VPIS ZA STATUS
Zdravo. A mogoče kdo ve, kje na Primorskem se je mogoče vpisat brez težav? Kako je pa pri Cene Štupar? Kako pri njih poteka vpis? Kam se lahko vpišem preko pošte, da se mi ni potrebno tja vozit? Hvala
Živijo! Jaz sem se se lansko leto prvič vpisala na Štuparju. Najprej sem morala k organizatorju, kjer mi je razložil vse o poteku izobraževanja in mi naredil priznavanje predmetov. Potem so v vpisni službi uredilivso zadvo z dokumentacijo ter plačati sem morala 350€. Dobila sem potrdilo o vpisu. Rekli so mi, da moram tri izpite, ki so vključeni v ceno 350€, opraviti v roku treh mesecev. Nobenega izpita nisem opravila, status sem pa še vedno imela. Letos sem se prišla ponovno vpisat. Postopek je bil isti. Najprej do organizatorja, ta me je spraševal zakaj nisem nič naredila pa sem malo nakladala, da sem imela veliko obveznosti itd. Ni bilo večjih težav. Plačala sem pa ponovni vpis 305€.
kako pa bi se spodoblo da bi to naredu? jih pokličem? grem tja? na koga naj se obrnem?
Zdravo Jaz se v teh dneh tudi nameravam na Štuparja vpisat, zanima pa me, kateri program ste vi tam vpisali, da res stane 350€. Ko sem prejšnji teden pisala tja, so mi rekli, da pri nekih poklicnih tečajih plačaš polno šolnino ... Zdaj sem pa čisto zmedena, ker ne vem, kateri program je potem primeren za nas, ki status samo iščemo
Hejla. Kako je pa za vpisi na SEPŠ Koper? Ali med letom kaj izpisujejo? Kakšne so cene? Hvala
Najlaži je tja poklicat pa se pozanimat. Ti vse lepo razložijo, samo ne smeš omenjat, da gre samo za status.
Izpolni informativno prijavnico na Izobraževalnnem centru Geoss, tam ne izpisujejo.
Na Geosu je 200 € sam ne statusa umenjat
Sm klicala na geos pa mi je rekla, da majo na višji še frej v vseh programih, ampak se mudi, sam še ta tedn je cajt, treba prc informativno prijavo odat pol pa akcija
Kako pa je pri Geossu glede šolnine? Je potreben samo vpisni znesek 200eur ali tudi kakšna šolnina, ker sem zasledila na spletni strani cenik za šolnino.
@Choco
Če sem jih pravilno razumela ko sem klicala na Štuparja, so vsi programi 350€, razen Kozmetični tehnik in Predšolska vzgoja (poklicni tečaj), kjer je potrebno plačati šolnino.
Vpisnino 200 plačaš, pol pa izpit k ga greš delat
Na kateri program ste se prijavili pri Cenetu Štuparju ? Kako se to plača(položnica,trr)
Kaj potrebuješ ko se greš vpisat?
Hvala za odgovor
350???
v litiji pa 200 evrov pa pol kak izpit al pa dva, pa je še zmer cenejš?
Kje je tisti, ki je lani zahteval plačilo v btc da uredi status?
Jaz se bom na Cenetu Štuparju vpisala na ekonomski tehnik. Včeraj sem pisala na ta e-mail za informacije in so mi odgovorili, naj se dogovorim z organizatorko izobraževanja za termin, ko naj se pridem vpisat. Tako da sem zdaj njej pisala in čakam odgovor.
Na vpis pa moraš prinesti vsa spričevala, davčno, EMŠO in osebni dokument.
KOliko si pa stara? Jaz rabim izredni vpis, ker sem ze 27.
24 sem. Kolikor vem, je pa izredni vpis enak temu "rednemu", samo nekaterih ugodnosti nimaš, ki sicer pripadejo mlajšim od 26 oz. 27 let.
Živijo mene zanima ali je na GEOSS potrebno plačilo vpisnine plus kakšnega izpita ali samo vpisnina?