VPIS ZA STATUS
na CDI univerzum vpisujejo za 270 eur. Prideš tja rečeš, da rabš status in to je to. Rabš samo spričevala iz srednje šole pa denar seveda
ze 4 URE SEDIM V PREDAVALNICI NA TRGOVSKI LJUBLJANA.... TUKAJ ZA VPIS CAKA VEC KOT 100 OSEB!
Živjo!
Jst sem včeraj poslala mail na pomorsko. Opisala sem svojo situacijo,pač,da sem glih dans zvedla da mi manjka en izpit brez katerega ne morem naprej in 1.oktobra izgubim status.Da če se da pri njih vpisat in dobit potrdila o vpisu.Da druge šanse ne vidm.Če se prijavim na zavod za zaposlovanje pa lahko tud sam čakam,dami bo kej padlo z neba,....ker z mojo dosedanjo izobrazbo gimnazijski maturant ne morem nič...
In sem dans dobila nazaj mail,da vpisuje.200 evrov vpisnine.Pa overjena spričevala pošlješ tja!
Tko,da zgleda,da se še da...No,dns pošlem in vam poročam!
Aja,sem pa še pisala na šolski center za pošto,ekonomijo in telekomunikacije v LJ in dobila sledeč odgovor....
Pozdravljeni,
V izobraževanje odraslih se lahko vpišete, če imate zaključeno osnovno šolo. Vpisnina je 220,00€ in vsak posamezen izpit 60,00€. Z vpisom dobite potrdila o vpisu, s katerim pridobite status udeleženca izobraževanja odrasli.
zdaj sem klicala v celje na poslovno komercialno šolo in me je gospa čist napizdila, in sploh nisem umenila da bi se vpisala samo zaradi statusa,polom.
Kje so še možnosti??????????
@kati fora je u temu da usem na mail pošlejo isto samo ko jih dobiš na telefon, enemu odgvorijo da vpisujejo, drugemu pa da ne..
jst sm tut že v pondelk poslau na pomorsko vendar do danes še nism prejel nobenega odgovora
Mah poslala bom v vsakem primeru,sej tak nimam kej izgubit!
Lahko lepo prosm nekdo napiše kaj vse je treba prnest za vpis na trgovsko v LJ?
Hvala
Mah poslala bom v vsakem primeru,sej tak nimam kej izgubit!
Se je že kdo vpisal na SUAŠ v Ljubljani? Je boljše zamolčati pravi namen vpisa (status)? Vpisnina je 180€? Izpiti se plačujejo sproti kajne?
Hvala za info...
A kdo ve ali se da vpisat na ŠC PET?
Pozdravljeni,
Zanima me, do kdaj je še možen vpis na trgovski oz. na suašu, če je sploh še možen. Nekaj sem slišal tudi, da je možno na šol. centru Šentjur, ali ve kdo kaj več o tem?
LP
Šc PET je zdj povn sm jst dons biu pa sm lih se ujeu
A se na srednjo trgovsko še da vpisat?
jaz sem tud prej poslala spricevala na pomorsko...zdaj pa upajmo na najboljše
tudi mene zanima, če je trgovska v Ljubljani še prosti?
kako je pa na poslovno komercialni v celju? Še vpisujejo?
Zanima me, če kdo ve kdaj so uradne ure v godnji radgoni, ter če je še sigurno kaj prostih mest (ker mi po mailu ne odpisejo)?
Na poslovno komercialni v Celju, sem dobil (včeraj, 25.9) ta mail:
Spoštovani!
Sporočamo vam, da se lahko vključite v izobraževanje odraslih, seveda z
namenom izobraževanja. Če ste že obiskovali katero srednjo šolo, morate
najprej poslati vlogo za sprejem v izobraževanje. Vlogo napišete sami
(osebni podatki, podatki o dosedanjem šolanju, kateri program vas zanima,
vzrok prešolanja) in jo pošljete po navadni ali e-pošti.
Več informacij najdete na naši spletni strani: www: pksola.si.
Stroški: vpisnina znaša 100,00 EUR za eno koledarsko leto, cena ustnega
izpita 17,00 EUR, cena pisnega in ustnega izpita 25,00 EUR.
Vsak mesec morate pristopiti k opravljanju vsaj enega izpita, sicer potrdilo
o šolanju ni veljavno.
Vpis je možen samo osebno v šoli.
Na trgovski v LJ pa mi je (včeraj, 25.9) še odpisala da je možen vpis petek ali ponedeljek, 11.30. Upam da niso danes zasedli vsa mesta
Gornja Radgona je polna!Preverjeno!
Evo za vse tiste , ki še nimate statusa. Danes sem si ga naredil na srednji trgovski šoli Ljubljana. Blo nas je okoli 100, očitno nimajo omejeno. Prideš tja, neka ženska ti razdeli položnice in vpisne liste, plačaš, 206,50 eur v tajništvu in potem greš v sobo 412, tm se usi zberete in potem ti ženska reče, da bo vpis trajal 4-5 ur in dejansko traja okoli 4 ure. S sabo morate imeti kopijo zaključnega spričevala osnovne šole in kopijo osebnega dokumenta, emšo, davčno , itd. Full dolgo traja, ampak vsaj status se dobi. Dobi se tudi 6 potrdil o statusu študenta. Še eden tak množičen vpis bodo na Srednji Trgovski šoli Lj imeli v petek ob 11.00. Če koga še kaj zanima, naj vpraša