VPIS ZA STATUS
Kdaj pa so vpisi v Suašu.
Še vedno ni nihče konkretno odgovoril, na kateri srednji šoli ne terjajo plačilo šolnine. Kje se da plačati za vpisnino, dobiti papirje, in nato nikoli več priti?
Samo vpisnino imaš na SUAŠu, na Ježici pa verjetno še pri veliko drugih šolah. Sicer vedno povejo kok morš plačat še za vse izpite ipd., ampak jaz dosedaj še nisem dobila nobene položnice na dom.
Hej, kako zgleda to ponavljanje? Jez sm bla vpisana letos na suas pa je slo vse ok. Tam prides se prijavis in oddas svoje spricevala. A je pri ponavljanju enako... kako se sploh zmenis za to? Poklices al gres sam tja na ponovni vpis. Hvala
Wutwut hvala za vse informacije..zanima me se ce mogoce ves kdaj so vpisi?
Hvala vsem za info. Mogoče ima kdo izkušnje s poklicnim tečajem? Kako obvezna so predavanja oz vaje?
Mogoče kdo ve kako je z vpisom na vzporedni študij oz. študij diplomantov, če nisi izbran na tisto fakulteto kamor si se prijavil? Lahko sem izbral samo eno in nisem prepričan,da bom sprejet.
Vpisi so jutr ob 13.00
A ma kdo izkusnje na SUAŠU kako je z statusom čez leto, da te nd izpisejo ko zacnejo izpiti?
Jaz sem dobila v Kranju. Tako, da če vas zanima oz potrebujete status mi pišite na spela.zavrsnik89@gmail.com. NI STATUSA, NI PANIKE! )
Koliko si pa stara? Je že kdo 26 in potrebuje status?
Žiga...jutri ob 13.00 so upisi na SUAŠ? Kje si pa nasel to informacijo ker jaz jo nisem zasledila na njihovi spletni strani..?
http://www.suaslj.com/iod.htm
Pozdrav,
mene pa zanima če kdo ve kje bi se lahko vpisal za status dijaka čim bolj pozno? Se lahko grem jutri vpisat na suas in potem cakam s placilom poloznice? Ve kdo kje se bi lahko vpisal čez npr. 3 tedne? vem, da ponekod piše, da vpisujejo do zapolnitve mest, a zanima me kje ostanejo prosta. stvar je namreč taka, da še vedno imam nekaj možnosti, da ohranim status, ampak to bom za sigurno vedel šele čez kakšna dva tedna...
Mene pa zanima kko je s šolnino. Na Suaš namreč piše da je treba z vpisom plačati 1. obrok šolnine (220&euro. Kaj pa preostale obroke? Je nujno plačati? Glede na to da se mi gre za status se bojim kkšne izterjave preostale šolnine
Na SUAŠ-u so pomoje mal spremenil pravila igre, al se motim. Letos bi prvic koristu vpis zard statusa in nism cis tocn seznanjen, pa ke zanima, če me lahko kdo poprav. Na podlagi odgovorkv predhodnikov, je na SUAŠ-u bila šolnina vedno tm cca. 200 EUR in to je to. Zdej pa na njihovi strani opažam, da letos prvi obrok znaša 220 EUR, po cenikom so pa pol navedeni še ostali obroki. Zanima me ali so to obvezni oborki, ki jih poravnaš, samo ce bi želel opraviti več kot 2 izpita. Predvidevam, da so določene zanke skrite v pogodbi, ki jo skleneš na dan vpisa. Na strani sem tudi zasledil, da piše, da je cena šolnine enaka za tiste, ki bi hodili na.predavanja, ter tiste, ki bi izbrali samoučenje.
Prilagam še povezavo, do cenika.
http://www.suaslj.com/cenik_storitev.htm
Očitno nas je več takih, ki nas je v dilemo spravil stavek "1 obrok šolnine", jst sm se vseeno odlocil da grem danes na vpis
Js sm se zdej spravu brt, še začetne strani tega foruma. Opazu sm, da je že v prejšnih letih šolnina znašala čez 800 EUR, vendar je važno, da poravnaš 1. obrok, ostali so namenjeni izpitom (tako sem jaz razumel iz napisanih postov), ki jih opravljaš v primeru, da nisi tle zard statusa. V 1. obrok pa imaš že všteta 2 izpita, ki sta pa pomoje namenjena temu, da jih opravis, da te ne izpisejo oz. v prejsnih letih so izpolnjeval neke tabelce o klicini casa, ki so ga porabili pri samoizobrazevanju. Prosim, če me lahko nekdo popravi, ki je bolj vešč, na tem podrocju...
Vpis že poteka tudi na AC Ježica. Vpisnina znaša 250€.
Mogoče kdo ve, ali bo tudi jutri na vpisu SUAŠ še kaj prostora?
In mogoče če kdo ve še kakšno informacijo več kako je z vpisom na AC Ježica?