Popotniški forum

VPIS ZA STATUS

Dodan 11.11.09 @12:07:40
Katyka | Gost | odg. 25.09.2012 @23:19 Prijavi neprimeren komentar

Saj nikjer ne bom govorila, da sem prišla zaradi statusa....

Saj to jih čisto nič ne briga!

Pa hvala za informacije!

LPK

Katyka | Gost | odg. 25.09.2012 @23:22 Prijavi neprimeren komentar

a..... ob kateri uri pa greš, glede na to, da jutri ni uradnih ur?

pek | Gost | odg. 26.09.2012 @00:11 Prijavi neprimeren komentar

kako pa je s tem, ce se prijavis na maturitetni tecaj in 'opravljas ' samo en predmet. To pride manj kot 200€. Je to varjanta?

Kavboj | Gost | odg. 26.09.2012 @00:41 Prijavi neprimeren komentar

Točno tako, sploh ni potrebe govorit, da si tam zaradi statusa, dobiš samo moralne lekcije/očitke/zavijanje z očmi, mogoče te še ne vpišejo zaradi tega. Ti se pač prijavljaš z dobrim namenom, da boš naredil to srednjo šolo, pa se tekom leta pač stvari spremenijo in ne narediš šole.

Obupan | Gost | odg. 26.09.2012 @06:54 Prijavi neprimeren komentar

Zdrava.

Nam starcem (26+) ostanejo tako visoke šole. Kako je z vpisom na visoke šole v 3.roku?

Se drugače lahko vpišem izrdeno na visoko šolo zaradi študentskega dela in delam faks po izpitih?

Hvala za pomoč!

Obupan | Gost | odg. 26.09.2012 @07:02 Prijavi neprimeren komentar

Kot berem vidim, da priko študenstkga servisa lahko delajo tudi redni dijaki.

LP

zmedenec | Gost | odg. 26.09.2012 @07:19 Prijavi neprimeren komentar

http://www.ssgt-mb.si/index.php

kaj pa tole... ima kdo kakšne izkušnje? Lahko se vpišeš samo za status? Je kej šolnine? Je že kdo spraševal za tole?

sancika | Gost | odg. 26.09.2012 @07:50 Prijavi neprimeren komentar
olja... Prebiram ze 2 dni same forume... Imam sledeč primer...sem ze dve leti upisana na samoizobrazevanje kjer redno opravljam izpite in mi je to varianta super,ker imam dona otroka ampak sedaj mi je rekla ga. Da mi ne more dat potrdila in ker ne morem delat preko servisa ne bom zvozila z samoplacniskimi izpiti in prav tako potrebujem dohodek da skrbim za druzino... In kaj naj sedaj??? Je mozno se prestaviti iz samoizobrazevanja na izobrazevanje za odrasle? Ali pa kaksen anex ki je sklenjen z solo,da ce ne opravim tolk in tolk izpitov v sol letu mi uzamejo status...ali kaj podobnega... Prooosim za pomoč ,
Andraz | Gost | odg. 26.09.2012 @09:15 Prijavi neprimeren komentar

A je kdo ze sel danes na trgovsko v lj, ker uradnih ur nimajo danes pa tudi klical sem jih pa je skos zasedeno. 

Kavboj | Gost | odg. 26.09.2012 @09:34 Prijavi neprimeren komentar

@sancika... na katero šolo pa si do zdaj hodila, da ti naenkrat nočejo dati potrdila?

Glede trgovske pa, najboljše da greste tam osebno in se poskusite vpisat. Po telefonu vsi rečejo marsikaj in te tudi resno ne jemljejo. Osebno je čisto druga stvar.

sancika | Gost | odg. 26.09.2012 @09:42 Prijavi neprimeren komentar

v brežice na trgovsko smer logistični tehnik...nc vec ne razumem

pavzerka? | Gost | odg. 26.09.2012 @09:43 Prijavi neprimeren komentar

Baje, da so še na višji gostinsko-turistični na Bledu frej mesta...

Roli | Gost | odg. 26.09.2012 @10:35 Prijavi neprimeren komentar

A lahko nekdo prosim pove, kaj vse moraš imeti s seboj na vpisu na trgovsko v LJ in ali dobiš potrdila o vpisu?

A kakšnega sprotnega preverjanja ni, to je sigurno?

Drugače pa javim če izvem kaj novega, imam nekaj "želez v ognju", čakam na povratne informacije. Če se pojavi še kakšna šola ki tukaj ni bila omenjena sporočim.

Obupan | Gost | odg. 26.09.2012 @10:59 Prijavi neprimeren komentar

Ve kdo katera je najcenejša višja šola za izredni vpis?

Zgleda da mi drugega ne prostane.

LP

butl | Gost | odg. 26.09.2012 @11:09 Prijavi neprimeren komentar

http://srednja.pksola.si/index.php?option=com_content&view=article&id=73&Itemid=94

tole je vredu za vpis za status. kdo kej ve? ena opcija ki je še v celju.

Tle morš obrazec 1,20 prinesit... to kej pomeni? al je enkao kot drugje ko spričevala prineseš.

Hvala.

lucyka | Gost | odg. 26.09.2012 @11:32 Prijavi neprimeren komentar

mene pa zanima, če se je komu uspelo vpisat na pomorsko? ker sem sedaj dobila mail, da so z vpisom zaključili.

Utrinek | Gost | odg. 26.09.2012 @12:31 Prijavi neprimeren komentar

Jaz sem tudi včeraj poslala na pomorsko in čakam kako bo. 

Bodi informiran

Ne zamudi naslednje akcije ali pomembnega obvestila!

Si avanturistični popotnik ali vsakodnevni potnik? V vsakem primeru zate pripravljamo ažurne, zanimive in koristne popotniške in potniške informacije, ki ti jih dostavljamo v tvoj poštni nabiralnik enkrat do dvakrat na mesec.