Popotniški forum

VPIS ZA STATUS

Dodan 11.11.09 @12:07:40
Patrik | Gost | odg. 26.09.2016 @11:25 Prijavi neprimeren komentar

Ali poleg vpisnine zahtevajo tudi kakšen opravljen izpit da obdrzis status, ali je samo vpisnina dovolj?

Seena | Gost | odg. 26.09.2016 @12:19 Prijavi neprimeren komentar

Nisem prepričana, najbolje da jim pišeš in vprašaš kako aktiven moraš bit, da obdržiš status, jaz sem jim na ta naslov: nada.zupanc@bc-naklo.si.

atea | Gost | odg. 26.09.2016 @12:21 Prijavi neprimeren komentar

a poleg vpisinine je zraven še kaj šolnine za bc naklo? 

Seena | Gost | odg. 26.09.2016 @12:24 Prijavi neprimeren komentar

Šolnina pa se izračuna individualno – odvisno od priznanih predmetov in programa, v katerega se želite vpisati. Piši jim, zelo so prijazni in ustrežljivi!

Anja | Gost | odg. 26.09.2016 @13:12 Prijavi neprimeren komentar

Živjo vsem. Jaz lahko enemu izmed vas prodam svoj status na Suašu. Jaz sem status na Suašu kupila, vendar ga zdaj več ne rabim (razložim osebno). Zato bi jutri s to osebo skupaj šla na Suaš, da uredimo vse potrebno. Ta oseba bi dobila status (220 &euro, jaz pa povrnjen denar. Prosim lepo, da se nekdo javi oz. pusti svoj kontakt.

Patrik | Gost | odg. 26.09.2016 @13:25 Prijavi neprimeren komentar

Jaz bi rabil status (lahko ponudim tudi vec od tvojega zneska )

Anja | Gost | odg. 26.09.2016 @13:31 Prijavi neprimeren komentar

Super. Lahko da eden od vaju mail, da mu pišem, da se zmenimo, kaj in kako?

Maja | Gost | odg. 26.09.2016 @13:44 Prijavi neprimeren komentar

evo moj mail majastenta3@gmail.com tudi jaz lahko ponudim dodatek

Nana | Gost | odg. 26.09.2016 @14:19 Prijavi neprimeren komentar

220 € na BC Naklo vpisnina na višji al si se na srednjo vpisala? 

Kren | Gost | odg. 26.09.2016 @14:23 Prijavi neprimeren komentar

Ne živim v okolici Ljubljane zato nemorem osebno na vsako izmed šol, zanima me kje je 100% da bom dobil status, cena ni pomembna. Pa koliko izpitov bom moral opraviti oz. če jih bom sploh moral?

zverca | Gost | odg. 26.09.2016 @14:53 Prijavi neprimeren komentar

Zdravo,

kam po status, pa da si po plačilu vpisnine brez obveznosti? Ker se še nikoli nisem fiktivno vpisovala imam na voljo še vse možnosti. Ker se roki počasi zaključujejo je tudi vpisnih mest manj, kdo ve kje se še lahko vpišem? Pa ali lahko povem da iščem le vpis za status ali se moram izmišljevati?

Alen | Gost | odg. 26.09.2016 @16:04 Prijavi neprimeren komentar

Ve kdo za kakšno višjo šolo v LJ ali okolici za vpis za status. Letos pavziram na faxu pa bi rabil status. Če kdo ve za kakšno, kjer ni obveznosti z izpiti ali nekim dodatnim plačevanjem za ohranitev statusa, lahko info?

Marina | Gost | odg. 26.09.2016 @17:53 Prijavi neprimeren komentar

Ali ima kdo izkušnje z vpisom zaradi statusa na izobraževanje odraslih geoss litija.. Ali komplicirajo, koliko je vpisnina?

Dea | Gost | odg. 26.09.2016 @18:05 Prijavi neprimeren komentar

Zdravo,

mi lahko kdo svetuje, kje bi se še dalo vpisat za pridobitev statusa? Po možnosti iz Maribora ali okolice. Nujno rabim zaradi zdravstvenega zavarovanja in preživnine. 

Lp

Seena | Gost | odg. 26.09.2016 @19:29 Prijavi neprimeren komentar

Na BC Naklo se bom vpisala na izobraževanje odraslih. Čakam na odgovor vodstva koliko je potrebno za fiktiven vpis, ker tudi jaz potrebujem status samo zaradi dela preko napotnice...

Bodi informiran

Ne zamudi naslednje akcije ali pomembnega obvestila!

Si avanturistični popotnik ali vsakodnevni potnik? V vsakem primeru zate pripravljamo ažurne, zanimive in koristne popotniške in potniške informacije, ki ti jih dostavljamo v tvoj poštni nabiralnik enkrat do dvakrat na mesec.