VPIS ZA STATUS
Kako je z vpisu na SUAŠU? Na njihovi spletni strani piše da imajo jutri vpise. kaj se zgodi če pride preveliko število ljudi na ta dan?
ja @meta mene tudi to zanima, ker ko sem jim jaz pisala so mi odpisali o šolnini približno 1600, čeprav sem jih spraševala za izobraževanje odraslih, ker sem hotla potrdit navedbe, da je 600eur. A se je kdo dejansko za teh 600 vpisal na b2, ker jst bi si to že lahko plačala, kaj več pa ne.
Atea, jaz sem dobila enako informacijo,placa se solnina in bojim se da te vrzejo na finto in da placas za dve studijski leti.
A je kje mozen vpis in da se placa samo solnina izpiti pa kasneje, mogoce ima kdo kaksno izkusnjo z B2
jap mene tudi to zanima, ker nimam tolko denarja, da bi celotno šolnino plačala.
vsi nad 26+ zastonj ne bo šlo. Mi pa gre na bruhanje ko berem ta forum. Vpisal na b2 obrok 120 na mesec. Ker verjetno rabis za studenta, požeri to obveznost in imeli boste status. Sposobni ste, zastonj pa ne bo nič. Ob vpisu je 270 eur. Potrdila dobis takoj. Ceneje ni nikjer. Tako povedal sem. Aja sem samski 187 cm 80 kil temne barve pa ful pameten. Če katera posvoji. Lp stajerec.
tkole, js sm se danes vpisala oz. oddala spletno predprijavo na Srednji ekonomski šoli in gimnaziji Celje, vpisnina je 120€, vsak izpit pa se plača dodatno in sicer 20 ali 30€(naj bi jih naredil 5 tekom celega šolskega leta) če komu kaj pomaga ta informacija
Gost, hvala za informacijo
Samo se to povej kateri program si izbrala za vpis
Gost ko si izpolnila preprijavo na njihovi spletni strani in dobila mail s potrditvijo registracije je bilo to vse ali si še mogla kaj druga potrjevati? Js sm se tud vpisala...je blo še fraj ekonomski tehnik. A to si se vpisala zarad statusa al maš namen obiskovat predavanja?
Evo da še jaz sporočim... Sem se danes vpisal na izobraževanje odraslih na trgovsko v Lj brez kakršnih težav. Vpisnina + 3 izpiti je bila 252€, sicer tam v tajništvu mi je govorila da me bojo kontaktirali da jim bom čez kakšen mesec prinesel sliko za indeks in da izpite lahko opravljam vsak mesec ali pa na koncu vse skupaj ampak mislim da je to samo talo formalno... Ker sta se dve za mano pogovarjali da sta prišli samo po status in da celo leto samo delata prek študentskega servisa in mislim da ne bo nobenih težav. Vsaj upam
Če še kdo ve, kje bi lahko dobil status, bi lepo prosil, da se na tem forumu razgovori
Sicer pa a je boljše če greš osebno ali se da urediti tudi preko telefona?
Hvala vsakomur za info
Mare,hvala za info
Ampak na njihovi spletni strani pise da vpis novincev ni vec mozen
A ti si se ze prej prijavil ali si se kar tam osebno zglasil
jaz sem se vpisala samo za status in sicer v program tehnik varovanja, izpolnila sem predprijavo dobila potrditveni mail in to je vse za zdaj potem pa te kontaktirajo oni glede vpisa
@gost
katera šola pa? Ali še vpisujejo?
Srednja ekonomska šola in gimnazija Celje, najbolje da preveriš na njihovi spletni strani oz. probaš če je še možno oddat predprijavo za katerega od programov.
@gost
Hvala za odgovor, sem našel stran s predprijavo. Samo še tole, a si se prej morala kaj menit po telefonu da se vpisuješ samo za status? So tam potrebni kakšni izpiti za opravljat itd... al ni treba celo leto nič?
Sem jim samo napisala mail, če je možen vpis in kako je z izpiti, njihov odgovor je bil, da bo vpis oz. predprijava možna od danes do zapolnitve prostih mest, da je vpisnina 120€ in jo je treba poravnati preden te uradno vpišejo in pa da naj bi tekom leta naredil 5 izpitov, nikjer niso omenili, da bi jih moral v prvem polletju narediti, da te ne izpišejo.
(Je pa verjetno vedela, da se vpisujem samo za status, ker mi je rekla da naj se vpišem v tisti program, ki bo pač še imel prosta mesta.)
Kaj mi lahko poveš ali je to srednja šola ali je višja. Na srednji se mi zdi, da ne dobiš bonov za prehrano.
Mare ali je trgovska višja ali srednja šola. Prosim odgovori ker moram jutri tudi jaz urediti.