VPIS ZA STATUS
Vprašaj na B2. Pomoje te vzamejo, saj plačaš.
V Ljubljani:
BIC 285€(všteta 2 izpita)
Ne vem pa ali je treba opraviti kakšn izpit da te nebi slučajno izpisali!
Cene Štupar 350€(3 izpita vključena v ceno)
Treba je narediti 3 izpite(po besedah zaposlenih, v pogodbi pa piše da moraš "pristopiti" najmanj k 3 izpitom do 13.12017).
LP
Kje se še da ugodno vpisati za status in da ni nujno v Lj ?
Pozdravljeni !
Vsi ki potrebujete status ampak vam je preveč odšteti nad 300e za vpisnino, izpite itd. ter potrebujete status samo za delo, zavarovanje, bone, gledališšče, želežniški ali avtobusni prevoz me kontaktirajte na mail prodajastatusa@sigaint.org
CENA - 100€
Lp
Pomojem je tole nateg, tale nakup statusa za 100€
Se je kdo letos morda vpisal na Avtošolo Ježica ali pa Ljudsko Univerzo Slovenska Bistrica?
V tej temi sem zasledil, da je v preteklih letih tja bil možen vpis...
Moj brat se ravno vpisuje na cdu univerzum, baje je 272eur vpisnine pa potem dobiš še neko položnico za izpite, tako da na koncu pride menda nekje 500 eur. Če je kdo v bližini, nej pohiti, zdej se vpisujejo. Ne vem pa, a mečejo s šole, če ne delaš izpitov.
Če je slučajno še kdo ostal brez mu lahko pomagam,piše naj mi na mail andreja.bce@gmail.com .lepo studijsko leto vsem
Piši meni na andreja.bce@gmail.com če te zanima vpis za status.
Jaz sem vam pisala na meil, ce lahko prosim pogledate.
Tisti ki ste se vpisali na višjo šolo za status... kdaj dobiš potrdilo o vpisu oz. od kdaj naprej imaš potem status? Že kmalu po vpisu (torej marca) ali šele od oktobra ko se tudi uradno začne študijsko leto?
Najlepša hvala vsem!
Zdravo
Mene pa zanima, če je kdo tukaj ki se je vpisal na srednjo trgovsko v LJ in ni šel opravljati izpita? Težijo kaj, če ne greš? Prvič sem šla, drugič nevem, če mi bo ratal.
Jst sem bil letos vpisan na trgovsko za status pa nisem niti k enemu izpitu pristopil. Sedaj je pa že konec junija pa me še zmeraj niso vrgli ven
Kdaj pa so vpisi na to šolo-trgovsko,če kdo ve? Samo ni možno po 26.letu ane?
Kdaj pa so vpisi na to šolo-trgovsko,če kdo ve? Samo ni možno po 26.letu ane?
Zdravo
Jaz bom v študijskem letu 2017/2018 pavzirala in potrebujem status. Možnost ponavljanja sem na svoji univerzi že izkoristila, zato mi ne preostane drugega kot pavziranje. Sama s tem nimam izkušenj, zato se na vas obračam z nekaj vprašanji...
- Kam se lahko vpišem za status (po možnosti preko pošte, ter da me ne bodo izbrisali zaradi fiktivnega vpisa)?
- Po fiktivnem vpisu kako potem poteka študij (na univerzi kjer pavziram, seveda)?
- Ali v referatu povem, da imam status ali ne?
- Ali ob vpisu za status povem svoj razlog za vpis ali ne?
Kakršnekoli informacije mi bodo v veliko korist. Hvala vnaprej.
Lep pozdrav, Janja24
Se pridružujem zgornjim vprašanjem.
Predvsem me zanima, če ima kdo od letos že izkušnje, kje so do fiktivnih vpisov "prijazni". Statusa verjetno sploh ne bom potreboval celo leto, nebi pa rad, da me predčasno izpišejo, ali pa da bi imel kakšne nepredvidene stroške.
Hvala in lp
@kiki15
To si bil vpisan na izobraževanje odraslih?
Živjo,
Zanima me, kolikokrat se lahko na SUAŠ vpišeš za status.
Za študijsko leto 2016/17 sem "dobila" status pri njih, za naslednje leto pa ga bom zopet potrebovala; ga je možno znova pridobit?
Če ne bi bila vesela vsake info, kam na vpis in koliko stane. Lahko je kjerkoli po Slo.