VPIS ZA STATUS
Poslal sem mail na srednjo trgovsko šolo v ljubljani... Gospa mi je odpisala, da je vpisnina za vpis 207evrov, za vse ostale dodatne informacije pa naj se oglasim osebno... Tako, da če je mogoče kdo bliže Ljubljani, da bi se malo pozanimal
hoj. SUAŠ mi je poslal navodila za vpis v katerem piše da za status ne vpisujejo, saj moraš delati izpite. Sicer te izpišejo, ne vem pa po katerem neuspešnem, ker je pisalo samo to. Nisem pa potem spraševala več..
danes biu na vpisu za suaš, LJ, plačau bom 180,ostalo pa ni treba plačevat,razen če ti ena inštutucija(pozabu katera) zateži če delaš izpite, pol enga naredih cena je 80eur..to je to, 180€, prekvalifikacija v ekonosmekga tehnika, folk s poklicno maturo naziv ekonom. tehnik nima tam kaj iskat. glede cene mam prav,ane? nas je blo sicer veliko,vpisujejo do konca oktobra!
grem se jst dons na srednjo trgovsko v ljubljani pozanimat kako pa kaj in sporočim vse..
Nujno bi prosila za odgovor nekoga, ki to ve. Letošnje leto sem bila vpisana na eni drugi šoli (srednji) za status, ker na tej šoli to več ni možno, se bom do konca tedna pač vpisala na drugo izobraževanje odraslih. Zdaj pa me zanima, ali se je pred vpisom na drugo šolo potrebno iz prve izpisat ali ne? ker tako ali tako velja, da mi 30.9 poteče status, zdj pa ne bi rada šla nekam na drugi konec Slovenije in potem ugotovila, da se potrebujem izpisat. Mogoče neumno vprašanje, ampak vseeno bi prosila za pomoč. Hvala
Super si, javi prosim ko boš imel kaj informacij.
katere dokumente oziroma spričevala pa potrebujež za vpis na prekvalifikacijo samo 4.letnik in potrdilo o opravljeni maturi al še kaj? hvala
a je pol izobraževanje odraslih obvezno, mislm če je hodt obvezno da ne težijo da je treba plačat še pol. ker rabm pa itak sam status,
a zdej je kdo poslal tja dol v portorož... še vpisujejo al ne? ker js imam namen danes tja poslat.
zdravo!
dejte zej povedat kam use se je še sploh možno vpisat, ker mene je šele danes udarlo to, da po koncu septembra ni več statusa.. klicu sem na ŠCRM, pa mi je gospa rekla da je vpisnina 350€!.. a je kakšna bol cheap varjanta??..ubistvu pa čakam da zoolovski potrdi da je srednja trgovska v lj kul ..
lp!
sem bil na trgovski pa je mela tok dela da mi je sam ene liste za izpovnt dala pa položnco in mi je rekla da nej jutr ob 11.30 pridem s plačano položnco in izpolnjenimi listi na vpis.pa pol sm še uprašu kako je z izpiti pa je rekla da ni nč obvezno,da pač če hočm opravlat izpit plačam če ne pa ne.
in tut takoj k sm notr v tajništvo pršu je rekla a si študent pa sm reku da ja in je takoj vedla kok je ura in mi sam dala liste in položnco.tko da očitno se na trgovski DA
za plačat je pa 206€ pa še neki centov
do kdaj pa upisujejo na trgovski???
a je kje še za vpis preko pošte, da ni treba se dirket oglasit pri njih?
uf,do kdaj sm pa pozabu prašat,pomoje da še neki časa,čeprou bi blo najbol zihr da greš jutr dopoudan tja
jeba je to ka čakam odgovor iz portoroža, če ne dobim jutri grem gor druge nebo
a srednja trgovska ljubljana to ?
aja zoolovski pa a to za izobraževanje odraslih nej pokličem
ja srednja trgovska ljubljana (na poljanski 28a)
ja,za izobraževanje odraslih,pač reč da si študent pa bojo hitr vedl zakaj kličš
hvala z info zoolovski! a rabiš še kšne papirje zravn prnest na vpis?
Sem dobil informacijo, da če imaš opravljeno poklicno maturo ne pride upoštev vpis na srednje šole ampak gimnazije, kdo kaj ve kako je s tem na trgovski šoli?
Hvala za odgovore