VPIS ZA STATUS
Kakšna ''šolnina'' je to za suaš? wtf? Torej je treba plačat vpis IN šolnino?
Kakšna ''šolnina'' je to za suaš? wtf? Torej je treba plačat vpis IN šolnino?
a je pod to ''šolnino'' mišljena vpisnina? Ker nisem nikjer zasledila, da bi moral dvakrat kej plačevati na suaš-u oz. tudi nihče mi ni rekel. Samo da tam plačaš to vpisnino in si rešen.
Mene tudi to zanima. Ce se je sel ze kdo vpisat, bi bila zelo hvalezna za kakrsnokoli informacijo.
Do zdaj je vedno bilo tako, dvomim da bi letos kej spremenili
Evo če še komu prov pride. Dons dubu odgovor s ceneta štuparja pol pa sm še klicu in so rekl d se lahko kadarkol pridem vpisat.
Pozdravljeni!
Vpis je mogoč celo leto oziroma do zapolnitve prostih mest, vpišete se osebno. Predavanja potekajo od oktobra dalje 2-4 krat tedensko v popoldanskem času med 16.00 in 19.00, večinoma na Linhartovi 13. Vpisnina znaša 125 EUR, izpit 75 EUR, izpit s predavanjem pa 120 EUR. Lahko izberete tudi šolnino, kjer imate vštetih 10 izpitov in 10 predavanj. Šolnine stane 1200 EUR – lahko jo poravnate na 10 obrokov. V ceno izpita sta všteti dve opravljanji izpita. Ob vpisu je potrebno poravnati vpisnino in tri izpite ali vpisnino in prvi obrok šolnine. Vsak udeleženec si tako lahko ustvari sebi najbolj primerno izobraževanje in pri tem plača samo tisto, kar dejansko koristi.
Za več informacij vas vabim, da se oglasite pri nas na Linhartovi 13, 3. nadstropje (bivša občina Bežigrad), kjer vam bodo naredili priznavanje izpitov in vam odgovorili na vsa vaša vprašanja. Vsi izpiti, ki se skladajo s predmetnikom, se ustrezno s predhodno pridobljenim znanjem priznajo. S seboj prinesite vsa vaša spričevala, davčno, EMŠO in osebni dokument. Lahko pa pokličete na 01 23 44 400
Sem se šel vpisat v pondeljek na SUAŠ in je situacija naslednja.
Najprej organizatorka malo pove o samem programu, potem izpolnete prijavnico ter dodate samo spričevala iz srednje šole da vam priznajo že narejene izpite. Dobite pa položnico za 220€ in od dneva ko jo poravnate traja 1 teden (za mene naslednji ponedeljek), da vam vse zrihtajo in potem prideš pokazat plačano položnico in dobiš potrdila v šolanju. Je pa rekla, da je priporočljivo da nardiš ta 2 izpita ki jih plačaš, če te slučajno pride preverjati neka komisija (pa še to ti sporočijo če si v postopku pa lahko takrat zrihtaš ta 2 izpita).
Vam pa priporočam da pohitite, ker majo omejeno vpisnih mest. Ta tedn so vpisi vsak dan ob 12h in 13h.
Hej @girl201, kako si se potem odločila, boš šla na medijsko in grafično? Vpisi bodo spet 14.9.
Ima kdo kakšne izkušnje z medijsko?
hej @boy201. Ne ne bom, ker nisem prepričana kako je potem tam z izpiti. Raje plačam malo več in sem potem celo leto mirna, tako da sem se raje kar vpisala drugam.
@girl201, kam pa si se potem vpisala?
A kdo ve kje se lahko vpišeš za status kar preko pošte, da se ni potrebno osebno tam zglasit?
Zdravo.
A mogoče kdo ve kako je z vpisi za status pri Lampret consulting (Nova Gorica) ter pri Geoss? Kam se splača vpisat za status?
Namreč, za dokončat imam še zadnji letnik, vendar sem prepis in ponavljanje že izkoristila.
Hvala!
Vpišete se lahko tudi na Ljudski univerzi Slovenska Bistrica. Zraven prineseš spričevala iz srednje šole, izpolniš prijavnico. Dobiš položnico za 275€. Ko jo poravnaš dobiš potrdila o vpisu in to je to.
Zdravo
Mene me tudi zanima vpis za status, ce kdo ve, ce se da vpisat kje v Postojni ali Novi Gorici?
Lansko leto sm se vpisala na Cene Stupar, placala sm vpisnino in tri izpite..350€. Nism opravla nobenga izpita, kdo ve, mi bojo letos kej tezil, ce se ponovno vpisem?
pri avtošoli ježica se da tud vpisat
Kako pa je s temi vpisi, če sredi šolskega leta dopolniš 26 let? Ti takrat status propade?
Zdravo
Mogoče kdo ve, če se da vpisat za status na srednjo trgovsko v MBju?
Hvala
Pr men niso nč težil, sm se lahko ponovno vpisala. Plačala sm ponovni vpis pa spet sm mogla plačat tri izpite. Je mal cenej pršlo. Ponovni vpis je samo 80€.
A kdo ve če se da vpisat za status kje na primorskem / obali ali v Ljubljani in ni pretirano drago (200€ ali manj)? Plus je da ni potrebno izpitov opravljat.
Na SPSŠB so objavljeni termini. Kdo ve, koliko stane tam?