemljivo, vendar ne vem zakaj sem dobil še položnico za 120 € za izpite? Če je bil že kdo v podobnem položaju, bi se zahvalil za kakšrnokoli informacijo glede tega.
Lep pozdrav
Nejc, izpite plačaš v vsakem primeru, zato te položnice. Na nekaterih šolah plačaš vnaprej, na drugih tekom leta (v primeru, da ne plačaš, te izpišejo). Tako ima npr Landis izpite po 70eur, trgovska 46 ...
Zakon...300 € + še plačat duplikate izgubljenih spričeval hehe vsaj mamo status
Katja hvala za info
Aja pa še to... kaj te izpite moraš narediti na šoli al kok je s tem?
Prvič se tako vpisujem pa nevem