Popotniški forum

VPIS ZA STATUS

Dodan 11.11.09 @12:07:40
Kavboj | Gost | odg. 24.09.2012 @10:36 Prijavi neprimeren komentar

Izgleda vsakemu drugemu rečejo, da ne vpisujejo več, da se večine rešijo. Zakaj bi drugače vsak po svoje govoril?

Alineja ''vpisujemo celo leto'' pa verjetno pomeni, do zapolnitve prostih mest?

zmedenec | Gost | odg. 24.09.2012 @10:40 Prijavi neprimeren komentar

še vedno me zanima če morem dati tudi spričevalo iz OŠ ali velja samo srednja šola. ima kdo kakšen info?

Kavboj | Gost | odg. 24.09.2012 @10:44 Prijavi neprimeren komentar

A je komu mogoče uspelo dobit koga na telefon ali so se odločili, da ne bodo več odgovarjali preko telefona? Kličem, zvoni pa kar naenkrat zasedeno.

Nusa | Gost | odg. 24.09.2012 @10:47 Prijavi neprimeren komentar

Očitno vpis v Celju ni več mogoč http://www.ssgt.si/sola/arhiv-objav/objava/vsebina/1039/

Torej kaj še ostane... LJ? SUAŠ? Koliko je tam vpisnina?

Lp, N

simi | Gost | odg. 24.09.2012 @11:20 Prijavi neprimeren komentar

a obstaja trenutno sploh še kaka šola v katero se da vpisat za status. lepo bi prosu če mi jih kdo napiše...če ni že prepozno

Katyka | Gost | odg. 24.09.2012 @12:37 Prijavi neprimeren komentar

Poskusite poklicati še v Cene Štupar Ljubljana!

Je pa res, da skupaj nanese 335€.

Vpisnina 125€, plačati morate pa še 3 izpite po 70€.....

skupaj torej 335€.

Pokličite in se pozanimajte!

Utrinek | Gost | odg. 24.09.2012 @12:44 Prijavi neprimeren komentar

Jaz sem tudi pisala včeraj na pomorsko in so mi odgovorili enako kot ostalim. Sedaj pa berem, da nekaterim preko telefona govorijo da se ne da več vpisati. A se je komu dejansko uspelo vpisat na pomorsko?

Utrinek | Gost | odg. 24.09.2012 @12:44 Prijavi neprimeren komentar

Jaz sem tudi pisala včeraj na pomorsko in so mi odgovorili enako kot ostalim. Sedaj pa berem, da nekaterim preko telefona govorijo da se ne da več vpisati. A se je komu dejansko uspelo vpisat na pomorsko?

status4 | Gost | odg. 24.09.2012 @13:09 Prijavi neprimeren komentar

meni so danes odgovovarjali na mail...na telefon pa jih nisem dobila.

Še vedno ne vem kako izgleda potrdilo o vpisu...rekli so mi, da dobim status dijaka (ne piše redni ali izredni)....Ne vem, če bi si lahko z njim uredila status, ker sem stara več kot 26. let.

Če je kdo s podobno situacijo to uredil, naj se prosim javi.

Tilen | Gost | odg. 24.09.2012 @14:43 Prijavi neprimeren komentar

Na srednji upravno administrativni šoli ni več možno samo zaradi statusa. Mi je rekla, da me lahko samo prekvalificirajo. Plačilo je pa 180 eur vpisnina + 8x81 eur za izpit, al plačam posamezno, al pa naenkrat 830 eur. Očitno se res nikamor ni mogoče več vpisat. Ta šola v Portorožu je bila edina opcija, pa tud na to več ne gre očitno

sale | Gost | odg. 24.09.2012 @15:36 Prijavi neprimeren komentar

gelj najboljše je da pošlješ dol ker te dejansko pride use skupi stat 2€(kuvirta,fotokopija,priporočeno), če ne dobiš odgovora v 3 dneh pomeni da ne vpisujejo več.

Abe | Gost | odg. 24.09.2012 @16:01 Prijavi neprimeren komentar

Kam se še da splo9h vpisati za staus?

Ljudska Univerza Gornja Radgona ter Srednja Trgovska Šola Ljubljana je to to?

gost | Gost | odg. 24.09.2012 @16:20 Prijavi neprimeren komentar

@kavboj ti si reku da se ti je javla tečna ženska in da si klicu neki pred osmo.. meni se je pa javu tip ki dela v socialni službi in ma on pomoje več pojma o temu ali se še vpisuje ali ne... tako da čim dobim odgovor iz njihove šole vam sporočim

pavzerka? | Gost | odg. 24.09.2012 @16:31 Prijavi neprimeren komentar

A je kdo že mel tak status  na izobraževanju odraslih prej? Kako j blo?

Mislim, da bi lahko srednja trgovska pršla še v poštev glede tega ampak me tut tam skrbi, da morš hodit na predavanja pa na izpite. Majo pa kr dost smeri...

http://www.sts-ljubljana.si/si/izobrazevanje-odraslih/vpisi

Tina | Registriran uporabnik | odg. 24.09.2012 @16:36 Prijavi neprimeren komentar

@status4, sem napisala kako stran nazaj, bom na kratko še enkrat... (sej vem, da se je že nabralo cel kup strani, ampak ljudje božji, ena in iste stvari sprašujete že 5 strani. Sej se gre za vaš status, boste ja malo pomigali in ne čakali, da vam nekdo v naročje vse podatke da in vas še zapelje na šolo)

Če si vpisan v izobraževanje odraslih, imaš status izrednega študenta, s katerim lahko (preverjeno po moji osebni izkušnji) delaš do natanko en dan pred svojim 26. rojstnim dnem in niti minuto več. Ker ne dobiš napotnice na servisu. Tudi če na začetku leta vzameš stalno, je le-ta datumsko omejena. Niti ni res, da lahko delaš do konca koledarskega leta, v katerem si dopolnil 26 let, vsaj še eno leto nazaj (oziroma do marca letos, ko sem sama dopolnila 26 let) ni bilo tako. Če je to zdaj tako, potem super za vas, ampak se ne zanašat na to. Torej, pozanimajte se, preden vržete 150+ evrov za status, ki vam ne bo koristil. Če ste starejši od 26, za vas pride v poštev še višja šola, v kolikor še niste izkoristili rednega vpisa, ampak za letos so vsa redna mesta zasedena.

Tina | Registriran uporabnik | odg. 24.09.2012 @16:39 Prijavi neprimeren komentar

Pardon, z vpisom v izobraževanje odraslih dobiš status izrednega DIJAKA ne študenta 

jasmin | Gost | odg. 24.09.2012 @22:49 Prijavi neprimeren komentar

živjo zanima me če mi lahko napišeš kontakt od te šole! ali se moraš osebno zglasiti na šoli ali lahko urediš vse preko pošte?

Bodi informiran

Ne zamudi naslednje akcije ali pomembnega obvestila!

Si avanturistični popotnik ali vsakodnevni potnik? V vsakem primeru zate pripravljamo ažurne, zanimive in koristne popotniške in potniške informacije, ki ti jih dostavljamo v tvoj poštni nabiralnik enkrat do dvakrat na mesec.