VPIS ZA STATUS
Ja, pri B2 dobiš status študenta na višji šoli in lahko delaš preko SŠ. Je pa malo drago (lani sem našla še nekatere druge višje šole, kjer bi bil vpis cca 400 &euro, zato iščem kaj cenejšega; nimam pa veliko časa, da bi se vozila od referata do referata, zato sprašujem tu, če ma kdo kaj informacij
ja, ja...tocno to se isce
bom malo okoli poklical/povprasal za visje sole pa javim. Ce pa mogoce se kdo drug kaj izve pa naj napise...
Imas kaksen mail mogoce?...
ce ne drugace, bo treba pa tale B2.
Položnico lahko plačaš isti dan in dobiš potrdila v 4 delovnih dneh ali pa najkasneje 4 dni po vpisu v tem primeru dobiš potrdila enako čez 4dni. Odrezek plačane poloznice prneseš osebno ali poskeneras in posljes po mailu.
Daj mi na ta email sporoči, če kaj izveš: katjaspilatankce@gmail.com hvala!
@žiga se morda spomniš maila, na katerega je pptrebno poslati potrdilo o plačani položnici. Zanima me, če sem si ga prav zapisal; iod.suas@gmail.com , ker imajo tudi svojo domeno, pa da ne bom napčno pošiljal.
Hvala.
Ja je taprav mail
A mogoče kdo, ki je bil ta teden na vpisu na Suaš-u ve, če je še kaj prostih mest?
Živjo
Ve kdo kako je z vpisom na Šc pet?
Živjo,
z vpisom na ŠC PET je tako, da sem lani šel tja, malo se naredil Francoza ter dobil položnico 220 € vpisnine ter 120 € za 2 izpita.....Ne preverjajo nič, sem poprej vprašal, kdaj so kaj izpiti in mi je dejala, da to obveščajo prek maila. Na mail nisem dobil nič, tako da tisto pač plačaš in maš status. Zdaj ne vem, ali se da podaljšati še za eno leto. Sem star 25 let in bi rabil tudi jaz še status, če kdo ve, kje se da. Sem pisal na Landis in imajo še prosta mesta. Na Suašu je bila pa ena tečna babnica, ki je takrat dejala, da če si že bil v vodah ekonomije, da se ne moreš vpisat. Srečno vsem, Lp
a na Suaš ne dobiš potrdil o vpisu takoj? kaj pa na cene štupar je takoj?
avtošola ježica še vpisuje?
Se pravi ce sm ze bila na srednji eko. Soli se na suas nemorem vec vpisati ? Ali kdo ve katere sole potem se ostanejo pa da ni prevec drago
Mene pa zanima glede stopnje izobrazbe.
kam se lahka vpišem kot gimnazijski maturat
vsepovsod vidim da piše v stilu "vpisujejo kandidati, ki so uspešno zaključili osnovno šolo ali nižje poklicno izobraževanje"
Zivjo,
Mogoce kdo ve kako je z upisom na srednjo poklicno in strokovno solo Bezigrad?
Živjo! Js se grem jutri verjetno vpisat na SUAŠ (zarad statusa). Ob vpisu se torej plača 220€ za ostale obroke in izpite pa še nekako nisem dobila jasnega odgovora- se morajo plačati ali ne? Zanima me pa tudi kako se stvari rešujejo ko pride stvar h koncu, ko je treba letnik zaključit? Kaj je potrebno narediti če med letom nisi opravlal izpite in druge obveznosti? Se moraš sam izpisati, plačati kakšne dolgove... kako se stvar v tem primeru zaključi?... Kdo že ima izkušnje s tem oz. ima kakšne informacije... lepo prosim če lahko deliš z nami.
Poklicite refert ŠC PET IZOBRAŽEVANJE ODRASLIH in vprasajte ce so se prosta mesta. Vpisujejo v več programov. Vpisnina je 340, vkljucuje dva izpita. Ne izpisujejo.
http://www.vspv.si/dodiplomski-studij/poslovna-informatika/solnina.aspx
Kje ste našli, da je vpisnina samo 600 EUR za visokošolski program? Od 250 EUR na mesec. Torej, 3000 EUR na leto??
Kakšen program je to? mi lahko prosim napišeš na baarbiikaa@gmail.com?
vezano na lorraine in glede vpisa na b2, za 600 eur.
Na cene štuparju dobiš potrdilo o vpisu takoj. Dva dni nazaj so mel prosta mesta že na vseh programih.
Ampak kje piše, da vpis stane "samo" 600 EUR? Kolikor sem jaz preverjala višje šole so izredni vpisi vsi nad 1.200 EUR. Tudi jaz sem že 26 in se moram izredno vpisati na fakulteto.