VPIS ZA STATUS
A B2 še sprejema za izredni vpis za 600 EUR? Kaj pa GEOSS? Je tam sploh možen visokošolski vpis? Sem nad 26 let.
Zakaj nad 26 enostavno ne greste na zavod?
SPSSB je spet sprostil termine, navali narode. A je kdo že preveril, če je plačilo vpisnine res dovolj, ali je potrebno potem opravljati še kakšne izpite. Ali izpisujejo med letom?
Kam se lahk prijavim kot gimnazijski maturant?
SSI – Srednje strokovno izobraževanje (4-letni program)
PTI – Poklicno tehniško izobraževanje (2-leti program po končanem 3-letnem SPI)
SPI – Srednje poklicno izobraževanje (3-letni program)
NPI – Nižje poklicno izobraževanje (2 oz. 2,5-letni program)
ve kdo slučajn?
Kadar oddaš vpisnico na SPSŠB a ti pošljejo kakšen mail?
Ja, dobiš mail. Jaz sem se vpisal na Strojni Tehnik (PTI). Pomoje nima veze.
Tudi meni po več kot pou ure ni prišel mail.
Danes sm biu na Landisu in stvar je taka. Vpisnina znaša 200€ (v to ceno je vštet tut 1 izpit), vsak naslednji izpit je 70€. Če hočeš obdržat njivo status moraš na vsake tri mesce(datumi so na njihovi strani) OBVEZNO OPRAVIT 1 izpit sicer te oni takoj izpišejo in o tem obvestijo šs,zavarovalnico,...
Jan, ker na zavodu ne dobiš cca. 700 eur na mesec. Nismo vsi prisesani na starše do 30., niti niso finančno doživljenjsko priskrbeli za nas.
Ja čudno mi je, da maila ni od nikoder. Kaj ti pa napišejo? Ali je možno da sem prej zaprla kot dala potrdi, saj je blo tam zadnje kakšen je način plačila..??
Pozdravljeni, koliko pa stane vpis v izobraževanje odraslih na SPSŠB, ter kakšni so pogoji?
Upam, da na spssb ne komplicirajo s temi izpiti kot na Landisu. Kdo ve mogoče?
Mene pa zanima, če kdo ve al se na SPSŠB lahko vpišeš tudi, če si star že več kot 26 let?
Jaz nujno rabim status, mi lahko odpises na facebooku sem ti pisala pod ime roza
Koliko stane bezigrad? Se vzemajo? Ni nobenih problemov ce ne hodis?
Torej kje so še prosta mesta za vpis?? Kolikšna je cena in obveznosti po vpisu?
Tudi mene zanima, kam se še lahko vpišem za status. Stara sem 24 let in sem že diplomirala, rabim pa status, da lahko delam preko študentskega servisa.
B2 še jemlje izredno za 600 EUR??
Ve kdo če je vpis na SPSŠB sploh še odprt? Kaže kot da je odprt, vendar v drugem koraku ne morem izbrat ure, zaradi tega ne morem v nadaljnje korake. Mislite da je že vse zasedeno?
A kdo pozna koga,ki lahko uredi status? Koliko servisi sploh preverjajo, če je potrdilo o vpisu pristno? Kolikor vem je bila lani ena afera ko je bila ogromno študentov s ponarejenimi potrdili pa se ni zgodilo nič.