Popotniški forum

VPIS ZA STATUS

Dodan 11.11.09 @12:07:40
Davidd21 | Gost | odg. 17.09.2019 @20:56 Prijavi neprimeren komentar
A je pri vpisu treba oddat vsa spričevala iz srednje ali lahko oddaš samo tistega iz oš?
Vpis123 | Gost | odg. 18.09.2019 @10:13 Prijavi neprimeren komentar
Torej, če se vpišeš na Geoos - višja šola in plačaš 300€ dobiš status za celo leto in nič ne preverjajo umes, če hodiš na predavanja in če delaš izpite?
Zmedena | Gost | odg. 22.09.2019 @18:42 Prijavi neprimeren komentar
Pri meni pa je situacija taka: letnika nisem nardila, sem pa prišla do sklepa, da bi rajši študirala nekaj drugega. Na ta drug program se ne morem letos več prijavit, prav tako pa ne smem ponavljat (tako ne zgubim možnosti prepisa). Edina rešitev je pavziranje. Bi pa rada mela status: zaradi zavarovanja in študentskega dela, za bone ni panike. Če se js vpišem v neko izobraževanje odraslih samo zaradi statusa, a to kej vpliva na tisto še eno možnost vpisa, ki jo še imam trenutno? Res je ne bi rada zgubila no, informacije o tem pa nikjer nisem našla. Help!
Status1 | Gost | odg. 22.09.2019 @21:42 Prijavi neprimeren komentar
Če se vpišeš na izobraževanje odraslih to ne bo vplivalo in imaš še normalno eno možnost rednega vpisa.
Maria | Gost | odg. 20.11.2019 @01:55 Prijavi neprimeren komentar
Nujna denarna posojila! ! ! Za tiste, ki želijo nujno posojilo, vam ponujam cenovno ugodno 3%. So vas številne banke zavrnile? Ali nujno potrebujete financiranje za konsolidacijo dolga? Ali pa potrebujete financiranje za vaše podjetje na skladbo. Torej smo najboljša rešitev za vaše potrebe. Zainteresiranim strankam ponujamo posojila brez kazni. Ce vas zanima, nas cim prej kontaktirajte in napolnili vas boste z veseljem. Pošta: infos.kredit700@gmail.com Poklici + Whatsapp: +32 460 21 16 01
Šolaaaaa | Gost | odg. 19.08.2020 @12:03 Prijavi neprimeren komentar
Pozdrav vsem, imam tudi js tak problem kot večina ljudi tukaj na forumu. Letos bom pavziral in nujno rabim status. Ima kdo kakšen nasvet kam da se vpišem. Nima veze kje je ta šola tudi če je na Ptuju ni panike se takoj odpeljem tja samo za STATUS se mi gre. A pozna kdo kakšno šolo kjer plačaš samo vpisnino in imaš status do konca avgusta pa ti noben ne teži če ne greš na predavanja pa izpite? NUJNO rabim vaše nasvete Lp.
shweegl | Gost | odg. 26.08.2020 @19:38 Prijavi neprimeren komentar
Jaz sem si zrihtal pri srednji šoli v Kočevju. Plačaš 190€ vpisnine in ne teži, ker ve, da se vpisuješ samo za status.
??? | Gost | odg. 31.08.2020 @15:16 Prijavi neprimeren komentar
Avtošola Ježica ma status, sem bla vpisana lansko leto in niso nič težili, že ko prideš tja ti pomagajo izpolnit nek vprašalnik in vedo da sam rabiš status. Lansko leto je bilo 300€ vpis, letos ko sem klicala je pa 350€
MarkoN | Gost | odg. 02.09.2020 @22:49 Prijavi neprimeren komentar
Je kdo v zadnjih letih uspešno pridobil in obdržal status na ekonomski srednji šoli celje ali na šoli za gostinstvo in turizem celje?
bebaf | Gost | odg. 10.09.2020 @14:07 Prijavi neprimeren komentar
mn je frend geoss prporoču. tko da grm kr v litijo vrjetn
Malincaa | Gost | odg. 11.10.2020 @09:57 Prijavi neprimeren komentar
Sem se ravno vpisala na Cene Stupar v btc. Placala sm 350€. Za status so mi po telefonu sicer rekl, da ne vpisujejo, ampak mi je kolegica povedala (je ze dve leti pri njih vpisana), da do zdej ni se nobenga izpit nardila, pa nc ne tezijo tko da sm se vpisala. A gre kdo dejansko narest te izpite?
Nastja123 | Gost | odg. 22.09.2021 @12:42 Prijavi neprimeren komentar
Ravno se dogovarjam za vpis na Cene Štupar pa me zanima, če imate kakšne informacije, če te po parih mescih, če ne nardiš nobenega izpita res izpišejo?
kolaček | Gost | odg. 27.09.2021 @13:25 Prijavi neprimeren komentar
Živijo, mene pa zanima par informacij glede nakupa studenske napotnice če pozna kdo kako solo na primorski regiji v katero se vpises plačas vpisno pa da ti ne potem nic težijo za plačilo izpitov ter da ni potrebno pristi v njihovo šolo ampak samo posljes (spričevalo o končani srednji šoli) ter izpolnjene obrazce preko maila.
Bodi informiran

Ne zamudi naslednje akcije ali pomembnega obvestila!

Si avanturistični popotnik ali vsakodnevni potnik? V vsakem primeru zate pripravljamo ažurne, zanimive in koristne popotniške in potniške informacije, ki ti jih dostavljamo v tvoj poštni nabiralnik enkrat do dvakrat na mesec.