VPIS ZA STATUS
Po vpisnih pogojih zgoraj sodeč bi rekel, da je klasično samoizobraževanje, kjer plačaš vpisnino in to je to.
Kaj, a misliš, da če bi imel pa status rednega dijaka, bi pa lahko delal po 26. letu!? Moron!
A je kdo pa kaj klical na srenjo šolo za gostinstvo in turitem v NM? Tam imajo tudi 3 smeri za izobraževanje odraslih... ?
Kdo ve kaj?
Pomorska šola Portorož: NEHALI SO VPISOVATI V SAMOIZOBRAŽEVALNI PROGRAM.
Klical sem danes zjutraj in mi je rekla, da so nehali vpisovati in ne bojo več.
Sranje...
Kje so še zdej opcije glede vpisa?
Gornaj radgona... pa kje še?
http://www.ssgt.si/sola/arhiv-objav/objava/vsebina/1039/
V čem je razlika med samoizobrazevanjem in samoizobrazevanjem odraslih?Namrec
Kako izgleda potrdilo o vpisu, če se vpišeš v samoizobraževanje...ti to gor piše? Ali piše, da si izreden dijak?
Vprašanje je, zakaj bi sploh omenjal na vpisu, da si tam zaradi statusa?
Po mojih izkušnjah so vsi zelo alergični, ko slišijo to in takoj izgubijo zanimanje. Pač rečeš, da se vpisuješ/prekvalificiraš in to je to.
@kavboj jst sm tut klicu dol in se mi je en tip javu in mi reku da je vpis še možn, zdej al se ti lažeš ali pa se je meni un tip zlagau.
kdaj si ti klical...ker meni že 1 uro mečejo telefon dol...
klicu sm ob 9.30 al neki takega
Če je še opcija za v portorož ali lahko pošlem samo za srednjo šolo potrdila al morem tudi nujno za osnovno šolo.
tudi za OŠ moraš...oz. OŠ nujno, SŠ ti ni treba...
jast bom poslau samo o končani osnovni, pomoje on ti dajo na izbiro al pošelješ od oš ali od srednje
@sale NE MOREŠ VERJET! Klical sem okoli 8.00 in mi je ena tečna ženska rekla, da ne vpisujejo več.
Zdaj sem pa dobil po emailu odgovor, isto kot vsi ostali:
VPIS V SAMOIZOBRAŽEVANJE V SMERI PLOVBNI TEHNIK IN ELEKTROTEHNIK
-VPISNINA JE 200 EVROV
- VPIS JE MOŽEN ČEZ CELO LETO
- ZA VPIS POTREBNA ORIGINALNA SPRIČEVALA O ZAKLJUČENI OSNOVNI ŠOLI IN ZA VSAK LETNIK
SREDNJE ŠOLE, ČE JE TA BILA OPRAVLJENA
- MOŽEN JE VPIS PO POŠTI, POSLATI MORATE OVERJENE SPRIČEVALA IN NASLOV KAM NAJ VAM
OBRAZCE IN POLOŽNICE POŠLJEMO
- KO VPLAČATE POLOŽNICO DOBITE POTRDILA O VPISU
Komu zdaj verjet??
glej jst bom zdej poslau in bom vidu, če u roku 3 dni ne dobim položnice sm u kurcu
a lahko to pošljemo tudi kopije teh spričeval pa tega al kak? ker piše overjene, se pravi overjene pri notarju?
@kavboj jst sm isto zdej jim poslau mail in dobiu sm isti odgovor kot ti
@torrent greš na občino in ti lepo overijo, in to pošlješ nim dol in upaš da še upisujejo
@sale...bl si v k*** če dobiš položnico, pa plačaš, pa ti ne pošljejo potrdil ...://
Overjanje je lahko na upravni enoti