VPIS ZA STATUS
imam se namen letos fiktivno vpisat na izobrazevanje za odrasle, do diplomiranja mi manjka samo en izpit, ki ga nameravam opravit novembra. Na mojem faksu ni vec diplome in diplomiras z zadnjim izpitom. Zanima me, ali bi mi lahko prenehal status dijaka s tem, ko bi diplomirala novembra?
Na SUAS-u ni nobenih komplikacij z vpisom, vpisi so vsak dan ob 13, 14 in 15h, vpisnina je 220. Priporočam pa da pohitite ker je kr naval.
Kaj so kaj razložili na SUAŠ danes ali je potrebno plačati samo 220evrov ali bodo kasneje sledile še kakšne položnice? lahko prosim samo še poveš koliko časa traja vpis, da si vem potem zrihti prevoz za nazaj ter ali ti potem status velja od 1.10 dalje ali mogoče že prej?
A na SUAS se lahko vpises samo kot izobraževanje odraslih, se pravi če si 27let star, se ne morš vpisat (oz. ne dobiš statusa)?
Status ti preneha s 26.letom ja:/
V mb se da dobiti status na ssgt in na sersu.
Ssgt: na spletni strani najdete podatke za izpolnitev UPN obrazca, prav tako datume. Cena je 250€.
sers: 13.9.2016 delijo poloznice. Stevilo mest je omejeno. Cena pa je 200e
Pri obeh je seveda omejitev starosti 26 let, na dan vpisa!
pa vso sreco!
statusarka tnx
Mogoče kdo ve, ali po pridobljenem statusu na eni izmed zgoraj omenjenih šol lahko delam preko studenta? Letos sem dopolnil 26 let.
Moram se vpisati za delo preko študenta, za druge ugodnosti mi je ravno...
Zanima me, kaj vse moras imeti sabo za vpis na suas?
Za vpis potrebuješ originale in kopije vseh letnih spričeval, osebni dokument, davčno številko pa pisalo za izpolnjevanje prijavnice
Plačaš samo 220 in to je vse. Vpis traja 1h. Če želiš status že pred 1.10.to dopises zrawen obrazca ki ga tam izpolnis in ti ugodijo. Z tem statusom lahko delas prek ŠS.
za SUAS pazite da se ne vpisujete tretjic v Ekonomski tehnik ker bodo zavrnili vpis po 4 dneh in obdržali prvi obrok(220&euro
za SUAS pazite da se ne vpisujete tretjic v Ekonomski tehnik ker bodo zavrnili vpis po 4 dneh in obdržali prvi obrok(220&euro
ziga, to si napisal za SUAŠ?
Kje se lahko vpišem za status študenta? Star sem 27 let
Ja to je za SUAŠ. Pozabil sem napisati da tisti ki imate ze narejen program ekonomski tehnik ali visjo ekonomsko solo se na SUAŠ ne morete vpisati.
David, tudi mene zanima kam. Sem 26.
A pa je treba teh 220€ plačat tisti dan ko se greš vpisat ali ti dajo položnico pa greš naknadno plačat?
Za vse starejše od 26 let - edina meni znana možnost za status je izredni vpis na višjo šolo (zasebne menda pridejo najbolj v upoštev). Lani je B2 nudil vpis na program, prirejen za tiste, ki samo status rabijo - 220€ vpisnine + 25€ na mesec; Letos pa so predragi - prek 600€ in v enem znesku. Ve kdo za katero višjo šolo, kjer imajo kak podoben program / možnost ugodnega vpisa za status?
lorraine...
a s tem prek B2 za 600€+stroski pa lahko potem delas prek napotnice.
bil sem sicer na ŠS un so povedali, da pri 26letih z izrednim(izobrazovanje odraslih-primer SUA&Scaron, ne mores delati.
kdo ve kaj vec?