VPIS ZA STATUS
Mogoče kdo ve, če se da kje vpisat prek pošte, da ti ni treba tja hodit?
Kaj pa menite glede Landis-a? Če greš na samoizobraževanje, je točno 200€.
Pridobiš status dijaka? Ali kako je s tem?
Tudi jaz sem se vpisala na Cene Štupar, je še veliko mest. Ne smeš rečt direktno da rabiš za status. Plačaš vpisnino in tri izpite - skupaj 350 €. Izpitov ti ni potrebno narest, važen je da se prijaviš na kakšen izpit (to se lahko kar preko računalnika).Ko plačaš 350 € takoj dobiš potrdila.
Jaz sem se še enkrat vpisala. Malo mi je rekla, da je dobro da delaš rekla sem da bom, nato pa sem se ponovno vpisala.
Na Cene Štupar v Ljubljani je še prosto
Na Cene Šuparju se lahko vpišeš. Cena je 350€
Kam ste se pa vpisal pri cenetu štuparju, v srednjo šolo ali na NPK?
Vpisala sem se v srednjo šolo
A kdo zdej točno ve kak je s suašem?
js sem bla vpisana v izobr. odraslih v letu 15'16...
A se loh tut prijavim isto za letošnje leto za ststus al nemores to vec izkoristit?
Nekdo je spraševal po Landis-u ... Cena samoizobraževanja je res 200e, vendar moraš vsake 3 mesece opraviti najmanj en izpit, če ne te izključijo.
Kam se mi najbolj splača vpisat, da me ne bojo izključil?
Zdravo. Me pa zanima, ce hocem koristit urbano za bus v lj se moram vpisat na eno izmed ljubljanskih sol ali se lahko kamorkoli v slo vpisem pa prav tako koristim cenejso mesecno?
Zdravo
Jst sm bla letos upisana na trhgovsko v Lj, sla sem pisat en izpit. Zanima me, ce se da ponovno upisat tud letos?
Jaz sem vpisan na Cene Štupar. Ne smeš povedat, nato plačaš ob vpisu še 3 izpite in si vpisan. med letom nič ne preverjajo.
Pri men na Cenetu niso dosti težil.
Hvala vsem za odgovore, torej Cene Štupar.
Lahko kdo potrdi da pri Cenetu ne izpisujejo med letom če ne delaš? Sem bral po internetu da ti baje rečejo da moraš do polovice leta naredit nekaj izpitov da te ne izpišejo vendar ne vem če je to res. Lahko kdo pove iz izkušenj?
A na ekonomsko šolo celje se da vpisat za status?
@Lana
se je dalo brez problemov in niso izpisovali, tudi ni blo treba nobenih izpitov delat (noben ni težil), samo na izpitu ti rečejo kao da delaj, če so letos kaj spreminjali pa ne vem.
Popravek:
samo na vpisu* ti rečejo kao da delaj