Popotniški forum

VPIS ZA STATUS

Dodan 11.11.09 @12:07:40
jst-tut | Gost | odg. 21.09.2012 @09:11 Prijavi neprimeren komentar

Na SUAŠu sem prebrala to: 'Cena šolnine je enaka za kandidate, ki obiskujejo predavanja, ali pa študirajo na daljavo.'

in to:  'Po vplačilu vpisnine vas bomo vpisali. Na ta način vam več ne bo potrebno izpolnjevati položnic in dobili boste račun za šolnino, ki ga boste uveljavljali pri davčni olajšavi.'

Se pravi, da tukaj moraš plačati šolnino a ne ? Morm zvedt to čim prej, da mam še čas uletet u Celje, k je sam še dons...Tuki na SUAŠu pa nč ne piše do kdaj....

x-tina | Gost | odg. 21.09.2012 @09:16 Prijavi neprimeren komentar

Meni je za Gornjo Radgono rekla, da ni važn, če hodš na izpite ali ne...ker imaš status do konca septembra, tko da verjetn ni treba hodt na izpite. Gornja Radgona je meni zelo daleč, že zdj k se bom šla vpisat mam več k dve uri, kaj šele da bi hodila na izpite

marjetica | Gost | odg. 21.09.2012 @09:31 Prijavi neprimeren komentar

vrtnica, sem se pozanimala na študentskem servisu pa so mi rekli da bi lahko delala samo do konca decembra, ker baje velja tako, da lahko delaš tisto koledarsko leto ko dopolneš 26.let. Jaz imam to oktobra tako da lahko delam samo do konca leta 2012. To pa ni ravno dosti. 

ni statusa | Gost | odg. 21.09.2012 @09:42 Prijavi neprimeren komentar

sm dons klical na SUAŠ LJ pa so mi rekli da oni ne dajejo statusa ampak naredijo samo prekvalifikacijo. Pa me zanima v čem je razlika, ker berem tukaj na forumu da se vpisujete za status, ampak so mi zatrdili da tega ne delajo. 

HELP

tigrica | Gost | odg. 21.09.2012 @09:58 Prijavi neprimeren komentar

CELJE če si v dilemi jst sm se dans upisala in nč niso kompliciral sam je pa pametno pohiteti ker samo še do 14h vpisujejo, gužva je pa že velka..

Dejan | Gost | odg. 21.09.2012 @10:32 Prijavi neprimeren komentar

Sam za info. To o Celju ter Gornji Radgoni govorite glede izobraževanja odraslih?

Hvala, Lp

@marjtetica, jz sm 26 pa bom najverjenteje poskusil z vpisom kam izredno, pa upam, da se bo lahko pol izpisalo brez, da bi plačeval obroke za vso leto.

Miška | Gost | odg. 21.09.2012 @10:58 Prijavi neprimeren komentar

Mene pa zanima koliko je treba plašat če se vpišem v slovenj gradcu??

Bila | Gost | odg. 21.09.2012 @11:11 Prijavi neprimeren komentar

t ... prosim, če zapustiš temo, če nimaš kaj koristnega za povedat! hvala za razumevanje! 

Se bo dalo še kje dobit status razen Celja in LJ? Danes verjetno ne bom uspel pravočasno prispeti v Celje...

lola | Gost | odg. 21.09.2012 @11:14 Prijavi neprimeren komentar

Miška. Jaz sem osebno šla v Sg, vendar ne dajo več potrdil o vpisu, razen če se izredno vpišeš min stane šolnina 1200eur. Vpis je pa samo še danes, in to samo z predšolsko vzgojo.lp

Bila | Gost | odg. 21.09.2012 @11:23 Prijavi neprimeren komentar

Vsak si rihta življenje kot si hoče, ampak v življenju ne potrebuje mnenja kot so tvoja. Če ne živiš kot milijonar, imaš jahto, podjetje, ki je zelo uspešno, luxuz hišo, potem si navaden drek kot jaz. Torej, zapusti temo, če nimaš kaj koristnega povedat. Vsak se znajde po svoje in skrbi za svoje stvari. Skrbi za svoje statuse in podobno, ne brigaj se za nas in boš imel celo življenje kaj za delat.

statusek | Gost | odg. 21.09.2012 @12:02 Prijavi neprimeren komentar

PONAVLJAM!

Na SŠGT v celju imajo Zadnje tri dni zato vpise, ker so vedeli da bo gužva!! Izobraževanje odraslih ni vezano na začetek šolskega leta, lahko se vpišete kadarkoli! Tako da če komu danes ne uspe, pa naj gre v ponedeljek.

VPIS DO 26.4

(vem da je pravilnik bil objavljen leta 2010, vendar se ni ničesar spremenilo)

VIR: ( poglejte si 10. člen oziroma stran 5)

https://docs.google.com/viewer?a=v&q=cache:7-lks4cYYlMJ:www.ssgt.si/fileadmin/ssgt/datoteke/izobrazevanje/izobrazevalni_programi/izobrazevanje_odraslih/gradivo/2010.01.05-SOLSKA_PRAVILA_ocenjevanja_v_IZREDNEM_IZOBRAZEVANJU_SSGT.pdf+&hl=sl&gl=si&pid=bl&srcid=ADGEESizitIUMi8aBELtpBsn1_ILTesN90ZmmXY2W31jUksO9tjp2jJNVIVqvVrqDDNMgEZK0dYPxGbb7lOAYGibxsC3z661AiF5O5gcJEIq0Z4hO4ukPI27-EqBIWDjZwcNmXil6V7n&sig=AHIEtbQkVreE33RR9DScKMMy0U7oLMWNVg

Nevšečneži, ki ne želite pomagati, pa imate samo ''goflo'' pa tud ne rabite brat naših komentarjev.. Vem kakšna panika je, če nimaš urejenega statusa, in ne veš kako boš naprej!

Z izrednim šolanjem nikomur ne odžiramo mesta, kot nekateri ko se vpišejo REDNO v VIŠJO ŠOLO SAMO ZARADI STATUSA!! In zato letos ne morem delati šole naprej!! Pred svojim pragom pometite!

SLOVENCI! Sam da drugemu ne uspe, pa ste srečni in v rožicah..

Da bi strela v vas vdarla!

Ostalim pa lep sončen dan še naprej!

klemen | Gost | odg. 21.09.2012 @12:37 Prijavi neprimeren komentar

Pa kdo govori da še sam danes do 14h ure mozen vpis v celju ??  

Vpišete se lahko do 30. aprila 2013.

anma | Gost | odg. 21.09.2012 @12:45 Prijavi neprimeren komentar

Ker tudi sam izgubim status študenta 30. septembra mi ne preostane drugega kot da se vpišem na SŠGT Celje. Sem klical tudi na LU Gornja Radgona pa se nihče ne javi..

Zahvalil bi se vsem,ki ste delili koristne informacije

Ker sem šele zdaj zasledil to temo, sem tako prepozen, da bi se vpisal danes, upam da nebo kakih problemov oz komplikacij če grem naslednji teden.. (mam kar daleč in se bojim da mi bojo rekli, da se je do 21.9. bilo samo možno vpisat)

Tadej | Gost | odg. 21.09.2012 @12:47 Prijavi neprimeren komentar

klemen

Najlepša ti hvala, me je že konkretno stisnilo pri srcu, ker nameravam it v ponedeljek.

Hvala!

Tadej | Gost | odg. 21.09.2012 @12:50 Prijavi neprimeren komentar

Tisti, ki ste tak proti nam, ki si iščemo, da bi lahko delali, se malo zamislite, koliko ljudi se smili samemu sebi in živi od sociale.

Jaz bi znorel, da bi moral tak živet, že zdaj mi je dolgčas.

matej | Gost | odg. 21.09.2012 @12:55 Prijavi neprimeren komentar

Zadnje neuradne novice iz MŠŠ oz. po novem superministerstva so, da bodo z novim letom uvedli poenoten sistem preverjanja, v katerega naj bi nekatere šole že bile vključene, zato si ne upajo izdajati "bianco" vpisnic. Vse, ki bodo fiktivno vpisani naj bi izpisali, kar bo pa zasluženo preko napotnic v času fiktivnega vpisa, pa predali v nadaljno obravnavo MF-sektorju za davčne prevare.

hh | Gost | odg. 21.09.2012 @13:59 Prijavi neprimeren komentar

Živjo mene zanima kam se se da upisat samo zaradi statusa???Ker sm ze 1 leto pauzeru pa mizdej matura ni znesla a se da km???

L.P Žiga

mihecLJU | Gost | odg. 21.09.2012 @14:43 Prijavi neprimeren komentar

zanima me, kam se lahko v ponedeljek, 24.9 vpišem zaradi statusa, rabim status, izpite mam narejene, sam še diploma, pa rabim za študentsko delo. Kje se da ZAZIHER še vpisat ? kaj  vse rabim s sabo verjetno piše na njihovi spletni strani, če prav razumem? hvala za info vsem!

Bodi informiran

Ne zamudi naslednje akcije ali pomembnega obvestila!

Si avanturistični popotnik ali vsakodnevni potnik? V vsakem primeru zate pripravljamo ažurne, zanimive in koristne popotniške in potniške informacije, ki ti jih dostavljamo v tvoj poštni nabiralnik enkrat do dvakrat na mesec.