Popotniški forum

VPIS ZA STATUS

Dodan 11.11.09 @12:07:40
Monika | Gost | odg. 27.09.2016 @08:08 Prijavi neprimeren komentar

Zivjo. Mene zanima ce je kdo dobil odgovor iz BC Naklo..je mozen tam vpis samo zaradi statusa ali ne? 

Kr en brez statusa | Gost | odg. 27.09.2016 @10:25 Prijavi neprimeren komentar

Zdravo, kje se da kupiti status? Katere šole vpisujejo samo za status ni važno al študent al dijak...

nad26 | Gost | odg. 27.09.2016 @10:31 Prijavi neprimeren komentar

Za tiste nad 26 let B2 ima izredni vpis na visokošolski študij za 627 eur. Daleč najbolj ugodno. 

nad26 | Gost | odg. 27.09.2016 @11:26 Prijavi neprimeren komentar

Ja. Kasneje doplačuješ izpite, če jih želiš delati. 

atea | Gost | odg. 27.09.2016 @11:31 Prijavi neprimeren komentar

super, to zveni še najbolj kul od vsega. A nimajo nič omejenih mest, glede na to da na strani piše, da vpisujejo do 30.9...a to pomeni, da grem kr tam in se vpišem?

Alen | Gost | odg. 27.09.2016 @11:43 Prijavi neprimeren komentar

A kdo ve kje je frej redni študij za višjo šolo? Mam filing, da so ostal sam še izredni. 

Alen | Gost | odg. 27.09.2016 @12:24 Prijavi neprimeren komentar

@Seena, zanima me ali je to za BC Naklo izredno ali redno? Plačaš samo teh 200€ vpisnine in je to to, ali moraš še med letom obročno plačevati šolo? Drgač sem pisal tisti Nadi, ki si dala mail, pa nobenega odgovora...

Seena | Gost | odg. 27.09.2016 @13:16 Prijavi neprimeren komentar

Tudi jaz sem ji včeraj pisala in od zjutraj še ni odgovora. 4 osebe so zaposlene na izobraževanju za odrasle, če do večera ne bom dobila Nadinega odgovora, bom kontaktirala druge, ker se malo mudi (oktober je pred vrati). Glede vprašanja redno/izredno nevem ali to izobraževanje sploh ima ti dve možnosti. Meni je napisala včeraj, da je 220€ vpisnine, zdaj pa nekatere šole ne komplicirajo in imaš lahko celo leto status, nekatere te pa na sredini leta izpišejo, če nisi efektivno hodil. Tudi mene zanima isto...

Nad26 | Gost | odg. 27.09.2016 @15:00 Prijavi neprimeren komentar

Pa je Naklo tudi za tiste, ki smo nad 26? Je izredni vpis 220 eur ali redni (samo za status)? 

Student29 | Gost | odg. 27.09.2016 @15:20 Prijavi neprimeren komentar

Pozdravljeni,

imam diplomo in na pol koncan magisterij zaradi zaposlitve. Vse sem oprvljala redno po bilonjskem sistemu in tudi ze ponavljala letnik na magisterskem studiju, trenutno pa pavziram, vec kot 2 leti.Studij nameravam na tej fakulteti v prihodnosti zakljuciti. Problem pa nastane, ker bi studentski status. 

Zanima me, ce se lahko redno vpisem na bilo kaksen program, tako da dobim studentski status. Kaj pa izredno?

Dobila sem ze ogromno nasprotujocih informacij. Ce kdo kar koli ve o temu, ga lepo prosim za pomoc.

Alen | Gost | odg. 27.09.2016 @15:57 Prijavi neprimeren komentar

@Seena, hvala za informacije.. ja sej to me glih zanima.. ali je potrebno biti aktiven, da te ne izpišejo ali pač ta vpis lahko izkoristiš samo za status.. Če boš dobila kak odgovor, bi prosim sporočila tu? Hvala

simmc | Gost | odg. 27.09.2016 @16:12 Prijavi neprimeren komentar

Kako je na suaš-u če ima kdo izkušnje? vpise imajo še jutri in pojutrišnjem. Vpisnina plus 2 izpita prideta 220€.. šolnina za celo leto pa 840€ ( http://www.suaslj.com/cenik_storitev.htm . Kaj a če plačaš vpisnino in tista dva izpita ti ne bojo težili čez leto če ne plačaš ostalega in ne hodiš na izpite itd?.

meta | Gost | odg. 27.09.2016 @18:03 Prijavi neprimeren komentar

Za kateri program na B2 se placa 600e, a je kdo ze vpisan

2

meta | Gost | odg. 27.09.2016 @18:04 Prijavi neprimeren komentar

Za kateri program na B2 se placa 600e, a je kdo ze vpisan

2

Bodi informiran

Ne zamudi naslednje akcije ali pomembnega obvestila!

Si avanturistični popotnik ali vsakodnevni potnik? V vsakem primeru zate pripravljamo ažurne, zanimive in koristne popotniške in potniške informacije, ki ti jih dostavljamo v tvoj poštni nabiralnik enkrat do dvakrat na mesec.