Popotniški forum

VPIS ZA STATUS

Dodan 11.11.09 @12:07:40
pavzer | Gost | odg. 26.09.2012 @17:37 Prijavi neprimeren komentar

A jutr se tud da vpisat v srednjo trgovsko al samo v petek?

Tomaž | Gost | odg. 26.09.2012 @17:42 Prijavi neprimeren komentar

pardon...status dijaka seveda

Jutr se verjetno ne da vpisat. Verjetno se da dobit položnico in vpisni list, ampak ponavadi ti potem reče, da se pridi vpisat tisti dan, ko so skupinski vpisi

a | Gost | odg. 26.09.2012 @17:50 Prijavi neprimeren komentar

Vpisni listi se dajo dobiti na trgovski v LJ, vpisovanje bo pa šele v petek. Res si nisem predstavljal, da bom imel toliko sošolcev

Kelsy | Gost | odg. 26.09.2012 @17:56 Prijavi neprimeren komentar

s tem ko se vpišem recimo na to trgovsko, a s tem statusom imaš pravico do subvencioniranega prevoza? (pač te stvari, ki so nannovo uvedl, za tiste ki živijo izven kraja študija)

ma | Gost | odg. 26.09.2012 @19:23 Prijavi neprimeren komentar

Kaj točno vse rabiš za vpis na srednjo trgovsko Lj? Manjka mi namreč spričevalo 2.letnika, pa me skrbi, da me zaradi tega nebi sprejeli.

alex | Gost | odg. 26.09.2012 @19:50 Prijavi neprimeren komentar

mene  zanima a se moram prej izpisati iz fakultete na kateri pavzeram da se lahko vpišem pač na en izobraževanje da dobim status??

Hvala

lolek | Gost | odg. 26.09.2012 @20:23 Prijavi neprimeren komentar

jaz bi rad spoznal punco za resno zvezo        no kaj zdaj, v lj vpisujejo v petek zagotovo?

jaka | Gost | odg. 26.09.2012 @20:26 Prijavi neprimeren komentar

A kdo ve kaj je z absolventskim stažem? Kdaj se lahko v to vpišeš, kje kakšni so pogoji in ali imaš potem status študenta

Maja | Gost | odg. 26.09.2012 @21:04 Prijavi neprimeren komentar

Nočem biti sitna, samo a je nekaterim res tok težko dvakrat prebrat eno sporočilo, al pa celo zadnjo stran pogovora. Ene sprašujete, če je potrebno spričevalo 2. letnika , druge kdaj je ura vpisa, saj ne da je na obedve vprašanji Tomaž čisto lepo odgovoril, nekaj sporočil prej

zvezdica | Gost | odg. 26.09.2012 @21:13 Prijavi neprimeren komentar

Ali je res ob 11.00 ker meni je gospa iz šole napisala da je ob 11.30 ??

Roli | Gost | odg. 26.09.2012 @21:27 Prijavi neprimeren komentar

Dejte mi samo nekaj povedati prosim. A je potrebno za pomorsko poslati tudi 2 sliki? Toliko strani raznih forumov na temo vpisa za status sem prebral, da nisem siguren. Hvala!

Jaz grem jutri na trgovsko v MB poizkusit srečo, pa javim kako bo šlo. Cena je 150 eur. Upam da je še kaj prostih mest.

alex | Gost | odg. 26.09.2012 @21:28 Prijavi neprimeren komentar

Okej tudi meni manjka spricevalo od 2 letnika gimnazije pa me zanima, ce res rabis samo spricevalo iz zakljucnega razreda OS. Ker so vsi napotki napisani na pol in sak je drugacen bi rada izvedela 100% odgovor

Katyka | Gost | odg. 26.09.2012 @23:53 Prijavi neprimeren komentar

Res je bilo tako kot je napisal Tomaž!

Tam smo bili od 11.30 do 16.00

Greš do blagajne, vmazeš vpisne liste, položnico....

folka ogromno..... plačaš 206,50€.

Greš s to žensko, ki vodi vse skupaj v predavalnico, kjer potem vpisuje folk vse podatke itd....

Potem dobite 6 potrdilov in kdor rabi za subvencioniran prevoz, tudi dobi štempelj od šole!

To je to. V petek je spet vpis ob 11.30

Kdo rabi, naj gre v petek...... pa seveda si je potrebno vzeti čas glede na to, da vpis traja 4 ure!

glide | Gost | odg. 27.09.2012 @09:05 Prijavi neprimeren komentar

http://www.zrszv.si/index.php/srednja-sola/ss-qtehnik-varovanjaq

na netu sem najdu tudi tole. A je že kdo preverjal tole mogoče? ker je vpisnina relativno poceni. in ni šolnine.

kifarka | Gost | odg. 27.09.2012 @10:00 Prijavi neprimeren komentar

pozdrav sotrpinom po lastni krivdi!

kje se da torej vpisat do konca tega tedna, seveda najcenejša možna varijanta? torej, da ni potrebe po plačilu izpitov ter da ti ne prekličejo statusa? je pametno klicat in pošiljat maile?  

zmedenec | Gost | odg. 27.09.2012 @10:33 Prijavi neprimeren komentar

evo... dobil od portoroža papirje. je to pol vredu portorož, glede statusa, da ni nikjer nobenih obveznosti. sam da si tam vpisan in je to to.

Bodi informiran

Ne zamudi naslednje akcije ali pomembnega obvestila!

Si avanturistični popotnik ali vsakodnevni potnik? V vsakem primeru zate pripravljamo ažurne, zanimive in koristne popotniške in potniške informacije, ki ti jih dostavljamo v tvoj poštni nabiralnik enkrat do dvakrat na mesec.