Popotniški forum

VPIS ZA STATUS

Dodan 11.11.09 @12:07:40
floki7 | Gost | odg. 18.08.2018 @15:28 Prijavi neprimeren komentar

Živjo, 
tudi jaz se nameravam to leto vpisat v Cene Štuparja in sem jim poslal mail z vprašanjem o vpisu. Tukaj je en del odgovora, ki mi ni preveč jasen:

"Ob vpisu plačate vpisnino 125€ in tri izpite po 75€ (skupaj 350&euro, ki jih v roku treh mesecev tudi uspešno opravite."

Kaj je mišljeno s tem, da 3 izpite opravim v treh mesecih? Je to kakšen nov pogoj?
Po odgovorih sodeč na tem forumu sem razumel, da se moraš v tekočem letu prijaviti na 3 izpite, nima pa veze kdaj in tudi če jih narediš ali ne. Ima kdo kakšno idejo? Hvala

floki7 | Gost | odg. 20.08.2018 @12:36 Prijavi neprimeren komentar

OK, odgovor za vse, ki ste morda v dvomih, kako potekajo izpiti; dobil sem sledeč odgovor:

"Izpitni roki so razdeljeni v trimesečja. Konec septembra bodo objavljeni izpitni roki od oktobra do decembra. V decembru bodo objavljeni roki za drugo trimesečje (od januarja do marca) in v mesecu marcu še za zadnje trimesečje (od aprila do junija). "

LP

Kika | Gost | odg. 20.08.2018 @13:04 Prijavi neprimeren komentar

Odvisen kako se dogovoriš z organizatorjem. Ponavadi je 3 mesce, da nardiš neki izpitov...kao da vidjo da sm aktivna. Greš odpišeš na blef, aktiven si.

sadnicaj | Gost | odg. 20.08.2018 @16:44 Prijavi neprimeren komentar

In kam se splača kaj vpisati. Slišal sem tudi, da je bil lansko leto sprejet nov zakon ki bi omejeval fiktivne opise ampak sklepam, da v kolikor greš na kakšen izpit ni neke bojazni.

6688yyuu | Gost | odg. 27.08.2018 @10:02 Prijavi neprimeren komentar

A kdo ve kako je pri trgovski šoli Ljubljana, a gre vpis samo za status brez problemov?

zvezdica | Gost | odg. 27.08.2018 @12:07 Prijavi neprimeren komentar

Živjo. Letos sem bila vpisana na Ceneta Štuparja zaradi statusa in se želim izpisati. Zanima me kako je s tem, se moraš sam izpisati, te lahko oni, kakšen je postopek? Hvala! Lp!

urbe | Gost | odg. 28.08.2018 @18:36 Prijavi neprimeren komentar

pozdrav, letos si moram zrihtat status, da bom lahko delal prek studenta ker pavziram letnik. pa vidim da tu poteka pogovor več ali manj o štuparju in geoss. zanima me kaj se bolj splača oz kaj priporočate. nimam pa želje nobenih izpitov delat al karkoli. samo status da mam, pa čim bolj poceni.

Nick | Gost | odg. 30.08.2018 @14:54 Prijavi neprimeren komentar

Pozdrav. Jz sm se spet vpisu na ceneta, šou sem trikrat na izpit (na blef) tok da je šou ponovni vpis hitr mim, čeprou večina k jih poznam, ne nardijo nič, pa tut ni problema.  

studentlol | Gost | odg. 30.08.2018 @16:20 Prijavi neprimeren komentar

kje je trenuntno najceneje dobiti status? izobraževanje odraslih, brezkakrsnih koli problemov.

hvala in lp

v_anchaa | Gost | odg. 06.09.2018 @10:33 Prijavi neprimeren komentar

Če prav razumem, vpisnino plačaš takoj ob vpisu. 220 eur.

Kako je pa s šolnino? a to kdo ve?
Jo je treba plačat tudi če se ne mislimo udeležit nobenga izpita? 

Divjak | Gost | odg. 06.09.2018 @13:35 Prijavi neprimeren komentar

Dobiš položnico za 220€,

po 4 dneh od plačila gres na šolo po status.

Ni potrebno opravljati nobenih obveznosti (izpiti, prisotnost itd.)

Ka | Gost | odg. 06.09.2018 @21:44 Prijavi neprimeren komentar

Zdravo, kaksna potrdila pa je potrebno prinest za suaš? Spricevalo od dokoncane osnovne ali srednje? Kaj pa ce mas koncano isto solo kot vpisujejo in sicer ekonomski tehnik, a te loh vpisejo na to smer, ce se gre le za status?

v_anchaa | Gost | odg. 07.09.2018 @07:59 Prijavi neprimeren komentar

Ja, to mi je jasno. Kako je pa s šolnino?
Na SUAŠ spletni strani piše to:

Ob vpisu: "Prejeli boste položnico za plačilo 1. obroka šolnine."

Torej je treba zraven vpisnine plačat še šolnino?

v_anchaa | Gost | odg. 07.09.2018 @08:00 Prijavi neprimeren komentar

Ja, to mi je jasno. Kako je pa s šolnino?
Na SUAŠ spletni strani piše to:

Ob vpisu: "Prejeli boste položnico za plačilo 1. obroka šolnine."

Torej je treba zraven vpisnine plačat še šolnino?

divjak | Gost | odg. 07.09.2018 @11:48 Prijavi neprimeren komentar

Plačaš položnico za 220€ in to je to. Ni drugih obveznosti.

Če imaš ta program že opravljen se nemoreš ponovno vpisati.

Sicer pa vse pojasnijo na vpisu.

Bax | Gost | odg. 14.09.2018 @10:08 Prijavi neprimeren komentar

Vpisan na Ceneta. Plaču 350€ (vpisnno in 3 izpite).

Baje če se nasledn let ponovno vpišeš so stroški malo manjši 305€.

LP

status | Gost | odg. 16.09.2018 @23:28 Prijavi neprimeren komentar

zanima me, ce se vpises na Geoss ali Štuparja, če ti pripada status študenta in k temu vključene ugodnosti? Prehrana, zavarovanje itd? Hvala! 

Bodi informiran

Ne zamudi naslednje akcije ali pomembnega obvestila!

Si avanturistični popotnik ali vsakodnevni potnik? V vsakem primeru zate pripravljamo ažurne, zanimive in koristne popotniške in potniške informacije, ki ti jih dostavljamo v tvoj poštni nabiralnik enkrat do dvakrat na mesec.