Popotniški forum

VPIS ZA STATUS

Dodan 11.11.09 @12:07:40
897530 | Gost | odg. 24.09.2015 @12:56 Prijavi neprimeren komentar

No, jaz sem se danes vpisala na BIC Ljubljana, izobraževanje odraslih, dala sem 285eur in to je blo to. Nobene gužve, pa še so prosta mesta.

mbjcanka | Gost | odg. 24.09.2015 @14:56 Prijavi neprimeren komentar

Pozdravljeni.. kje v mbju se da se vpisat za status? Vem da sem "hitra" ja

faliran študent | Gost | odg. 25.09.2015 @15:12 Prijavi neprimeren komentar

Pojdi na trgovsko v mb, če je še kaj prostih mest.cool

Ana | Gost | odg. 25.09.2015 @16:13 Prijavi neprimeren komentar

Jst sem našla spletno stran neke srednje šole http://www.ssdomzale.si/ samo ne vem točno če lahko za status plačaš samo vpisnino

... | Gost | odg. 25.09.2015 @16:22 Prijavi neprimeren komentar

a to si se vpisala kot dijakinja na BIC? a si povedala da se vpisuješ zaradi statusa?

897530 | Gost | odg. 25.09.2015 @22:30 Prijavi neprimeren komentar

Na BIC sem se vpisala kot dijakinja ja. Ženska me je vprašala kolk redno mislim hodit in sem rekla da se želim vpisat samo za status in ni blo nobenih problemov. 

Statuska | Gost | odg. 28.09.2015 @10:28 Prijavi neprimeren komentar

olaa a si kar prišla na šolo ter se vpisala, ali si prej kašen mail poslala če so še prosta mesta. Sprašujem pa zato ker sem iz Kp. 

laura | Gost | odg. 28.09.2015 @14:28 Prijavi neprimeren komentar

Živjo. Ali lahko kdo, ki je vpisan na Stš Ljubljana preveri, če že ima urejeno zdravstveno zavarovanje. Hvala

ZZY | Gost | odg. 28.09.2015 @14:35 Prijavi neprimeren komentar

NUJNO! NUJNO! NUJNO! Vsi tisti, ki ste se vpisali na Cene Štuparja. A ste brali kaj te splošne pogoje za izobraževanje odraslih in sicer glede vpisnine ...

" -po preteku enega koledarskega leta od vpisa, mora udeleženec plačati podaljšani vpis, ki mu ponovno omogoča aktivnost v izobraževanju za obdobje enega koledarskega leta. V kolikor ponovnega vpisa ne naredi v 13 mesecih od zadnjega vpisa, plača celotno vpisnino. Udeleženci, ki ob ponovnem vpisu sklenejo šolnino so plačila ponovnega vpisa oproščeni"

Torej, če se vpišem sam za status... A jim morm na koncu, ko se mi izteče status pojasnevat, zakaj sem prenehala s šolanjem in poravnat celotno vpisnino?

A bi lahko tisti, ki ste bli lani vpisani za status na Cene Štuparja in se letos niste več tja vpisali, potrdili, da ste plačali sam to: vpisnina + 3 izpiti??? In da niso več ničesar zahtevali od vas?

Hvala vsem za odgovore.

aleksandra | Gost | odg. 28.09.2015 @16:54 Prijavi neprimeren komentar

koliko si pa stara ker jaz nujno rabim status pa sem stara ze 26 let? Hvala lp

rebeka | Gost | odg. 29.09.2015 @08:23 Prijavi neprimeren komentar

kolkr jz vem ni nobene panike če se po enm letu na Cene Štuparja ne pridš več upisat. lohk pa tut pridš po enm letu še enkrt k njim in plačaš sam ponovni vpis in spet tri izpite, je še cenej k prvič k maš upisnino. u glavnem ni nobene panike če te pol potem ko se upišeš nikol več ni...

Maya | Gost | odg. 29.09.2015 @11:38 Prijavi neprimeren komentar

Ojla!
mene samo zanima kdaj si se vpisala in če je še možen vpis?

In na katero smer....?

maar | Gost | odg. 29.09.2015 @15:46 Prijavi neprimeren komentar

Se je kdo danes vpisal na BIC? Še vedno vpisujejo in če, v katere programe?

Je potrebno plačati položnico 285€ že vnaprej, prinesti s seboj tudi sliko za dokument ali samo prineseš denar in se vpišeš? Vpisujejo v referatu, ali kje drugje?

Hvala )

Bodi informiran

Ne zamudi naslednje akcije ali pomembnega obvestila!

Si avanturistični popotnik ali vsakodnevni potnik? V vsakem primeru zate pripravljamo ažurne, zanimive in koristne popotniške in potniške informacije, ki ti jih dostavljamo v tvoj poštni nabiralnik enkrat do dvakrat na mesec.