VPIS ZA STATUS
@meta
jaz sem se že prejšnji teden prijavil ko so imeli še prijavnice preko spleta, so pa nekateri kolikor sem slišal poklicali in se preko telefona zmenili za rok
@zeleni
trgovska je srednja
Zanima me samo, če si se vpisala na izobraževanje za odrasle al kr tko srednjo šolo
@Jaz, potem si vpis na B2 krepko preplačal. 627 eur je za izredne in nič več.
Nujno!!!
Ima kdo kaj vec informacij glede tega b2? 630eu izredni program? Lahka mogoce kak link, sj to se lahka se vpisem drug tedn al je to do konc septembra samo.. Je to v lj ali v mb... Pa to je fax torej mas bone pa to?
Lp
Nad26, povej konkretno kateri program je za ta znesek, kaj pa solnina
A je že kdo od predprijavljenih bil na vpisu na spsšb ljubljana? me zanima, kake so kej izkušnje, kdaj dobimo potrdilo o vpisu
A res ne zna noben poklicati ali napisati maila??
Vpisi so bili do 30.9, izredni študij (ne vem katera smer, ampak pomoje tam poveš, da se vpisuješ zaradi status) in plačaš 627 eur, kasneje doplačuješ izpite.
Evo v celju na ekonomski se da se dobit status.. Izpolnis predprijavo in potem cakas da te kontaktirajo v roko 10 dni.. Jst sem se prijavil danes zjutraj pol okol 14h pa sm šel jim pisal mail ker sem imel nekaj tezav z predprijavo in so me u roku 2ur klicali in mi porihtali predprijavo in rekli da dobim vabilo na vpis v zacetku drugega tedna.. 120eu je vpisnina pa 3 izpite mors met prisotnost.. Vsak izpit pa pe pride mislim da 50eu(poglejte na njihovi strani)
Lp
Na ekonomski v Celju je vse polno.
Nad26 oprosti ampak tvoje informacije so napacne. Sem klicala po telefonu in mejl poslala na B2. Odgovor je bil enak in sicer se placuje solnina v kateri so zajeti tudi vsi izpiti in je tam okoli 1500€ en letnik.
Ob vpisu vsak študent podpiše študijsko pogodbo v kateri se opredelijo vse pravice in obveznosti šole in študenta. V finančnem delu imate na voljo več različnih možnosti, med katerimi se lahko odločite, katera vam najbolj ustreza. Te možnosti so:
1. Vsako leto plačate ob vpisu vpisnino 150,00 € in letno šolnino. Šolnina je odvisna od tega, v kateri program se vpišete in je od 1.495,00 € do 1.895,00 €.
2. Vsako leto plačate ob vpisu vpisnino 150,00 € in prvi obrok šolnine, kasneje pa mesečne ali kvartalne obroke. Obrok je odvisen od tega, v kateri program se vpišete in za koliko obrokov se odločite. Najnižji mesečni obrok je 107,00 €.
3. Vsako leto ob vpisu plačate vpisnino in šolnino v enkratnem znesku 627,00 €. Kasneje pa plačujete pristop k vsakemu izpitu posebej v višini 264,00 €.
Kaj so pa tebi odpisali?
Kaj pa Doba? Danes sem jim pisala in še se je do 5.10. možno prijaviti. Kolegica pravi, da ne komplicirajo če ne hodiš na izpite.. na začetku par predavanj, tolko da se pokažeš in je to to.
Jaz se bom izobraževal tako da 627 ni dovolj. Lp
Jaz sem ravnokar izpolnila predprijavo za Ekonomsko v Celju. Pa me zanima, če kdo ve ali te potem ziher kontaktirajo ali ta predprijava še nič ne pomeni?
Pred enim tednom predprijavo ni bilo mogoče opraviti, pa so mi po telefonu rekli da zato ker je vse že zasedeno, so mi pa svetovali naj redno kontroliram, ker se bodo mesta še sprostila, saj se naketeri niso prišli vpisat. No danes mi je uspelo izpolniti to predprijavo in kaj sedaj? Naj čakam odgovor?
To si se na gimnazijo prijavila?
Nad26, meni zadnje moznosti ni nihce omenil, govorili so samo o solnini, a potem si ti izkoristil to zadnjo varianto, je to realno mozno
Placati moras pa vse naenkrat v zadnjem primeru ce prav razumem
Hvala za odgovor
Ne, prijavila sem se na administrativno, to je bil tudi edini program, ki me je sploh spustil naprej v predprijavo. Za ostale je pisalo, da je program zaseden.
Ne vem točno kaj sprašuješ.
Šola je Ekonomska šola Celje, Gimnazija in srednja šola; za program pa je bil edini še prost administrator in tja sem se prijavila.
B2 odgovor
V našo šolo se lahko vpiše v izredno obliko šolanja oziroma študija. Obisk predavanj ni obvezen.
Ob vpisu vsak podpiše pogodbo v kateri se opredelijo vse pravice in obveznosti šole in študenta/slušatelja.
V finančnem delu imate na voljo več različnih možnosti, med katerimi se lahko odločite, katera vam najbolj ustreza. Te možnosti so pri študiju:
1. Vsako leto plačate ob vpisu vpisnino 150,00 € in letno šolnino. Šolnina je odvisna od tega, v kateri program se vpišete in je od 1.495,00 € do 1.895,00 €.
2. Vsako leto plačate ob vpisu vpisnino 150,00 € in prvi obrok šolnine, kasneje pa mesečne ali kvartalne obroke. Obrok je odvisen od tega, v kateri program se vpišete in za koliko obrokov se odločite. Najnižji mesečni obrok je 107,00 €.
3. Vsako leto ob vpisu plačate vpisnino in šolnino v enkratnem znesku 627,00 €. Kasneje pa plačujete pristop k vsakemu izpitu posebej v višini 264,00 €.
Za srednje šolske programe pa so možnosti naslednje:
1. Ob vpisu plačate vpisnino 125,00 € in individualno izračunan prvi obrok šolnine, kasneje pa mesečne obroke. Obrok je odvisen od števila manjkajočih izpitov.
2. Ob vpisu plačate vpisnino in šolnino v enkratnem znesku 602,00 €. Kasneje pa plačujete pristop k vsakemu izpitu posebej v višini 150,00 €.
A gdo slučajn ve, ali je treba hoditi na vaje in izpite če uzameš 3. opcijo plačevanja(627&euro?
Hvala!
Mene pa zanima ce kdo mogoce ve kje je vpis se zmeraj mozen?