Popotniški forum

VPIS ZA STATUS

Dodan 11.11.09 @12:07:40
vpis | Gost | odg. 28.09.2017 @13:40 Prijavi neprimeren komentar

Jaz sem se včeraj vpisala na Cenetu Štuparju v program Administrator SPI, plačala 350€ in pridobila status.

zani | Gost | odg. 29.09.2017 @09:02 Prijavi neprimeren komentar

Jaz sem se pa vpisala na Geoss, plačala 200,00€ in takoj dobila potrdila o vpisu, čez let grem pa še na kak izpit, pa bo skupi sam 270 cool

Status | Gost | odg. 29.09.2017 @23:50 Prijavi neprimeren komentar

O kakšnih 200€ to govorite za Geoss, če je vpisnina 300€?

Status | Gost | odg. 30.09.2017 @00:27 Prijavi neprimeren komentar

Aha verjetno gre za dijaski status, studentski pa je 300€. 

ŠE SE DAaaa | Gost | odg. 30.09.2017 @13:23 Prijavi neprimeren komentar

ja tko ja.

pa še vpisujejo, sam se je treba takoj, k se ful mudi k majo neke roke al neki

illia | Gost | odg. 01.10.2017 @09:15 Prijavi neprimeren komentar

Mene zanima če se lahko prejema državno štipendijo s fiktivnim vpisom. Za prejšnjo leto sem bil vpisan na gimnaziji, to leto bom pa pavziral. Prijavu sm se na SUAŠ, kjer ne bom naredu izpitov, ker sm se prijavu sam zarad statusa. A se mi sploh splača prjavt za štipendijo, ker tud če mi jo odobrijo in na koncu ne nardim izpitov pol moram (ali pač?) vrnit denar k sem ga prejel?

nejc | Gost | odg. 01.10.2017 @15:57 Prijavi neprimeren komentar

stvar je taka da mi ni uspelo narediti 1. letnika fakultete (FPP) tako da to leto nameravam pavzirat in delat preko studentskega servisa. zanima me kje lahko dobim status pa da mi ni treba dejansko hodit in delat izpitov. vem da sem pozen ampak ni slo drugace. pa se to ce se vpisem nekam a mi gre drugi vpis ker vem da imas samo dva in kaj je potem ce hocem nadaljevat studij na FPPju. hvala

Tjaš | Gost | odg. 02.10.2017 @12:39 Prijavi neprimeren komentar

Pejt na Geoss, prjazne so, pa še pocen, sredna šola 200 vpis, višja pa baje 300

Tiki | Gost | odg. 04.10.2017 @12:09 Prijavi neprimeren komentar

Na Geoss-u se lahko vpišeš na VSŠ na bilokateri program (Logistični inženiring)?

Je vpis vedno 300€ ne glede na program ki ga izbereš?

monmon | Gost | odg. 10.10.2017 @09:11 Prijavi neprimeren komentar

...če rabite vpis za izrednega študenta p tudi če ste 26+ vam lahko pomagam,samo pišite mi na mail andreja.bce@gmail.com

Mateja24 | Gost | odg. 11.10.2017 @08:21 Prijavi neprimeren komentar

Zdravo. Mene pa zanima, ali letos na Cene Štupar med letom izpisujejo. Sem vpisana, pa me zanima ali bi me zaradi neopravljanja izpitov izpisali. Pogojev ne najdem, pri vpisu pa mi na to niso želeli odgovoriti. Hvala!

Izpis | Gost | odg. 11.10.2017 @09:05 Prijavi neprimeren komentar

Letosno šolsko leto se je komaj začelo, tako, da nišče še ne more točno vedeti. 

Vita | Gost | odg. 11.10.2017 @12:11 Prijavi neprimeren komentar

Jz sem letos ponovno vpisana na Štuparju. Lani me niso izpisali pa nisem nič opravla. 

Anakin | Gost | odg. 04.12.2017 @11:38 Prijavi neprimeren komentar

Js sem tud na Štuparju, pa sem v treh letih naredu 6 izpitov 2 sem padu...pač. Zdej sem 4. in zadnje leto (I guess) pa sm zdej že enega spotoma naredu pa mam ljubi mir...

MissTy | Gost | odg. 04.12.2017 @11:44 Prijavi neprimeren komentar

Sem bila na CeneŠTUPAR in me je skori blo slabo, o fak neki so kuhal al jedl al nvem en drek mel nek fak... Prov SMRDEL je po ene gnilih jajcih in to SKOZ!

Vpisala sem se vseen u trgovca pa mi je rekla  joj ane naši eni spet neki cvrejo pa je blo bed ji ampak bi res hmau bruhala... bljak!?

bele | Gost | odg. 14.12.2017 @17:04 Prijavi neprimeren komentar

Živjo! Mene pa tudi zanima če je na Cene Štuparju potrebno narediti 3 izpite, ker ob vpisu mi je rekel, da moram narediti,da mi status priznajo, vendar so nekateri že rekli da to samo govorijo, da izpišejo pa te ne.Nevem tudi ali je to sploh možno, kajti na servisu imaš status veljaven do 31.8. In tudi potrdila imas o vpisu, tako da nevem kje bi bil problem.

Lp

Kristi93 | Gost | odg. 16.01.2018 @16:16 Prijavi neprimeren komentar

Zdravo.

A mogoče kdo ve kako je s temi tremi izpiti? A te izpišejo, če jih ne opraviš? Kaj pa tale evalvacijski razgovor (na katerega vabijo te dni), a je obvezen? A opravljanje izpita se lahko opravlja tudi dopoldan?

S Ceneta Štuparja še čakam odgovor, zato tudi tule splašujem.

LP Kristi

sonce123 | Gost | odg. 19.01.2018 @22:25 Prijavi neprimeren komentar

Te lahko samo vprašam, kako pa je potem z izpisom ? ali je potrebno kaj plačati če se izpišeš? hvala

JulijaAna | Gost | odg. 15.02.2018 @17:40 Prijavi neprimeren komentar

Zdravo. Sem vpisana na Štuparja pa me znima ali izpisujejo, če ne opraviš treh izpitov. Pa tudi me zanima, ali se lahko dogovoriš, da izpit opraviš v dopoldanskem času. Pa še, ali so izpiti ustni ali pisni. Hvala!

Zxccha | Gost | odg. 23.02.2018 @16:54 Prijavi neprimeren komentar

Zivjo. Zanima me, ce so ti kaj sporocili glede izpitov. Tudi sama se isto sprasujem.

Hvala!

Bodi informiran

Ne zamudi naslednje akcije ali pomembnega obvestila!

Si avanturistični popotnik ali vsakodnevni potnik? V vsakem primeru zate pripravljamo ažurne, zanimive in koristne popotniške in potniške informacije, ki ti jih dostavljamo v tvoj poštni nabiralnik enkrat do dvakrat na mesec.