Popotniški forum

VPIS ZA STATUS

Dodan 11.11.09 @12:07:40
Metod | Gost | odg. 13.10.2015 @10:43 Prijavi neprimeren komentar

Če lahko kdo zrihta status oz nekaj v tej smeri ali kaka informacija, moj mail: metod.blagotinsek@gmail.com

Status123?

alexie | Gost | odg. 14.10.2015 @23:41 Prijavi neprimeren komentar

zivjo mene nujno zanima ce se da kam vpisat po 26. Letu ker nujno rabm status dokler ne diplomiram. Ker na vse omenjene sole sem klicala in ni bilo uspeha lp

yuki | Gost | odg. 20.10.2015 @17:03 Prijavi neprimeren komentar

Je kdo klical oz. šel na izdelavo osebnega izobraževalnega načrta na BIC? Je to obvezno?

halloween | Gost | odg. 29.10.2015 @11:32 Prijavi neprimeren komentar

Ja, morajo namreč določiti v kateri letnik te lahko vpišejo

josko | Gost | odg. 04.11.2015 @11:31 Prijavi neprimeren komentar

Ker sem se malo pozneje vrnil iz nemcije me zanima ce se se kje da upisati v izobrazevanje odraslih. A mogoce kdo ve?
 Hvala za odgovor

gost123 | Gost | odg. 06.11.2015 @16:06 Prijavi neprimeren komentar

Živjo, zanima me ali se še da kje v mb vpisati za status?

gost345 | Gost | odg. 10.11.2015 @23:13 Prijavi neprimeren komentar

Jaz sem šla na izdelavo izobraževalnega načrta na BIC Ljubljana. Rekla mi je, da je dobro, če bi naredila vsaj dva izpita (všteta sta že v vpisnino, ki sem jo plačala ob vpisu). Iz seznama predmetov sem si izbrala dva predmeta, zraven je napisala v katerem mesecu ju bom opravljala. Kolikor sem jo razumela pa vpis ni več mogoč, ker je že vse polno.

stella | Gost | odg. 18.11.2015 @19:34 Prijavi neprimeren komentar

A mogoče ve kje lahko pridobom status študenta in ne status dijaka? v poštev pride tudi kakšen izredni študij. rabim nujno.

jenny | Gost | odg. 14.01.2016 @13:15 Prijavi neprimeren komentar

A lahko kdo pove kako je s tem februarskim razgovorom na Cenetu ko si ze vpisan je potrebno iti ali ne? Je kdo ze ostal brez statusa pa je bil vpisan tam?

xenya | Gost | odg. 17.01.2016 @22:32 Prijavi neprimeren komentar

Živjo!  Kako je z opravljanjem obveznosti na Geossu? Jzt sm vpisana na višjo šolo in sem dobila obvestilo o izrednih izpitnih rokih, in me pozivajo naj se prijavim in grem pisat. A te v primeru da ne greš pisat izpita potem izpišejo, ostaneš brez statusa? Na vpisu so rekli, da ne izpišejo, a priporočajo da gremo delat vsaj en izpit. Kako je to v praksi? A je kdo šel pisat Ekonomijo? Koliko že stane izpit? 

Lp xenya

XoXo | Gost | odg. 23.01.2016 @17:25 Prijavi neprimeren komentar

Živjo, js sem isto dobila poziv ampak ne vem, a bi šla pisat to ekonomijo al ne.. Me pa skrbi zarad statusa. Potem greš delat ekonomijo ti?

Ana | Gost | odg. 29.01.2016 @12:38 Prijavi neprimeren komentar

Ali ima kdo kakranokoli informacijo kje bi se trenutno lahko vpisala za status dijaka. Vem da sem zelo pozna, vendar res ga nujno potrebujem.

juma | Gost | odg. 07.02.2016 @21:59 Prijavi neprimeren komentar

Tudi mene zanima ce mogoce kdo ve, ce se je mozno vpisat na kaksno izobrazevanje odraslih za status. Prosim!

Tina | Gost | odg. 09.02.2016 @18:50 Prijavi neprimeren komentar

Živjo!

Možnost vpisa je na JZ Cene Štupar.

Na internetni strani so informacije

Lp 

Maja | Gost | odg. 10.05.2016 @15:36 Prijavi neprimeren komentar

Živjo!

Možnost vpisa je na JZ Cene Štupar.

Na internetni strani so informacije

Lp

Živjo Tina... mene zanima ali je tukaj možen vpis samo zaradi statusa?

Hvala za odgovor. Lp

Moni | Gost | odg. 01.06.2016 @19:20 Prijavi neprimeren komentar

mene pa zanima, če kdo ve kje bi se dalo vpisati za status čim ceneje. Status imam namreč do konca avgusta, potem pa se imam namen vpisati na magisterij, vendar pa mi status prične tam veljati šele oktobra. Torej bi za september potrebovala nek status, da mi ni potrebno za 1 mesec vsega urejati.

MM | Gost | odg. 04.08.2016 @21:26 Prijavi neprimeren komentar

Živjo! Mene zanima, če kdo ve kaj je letos s predprijavami na izobraževanje odraslih na trgovski v LJ. Sem nekeje uspešno izgubila spričevalo iz tretjega letnika, srednja šola pa je zaprta do 12.8..
Se bo mogoče vpisati, tudi po preteku predprijav? Kdo kaj ve?

http://www.sts-ljubljana.si/vpis-v-izobrazevanje-odraslih-201617/

Tea93 | Gost | odg. 14.08.2016 @20:04 Prijavi neprimeren komentar

živijo!

ve kdo, če se je možno vpisati na SŠ Domžale samo za status? 

Bodi informiran

Ne zamudi naslednje akcije ali pomembnega obvestila!

Si avanturistični popotnik ali vsakodnevni potnik? V vsakem primeru zate pripravljamo ažurne, zanimive in koristne popotniške in potniške informacije, ki ti jih dostavljamo v tvoj poštni nabiralnik enkrat do dvakrat na mesec.