Popotniški forum

VPIS ZA STATUS

Dodan 11.11.09 @12:07:40
magnolija | Gost | odg. 05.10.2015 @11:07 Prijavi neprimeren komentar

Ali kdo ve kako je na BIC-u s tem vabilom na izdelavo osebnega izobraževalnega načrta? Ali te ispišejo, če ne prideš?

Tjaša | Gost | odg. 06.10.2015 @08:28 Prijavi neprimeren komentar

Joj ljudje, valda da vam ne bojo po telefonu rekl da vpisujejo za status halo, v živo pejte tja pa vprašite

Bor | Gost | odg. 06.10.2015 @09:29 Prijavi neprimeren komentar

Baje je v Kopru na STS-ju ena najcenejših možnosti za pridobit status ali je vsaj bila. Kdo ve kako je s tem??

sta | Gost | odg. 07.10.2015 @10:20 Prijavi neprimeren komentar

Ja na BIC-u vejo da gre samo za status, sem se upisala včeraj in so bila še prosta mesta

rabimstatus | Gost | odg. 07.10.2015 @10:29 Prijavi neprimeren komentar

Tut na cene štuparju se da še zmer vpisat bres problemov. prnest morš sam vsa srednješolska spričevala in podpisat en načrt po kermu naj bi delal izpite..če jih ne delaš te pa itak ne morjo izpisat..

rabimstatus | Gost | odg. 07.10.2015 @11:00 Prijavi neprimeren komentar

Tut na cene štuparju se da še zmer vpisat bres problemov. prnest morš sam vsa srednješolska spričevala in podpisat en načrt po kermu naj bi delal izpite..če jih ne delaš te pa itak ne morjo izpisat..

josko | Gost | odg. 07.10.2015 @11:48 Prijavi neprimeren komentar

ma to si sou kar direktno gor si reku na kateri program se bos vpisal placal in to je blo to?

magnolija | Gost | odg. 07.10.2015 @12:00 Prijavi neprimeren komentar

Še vedno ne vem ali boste vpisani na BIC-u šli naredit izobraževalni načrt.

asdf | Gost | odg. 07.10.2015 @12:18 Prijavi neprimeren komentar

Kolko pa je vpisnina na BIC in Cene Štupar?

Jaz sem klical na BIC in je rekla, da moram pridet in da naredimo nek načrt.. Pa sem prašal kaj če ne bom hodil na izpite pa je rekla "bomo vidl kaj bo".... Ne vem zj kaj pričakovat

dado | Gost | odg. 07.10.2015 @16:23 Prijavi neprimeren komentar

Pozdravljeni,

zanima me,ce ima kdo kakšne izkušnje z vpisom na ssgt celje v program izobrazevanje odraslih?Ali kaj komplicirajo glede statusa?

Najlepsa hvala za odgovor.

kata | Gost | odg. 07.10.2015 @23:12 Prijavi neprimeren komentar

Se pravi na Cene-tu oz BIC-u se lahk vpišeš za status tudi po 26. letu?

ninca | Gost | odg. 11.10.2015 @15:45 Prijavi neprimeren komentar

Js sem se vpisala na BIC, pa so mi rekli da je treba jutri, torej 12.10. poklicat da se zmenim za izobraževalni načrt, oz. baje je treba dva izpita narest. A kdo ve kako je s tem? v ubistvu mi ni problem dveh predmetov it pisat, ker je baje čist v izi, sam a ma kdo izkušnje s tem, kaj se zgodi, če pač ne pokličeš, a te izpišejo?

MarkoI | Gost | odg. 11.10.2015 @18:21 Prijavi neprimeren komentar

Ko ste se upisovali na program samoizobraževanja ste se oglasili na bicu osebno? Koliko je šolnina? In ali kdo ve ce je mozno da se jutri vpisem?

Bodi informiran

Ne zamudi naslednje akcije ali pomembnega obvestila!

Si avanturistični popotnik ali vsakodnevni potnik? V vsakem primeru zate pripravljamo ažurne, zanimive in koristne popotniške in potniške informacije, ki ti jih dostavljamo v tvoj poštni nabiralnik enkrat do dvakrat na mesec.