Popotniški forum

VPIS ZA STATUS

Dodan 11.11.09 @12:07:40
renata | Gost | odg. 09.09.2016 @09:17 Prijavi neprimeren komentar

Na cene štuparju dobiš potrdilo o vpisu takoj. Dva dni nazaj so mel prosta mesta že na vseh programih.

Tine | Gost | odg. 09.09.2016 @11:27 Prijavi neprimeren komentar

dobis, ja...

Samo za tiste, ki so stari 26, morajo biti izredno vpisani na visjo solo in ne na srednjo...ker je le tako mogoce dobiti napotnico.

Špelca26 | Gost | odg. 09.09.2016 @11:29 Prijavi neprimeren komentar

Tako je. Ko si 26+ ne moreš več delati kot izredni dijak (to pridobiš z vpisom v S&Scaron, ampak se moraš vpisati izredno. 

Če je B2 res samo 600 EUR je še poceni v primerjavi z drugimi fakultetami. Problem je le to, da tega na spletni strani ne vidim. 

Tine | Gost | odg. 09.09.2016 @13:11 Prijavi neprimeren komentar

dobis, ja...

Samo za tiste, ki so stari 26, morajo biti izredno vpisani na visjo solo in ne na srednjo...ker je le tako mogoce dobiti napotnico.

nik | Gost | odg. 09.09.2016 @20:15 Prijavi neprimeren komentar

Kaj naredim v primeru da nevem kam sem zaloziv spricevala 1ga in l 2ga letnika. So fotokopije dovolj ali moram imeti nujno original. Hvala za odgovor.

lorraine | Gost | odg. 09.09.2016 @23:35 Prijavi neprimeren komentar

@spelca26

Seveda tega na spletni strani ne vidiš Šole, ki zavestno vpisujejo študente samo za status in v ta namen ponujajo nižjo šolnino, ne bodo tega na veliko oglaševale for obvious reasons. Poklicat je treba, ali pa še bolje, se osebno oglasit na referatu... 

Melvin | Gost | odg. 10.09.2016 @00:40 Prijavi neprimeren komentar

Pozdrav,

kam se kot 23-letnik lahko vpišem za status (za delo)? Mi ni uspelo dokončat diplomske med absolventom in bi se rad nekam vpisal za status. Zanima me tudi cena.

Hvala

Nejcc | Gost | odg. 10.09.2016 @13:53 Prijavi neprimeren komentar

Jaz sem vpisan na Izobraževalni center Geoss, Litija, so ful prijazne..... Postopek vpisa traja kako uro, ampak ti vse razložijo. Vpisnina 200 flik, ostalo pa al po obrokih al pa po izpitih (plačaš predn ga greš delat).

Nejcc | Gost | odg. 10.09.2016 @13:59 Prijavi neprimeren komentar

Ja sam na ŠČ PET pa na LANDISU so med letom izpisvali.... Probite na Izobraževalnem centru Geoss v Litiji, potrdila dobiš takoj, vpisnina za sredno pa 200 €.. na višji pa 300 E.

Melvin | Gost | odg. 10.09.2016 @14:52 Prijavi neprimeren komentar

A na GEOSSU Litija ti storijo kake izpite delat med letom al se samo vpišeš in imaš mir celo leto?

L L L | Gost | odg. 11.09.2016 @14:18 Prijavi neprimeren komentar

A mogoče ve kdo, ki se je šel vpisat na SUAŠ, če je še kaj prostih mest?

nik | Gost | odg. 12.09.2016 @08:58 Prijavi neprimeren komentar

Kaj narrdim v primeru da nimam originalnih spriceval? Imam samo kopije po katere sem odsel na srednjo solo. 

marelica | Gost | odg. 12.09.2016 @09:17 Prijavi neprimeren komentar

Zdravo

Verjetno je to že kje zapisano pa sem spregledala. No, letos bi nujno potrebovala status. Ne bi zdaj razpredala kako je do situacije (letos na univerzi pavziram, imam pa 23 let) prišlo vendar status potrebujem. Možnost ponavljanja in prepisa pa sem že izkoristila. A se lahko potem sploh vpišem za status študenta? Če lahko, kam? Na B2 sem že pisala (za tistih 600 in nekaj EUR se ne bom obotavljala) vendar je problem lokacija saj Ljubljane ne poznam. Zato me sedaj zanimajo še kakšne alternativne možnosti - predvsem Primorska, Goriška, Postojnska,... Če druge možnosti ne bo, si bom pač morala poiskati prevoz do B2.

Hvala za odgovore.

Jernejx | Gost | odg. 12.09.2016 @13:17 Prijavi neprimeren komentar

SAm sem bil lani na Štuparju-Bežigrad. Vse brez problema, ne vem pa kako je po enem letu...sicer sem nekaj izpitov (2) mogu opravit nisem pa dokončal... Mam še cajt sicer ampak a kdo ve se da znova vpisat na isto?

Ler | Gost | odg. 12.09.2016 @19:10 Prijavi neprimeren komentar

Zivjo,

zanima me vpis na srednjo SPSŠB oz. Texas.. kako je letos z vpisom? Mogoce kaj komplicirajo z opravljanjem izpitov, ker vidm, da so drugje zaceli konkretno komplicirati. Vpis je letos 250eur, ce se ne motim, moras pa prideti na GU in se tam vpisat?

Hvala za odgovore

Andreja | Gost | odg. 12.09.2016 @22:21 Prijavi neprimeren komentar

Zdravo

A mogoče kdo ve, če na cene-štupar težijo, če ne hodiš na izpite in ali izpisujejo med letom?

chance | Gost | odg. 12.09.2016 @23:01 Prijavi neprimeren komentar

Imam splosno maturo, med pavziranjem bi rad opravil se neko poklicno,ali se bodo splosni predmeti priznali in lahko delam sam strokovne? Pa ce kdo ve kok je teh izpitov ponsvad cez leto prbl.?

Nejcc | Gost | odg. 13.09.2016 @08:23 Prijavi neprimeren komentar

Ja itak, da ti morjo težit, sam sej morš jt na izpit, ne ga pa nrdit, pa še nkol niso izpisval

anabanana | Gost | odg. 13.09.2016 @08:31 Prijavi neprimeren komentar

živjo,

pa ti geoss med letom kaj teži, če po obrokih (kot je vpisano v pogodbi) ne plačuješ šolnine, ker si vpisan samo zaradi statusa?

je morda kdo, ki na geossu to koristi že več kot leto dni ?

prosim za informacije?

hvala !

Nažalost | Gost | odg. 13.09.2016 @12:13 Prijavi neprimeren komentar

Hej.

Je slučajno kdo probal z vpisom na Srednjo medijsko in grafično šolo v Ljubljani?

Bodi informiran

Ne zamudi naslednje akcije ali pomembnega obvestila!

Si avanturistični popotnik ali vsakodnevni potnik? V vsakem primeru zate pripravljamo ažurne, zanimive in koristne popotniške in potniške informacije, ki ti jih dostavljamo v tvoj poštni nabiralnik enkrat do dvakrat na mesec.